Sukkub
-
dawno oszukuje juz wczesniej miala nik slodka sabinka tez mnie orznela perfidnie na zetony a ciebje wczoraj to centralnie oszukala koles byl podstawiony to nie pierwszy raz byla u niej taka akcja teraz twoja mozliwosc napisac do moderatora o sprawdzenie czy czasem nie przelala temu typkowi zetonow z tego konta albo innego musza go zobaczyc jak tak to moderator powinien dac jej dozywotnia blokade na wystepowanie
-
na pierwszym miejscu to bym napisal do moderatora i opisal cala sytuacje po drugie mozesz ja zglosc do skarbowki wystarczy list napisac do skarbowki i sie nia zajma jedna dziewczyna tez tu wystepowala i nie odprowadzala do skarbowki i ktos ja podkrzanil i zostala alkocholiczka i pamietaj sukkub to najwieksza oszustka na su nie warto jednego centa przeznaczyc na nia i ten oszukany lush hehe
-
Ty Pinokio w ogóle wiesz na jaki temat pierdolisz ? xD hahahahahahahahahahhaha Serio? Weź przestań horoskopy czytać i nie pierdol kocopoła... bo żal Ci z odbytu cieknie.... ;[jubiliu0987 pisze: ↑ndz wrz 27, 2020 11:25 amna pierwszym miejscu to bym napisal do moderatora i opisal cala sytuacje po drugie mozesz ja zglosc do skarbowki wystarczy list napisac do skarbowki i sie nia zajma
-
Nie ty pierwszy nie ostatni którego oszukała i naciągnła, w koncu dostała bana za przekręty i skonczyło się pzasożytowanie i żerowanie na innych, teraz trzeba tylko pilnować i zgłaszać żeby nie wchodziła z lewego konts. Od razu zglaszaj do su!!!