Dobra to może ja się wypowiem...nikomu,nie każe wchodzić na moje grupy,każdy z nas lubi coś innego i tak samo, każdy ma prawo wyrazac swoje opinie.Jesli jesteś tak spostrzegawczy,że zauważyłeś gdzie jestem,brawo...ciesze się,że mimo wszystko nikt głośno tu tego nie powiedział...dziękuję;) Bywam czasem,nie ostrożna ale z drugiej strony hm nawet jak ktoś wie gdzie jestem,niczego to nie zmienia,mieszkam zupelnie gdzie indziej niz nadaje.Nie spotykam się,nigdy nie spotykałem i nie mam zamiaru...to,że podejdziesz do mnie albo sledzisz mnie jak kolega z postu poniżej...Co wam to da?Jestem zawsze wobec Was wporządku,Ci co są za mną od dawna o tym dobrze wiedzą,nigdy nikogo nie oszukalam,wpadam tu na chwilę i znikam....szanuję Was więc i wy szanujcie mnie pozdrawiam
malamisia
Re: malamisia
-
co ty mi tu wmawiasz laska że ja cię śledzę albo chce się z tobą spotkać to od razu uprzedzę twoje myśli obie te czynności mnie nie obchodzą szkoda czasu na takie durnotymalamisia pisze: ↑czw wrz 24, 2020 3:52 pmDobra to może ja się wypowiem...nikomu,nie każe wchodzić na moje grupy,każdy z nas lubi coś innego i tak samo, każdy ma prawo wyrazac swoje opinie.Jesli jesteś tak spostrzegawczy,że zauważyłeś gdzie jestem,brawo...ciesze się,że mimo wszystko nikt głośno tu tego nie powiedział...dziękuję;) Bywam czasem,nie ostrożna ale z drugiej strony hm nawet jak ktoś wie gdzie jestem,niczego to nie zmienia,mieszkam zupelnie gdzie indziej niz nadaje.Nie spotykam się,nigdy nie spotykałem i nie mam zamiaru...to,że podejdziesz do mnie albo sledzisz mnie jak kolega z postu poniżej...Co wam to da?Jestem zawsze wobec Was wporządku,Ci co są za mną od dawna o tym dobrze wiedzą,nigdy nikogo nie oszukalam,wpadam tu na chwilę i znikam....szanuję Was więc i wy szanujcie mnie pozdrawiam