Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

malamisia

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
malamisia

Re: malamisia

Post autor: malamisia » czw wrz 24, 2020 3:52 pm

pawelmlody2 pisze:
śr wrz 23, 2020 11:01 pm
to zwykła galerianka i tyle w temacie tej osoby
Dobra to może ja się wypowiem...nikomu,nie każe wchodzić na moje grupy,każdy z nas lubi coś innego i tak samo, każdy ma prawo wyrazac swoje opinie.Jesli jesteś tak spostrzegawczy,że zauważyłeś gdzie jestem,brawo...ciesze się,że mimo wszystko nikt głośno tu tego nie powiedział...dziękuję;) Bywam czasem,nie ostrożna ale z drugiej strony hm nawet jak ktoś wie gdzie jestem,niczego to nie zmienia,mieszkam zupelnie gdzie indziej niz nadaje.Nie spotykam się,nigdy nie spotykałem i nie mam zamiaru...to,że podejdziesz do mnie albo sledzisz mnie jak kolega z postu poniżej...Co wam to da?Jestem zawsze wobec Was wporządku,Ci co są za mną od dawna o tym dobrze wiedzą,nigdy nikogo nie oszukalam,wpadam tu na chwilę i znikam....szanuję Was więc i wy szanujcie mnie pozdrawiam

nasado

Post autor: nasado » czw wrz 24, 2020 7:18 pm

Dokładnie tak jak pisałaś, spotkanie Cię nic nie zmienia :) ale o wiele przyjemniej jest zobaczyć Cię na żywo jak się zabawiasz :) jest to niezapomniany widok, a autko którym jeździsz też jest mi znane. Mieliśmy małe spotkanie gdy robiłaś transmisję z auta :)

Czochrany

Post autor: Czochrany » czw wrz 24, 2020 7:46 pm

Ciekawe ilu z tych ciekawych gdzie ona nadaje faktycznie by do niej podeszło w realu, czy mieliby tyle odwagi czy tylko by chodzili i podglądali.

pawelmlody2

Post autor: pawelmlody2 » sob wrz 26, 2020 12:13 am

malamisia pisze:
czw wrz 24, 2020 3:52 pm
pawelmlody2 pisze:
śr wrz 23, 2020 11:01 pm
to zwykła galerianka i tyle w temacie tej osoby
Dobra to może ja się wypowiem...nikomu,nie każe wchodzić na moje grupy,każdy z nas lubi coś innego i tak samo, każdy ma prawo wyrazac swoje opinie.Jesli jesteś tak spostrzegawczy,że zauważyłeś gdzie jestem,brawo...ciesze się,że mimo wszystko nikt głośno tu tego nie powiedział...dziękuję;) Bywam czasem,nie ostrożna ale z drugiej strony hm nawet jak ktoś wie gdzie jestem,niczego to nie zmienia,mieszkam zupelnie gdzie indziej niz nadaje.Nie spotykam się,nigdy nie spotykałem i nie mam zamiaru...to,że podejdziesz do mnie albo sledzisz mnie jak kolega z postu poniżej...Co wam to da?Jestem zawsze wobec Was wporządku,Ci co są za mną od dawna o tym dobrze wiedzą,nigdy nikogo nie oszukalam,wpadam tu na chwilę i znikam....szanuję Was więc i wy szanujcie mnie pozdrawiam
co ty mi tu wmawiasz laska że ja cię śledzę albo chce się z tobą spotkać to od razu uprzedzę twoje myśli obie te czynności mnie nie obchodzą szkoda czasu na takie durnoty

nasado

Post autor: nasado » czw paź 29, 2020 9:36 am

Hania.... Czemu tak szybko uciekasz? Przecież wiesz, że widok na żywo jest lepszy niż przez kamerkę :)

malamisia

Post autor: malamisia » czw paź 29, 2020 10:00 am

nasado pisze:
czw paź 29, 2020 9:36 am
Hania.... Czemu tak szybko uciekasz? Przecież wiesz, że widok na żywo jest lepszy niż przez kamerkę :)
Ostatnio zmieniony czw paź 29, 2020 10:25 am przez malamisia, łącznie zmieniany 1 raz.

nasado

Post autor: nasado » czw paź 29, 2020 10:15 am

Ale przecież sama piszesz w swoim opisie, że podnieca Cię myśl, że ktoś Cię może nakryć :) więc o to jestem :D ban nic Ci nie da :) założę sobie nowe konto :)

malamisia

Post autor: malamisia » czw paź 29, 2020 10:23 am

nasado pisze:
czw paź 29, 2020 10:15 am
Ale przecież sama piszesz w swoim opisie, że podnieca Cię myśl, że ktoś Cię może nakryć :) więc o to jestem :D ban nic Ci nie da :) założę sobie nowe konto :)
Ok milego dnia

Czochrany

Post autor: Czochrany » czw paź 29, 2020 7:03 pm

Kurde czemu często przychodzi jakiś TYP i robi takie problemy... Laska robi fajne transmisje ale ktoś musi przyjść i to zjebać...
Potem nie ma się co dziwić że dziewczyny uciekają z kamerek

ODPOWIEDZ