Problem z obrazem
Problem z obrazem
Wydaje mi się że ostatnio dość często SU się zacina czy ktoś też ma z tym problem?
-
tez mam podobnie a internet mam 500mb/s i nie jest to wina operatora bo juz pytalem
Jaki operator ci się przyzna że ma problem?. No sam możesz sprawdzić sped test internetu. Ja też dzwoniłem do swojego operatora moje znajome do swoich by zobaczyli czemu są takie duże spadki. A jak jest zerowy odczyt nie ma szans na oglądanie showup.tv a o nadawaniu można zapomnieć. To że coś się dzieje w serwerowni to jest pewne bo z trzech osób znajome i mój internet każdy inny operator sieci. I spadki były znaczne.
No wystarczy tel do nich z gratulacjami i już działa normalnie.
No wystarczy tel do nich z gratulacjami i już działa normalnie.
-
Ostatnio Su chodzi fatalnie ! Tez mam problem ! Tnie i to nie jest problem internetu bo mam naprawdę świetny!komputer tez dobry ! Su nawala i to nie tylko u mnie . Wszyscy narzekają a nic z tym nie robia ! Pisałam kilka maili i nie odpisują albo tylko wyczyść przeglądarkę !!!!
Tak to ich problem za duże wymagania ustawili za wysoko podnieśli ten procent uploadu nie wyrabia u nadających i u oglądających co tracą klienta takim wysokim ustawieniem nie podoła normalny internet z standardowym wyposażeniem.
Jednak ostatnia moja osoba z dwóch dni temu z pomocy miała tak zawirusowany system operacyjny że większość to trojan plus bardzo zaśmiecony system ,rejestry że to chodziło sam sie dziwie.
brak aktualizacji ,brak ustawienia karty sieciowej i sterowników ,brak ustawień przeglądarki chrome ,brak zabezpieczonej przeglądarki chrome itd mogę jeszcze wymieniać.
A ma dobry internet światłowodowy po doprowadzeniu tego do ładu jest lepiej ale reszta jej problemu leży po stronie showup.
-
Na YT streamuje w wysokiej jakości i nie nie zacina, to wina SU, nie operatora