AZJATKA-NIEZLA SCIEMA
-
AZJATKA-NIEZLA SCIEMA
AZJATKA.....rodzina Adammsow to przy nich pikus🤪Byłem raz czy drugi na transmisji i jak ktoś rzuca zety bo wierzy że laska może mieć 30,50 czy 100 orgazmow,to albo jest kretynem albo zatrzymał się na etapie podstawowki😉😉😉
A kolega pierwszy raz na SU ? Tutaj nie brakuje ani jednych, ani drugich, a zapewne jest też spora grupka posiadająca obydwie cechy.Cukiernik1 pisze: ↑śr wrz 16, 2020 8:41 pmAZJATKA.....rodzina Adammsow to przy nich pikus🤪Byłem raz czy drugi na transmisji i jak ktoś rzuca zety bo wierzy że laska może mieć 30,50 czy 100 orgazmow,to albo jest kretynem albo zatrzymał się na etapie podstawowki😉😉😉
Polecam wejść w Ogólne/Powitanie i przeczytać parę postów aby się przekonać co do poziomu intelektualnego przeciętnego "janusza" trwoniącego tu kasę.
-
Nie jestem tu pierwszy raz i doskonale wiem jakie cuda-wianki tu się odbywają.Poprostu dziwia mnie Ci "janusze" jak to napisałeś,którzy potrafią wierzyć w takie bzdury jak te na transmisjach pani Azjatki...Poza tym mysle ze na calym SU jest zaledwie kilka kobiet,moze 4,5 do ktorych warto zajrzec na transmisje....
-
Oj Cukiernik Januszu mało widziałeś a dokładnie doznałeś Kobiety mają realnie takie doznania jak Azjatka a tu jak sama nazwa mówi SHOW dzbanie i to działa ....bo jak sam napisałeś nie jesteś tu pierwszy raz STULEJA 100% (to można operować )naprawić sięCukiernik1 pisze: ↑sob wrz 19, 2020 7:54 pmNie jestem tu pierwszy raz i doskonale wiem jakie cuda-wianki tu się odbywają.Poprostu dziwia mnie Ci "janusze" jak to napisałeś,którzy potrafią wierzyć w takie bzdury jak te na transmisjach pani Azjatki...Poza tym mysle ze na calym SU jest zaledwie kilka kobiet,moze 4,5 do ktorych warto zajrzec na transmisje....
Zabawne są też te różowe migające antenki lushy wystające z cipek - niemal każda panienka ma to wsadzone, bo z tego spory utarg, niby najniższa stawka, ale dzięki temu stać dowolnego bidoka na "robienie jej dobrze". Laska parę razy jęknie, udając, że miała z tego frajdę, janusz zadowolony jak to cudnie ją podniecił, a 3zł wpadło na konto. Tyle, że każdy facet, który kiedykolwiek w realu doprowadził kobietę do orgazmu, wie, że to tak nie działa i te niespodziewane, kilkunstosekundowe wibrowania lusha, ni z gruchy, ni z pietruchy, mogą co najwyżej drażnić i irytować laskę. Trzyma to w cipie, bo wszystkie trzymają, nie chce odstawać od konkurencji, dodatkowa kasa korci, ale drodzy chłopcy, nie tak się doprowadza kobietę do odlotu.kiepski_dowcip pisze: ↑ndz wrz 20, 2020 3:21 amCzyli dostają - "produkt" orgazmopodobny.
Smacznego! ;)
Może są pojedyncze przypadki, u których wytworzył się odruch, w stylu psa pawłowa : dźwięk żetona, lush wibruje = jest kasa -> kupie sobie nową torebkę i laska happy, ale nie ma to wiele wspólnego z prawdziwym orgazmem.
Pomyślcie czy was by kręciło gdyby tak co kilkanaście minut ktoś masował was po jajkach przez 10-30 sekund i zostawiał zanim tryśniecie i tak przez cały dzień, tydzień po tygodniu, rok za rokiem...
-
Mlody-zboczony sam idź na operację ale głowy,bo coś Ci się poprzestawialo.Chociaz jak piszesz takie głupoty to nawet operacja nie pomoże także prosto do takiego domu bez klamek.