Bardzo ładna dziewczyna. Skusiłem się na priva i opisem transmisji.
Niestety nic z opisu priva nie zostało wykonane (palcówka obu dziurek 300żet za 6min).
Po skończonym czasie, od razu wyjście z priva.
Na ogólnym czacie, po wspomnieniu o tym, dostałem kicka i niemożliwość ocenienia profilu.
Dlatego temat tutaj - nie polecam. A szkoda, bo ładna dziewczyna.
KinkyRedhead
-
Pamiętam tą sytuację. Pisałeś do mnie na chacie przez cały czas trwania priva, więc ci odpisywałam :/ Nie napisałeś na privie, że coś ci nie pasuje, więc uznałam że wolałeś po prostu ze mną pogadać, bo takie sytuacje też się zdarzają. Na twoim miejscu zapytałabym na chacie "ej, ale pomimo, że teraz sobie piszemy to nawet jak skończy się czas to zrobisz to co jest w nazwie priv?"
Teraz, żeby to więcej nikomu się nie przytrafiło zrobiłam privki z pisaniem dla tych którzy wolą pogadać ale mimo wszytko pojawiają się też tacy, którzy mówią" aa dobra nie rób mi tego stripka fajnie sie gada"
Teraz, żeby to więcej nikomu się nie przytrafiło zrobiłam privki z pisaniem dla tych którzy wolą pogadać ale mimo wszytko pojawiają się też tacy, którzy mówią" aa dobra nie rób mi tego stripka fajnie sie gada"
-
Masz zrobić to co w opisie, a nie gadać...KinkyRedhead pisze: ↑pn lis 30, 2020 2:31 pmPamiętam tą sytuację. Pisałeś do mnie na chacie przez cały czas trwania priva, więc ci odpisywałam :/
A poza tym używaj głosu, bo wiemy że działa u ciebie...