Dzika_Kate
Dzika_Kate
Uwaga mężczyźni!Ten młody oszust siedzi na ogromnej liczbie stron jednocześnie!Portale rosyjskie, amerykańskie.Teraz tu dotarła.nie mówi ani po polsku, ani po angielsku.tylko drukuje.Transmisje są nudne i monotonne.W żadnym wypadku nie bierz od niej prywatnych, w tym czasie wszyscy patrzą na nią z innych stron!Usłysz Dźwięki żetonów z innych stron!Nie polecam nikomu!
-
Erotyka, kiedy będziesz leczona z powodu choroby afektywnej dwubiegunowej i alkoholizmu? kiedy przestaniesz wylewać błoto na inne modele? kiedy zadbasz o siebie? czy rozmawiasz z innymi? Czy widziałeś siebie z zewnątrz? siedzisz w brudnej kuchni, masz okropną jakość transmisji i daleko ci do piękna, co oceniłbyś inne kobiety! Uważaj na siebie!
Ok, Szanowna Pani na pewno wezmę pod uwagę to, co pani powiedziała, Ale dlaczego wymieniasz moje imię w innych postach i pozwalasz sobie tak dobrze ze mną rozmawiać?Nie znam cię osobiście i nigdy się nie komunikowałem.I po prostu wstydź się tutaj i innych i siebie i uwierz mi, że wcale cię nie malujesz.Zacznij od siebie, jesteś dorosłą kobietą.A w brudnych kuchniach nigdy nie siedzę, wolę otaczać się czystością i czystymi myślami!Radzę ci tego samego!
Piękno to indywidualna koncepcja, a jeśli jestem dla ciebie taki okropny, możesz po prostu przejść, pomimo moich transmisji. Nie wiem, z kim teraz rozmawiam, zdecydowanie chcę zobaczyć, jak wyglądasz, kim jesteś, jakiego rodzaju Zostałeś zalany takim brudem i dezinformacją innych ludzi, od roku aktywnie spędzam czas na SU i widzę twoje imię po raz pierwszy, więc ciekawie będzie spojrzeć chociaż jednym okiem.
Wiesz, wydaje mi się,że zrozumiałem, kim jesteś, ostatnio odwiedziłeś mnie na czacie i musiałem Cię zablokować, ponieważ zachowywałeś się niekulturalnie wobec mnie i ludzi na czacie.Uwierz mi, jestem całkowicie zdrową osobą zarówno fizycznie, jak i psychicznie,ale prawdopodobnie masz problemy,ponieważ zostałeś zbanowany za nieprzyzwoite zachowanie, teraz zdecydowałeś się tutaj komponować swoje fantazje i pisać o mnie.Zajmij się swoim życiem, a wszystko się ułoży!
-
palma jest erotyczna, podciągnij się i przestań wylewać brud na modele, w przeciwnym razie zostaniesz wyrzucony z tego zasobu. pod tym podushut jeszcze inne modele, które obrażasz.