Przecież ta panienka to prostytutka czego więc od niej oczekujesz?misiokacper pisze: ↑ndz wrz 13, 2020 10:33 pmOszustka miałem koło 20 biletów na transmisje grupową do odebrania po wejściu na transmisje i zapytaniu sie czy mozna bilet powiedziałą że nie i mnie zbanowała po zapytaniu czemu nie można odebrać biletu wiec nie polecam zetoniara
Hebi_low
-
Re: Hebi_low
Angelareneewhite pisze: ↑czw wrz 17, 2020 1:09 amPrzecież ta panienka to prostytutka czego więc od niej oczekujesz?misiokacper pisze: ↑ndz wrz 13, 2020 10:33 pmOszustka miałem koło 20 biletów na transmisje grupową do odebrania po wejściu na transmisje i zapytaniu sie czy mozna bilet powiedziałą że nie i mnie zbanowała po zapytaniu czemu nie można odebrać biletu wiec nie polecam zetoniara
I tu Cię zaskoczę - prostytutka czy eprostytutka tez moze być uczciwa, a nawet większość z nich jest. Niestety nie mozna tego powiedzieć o Hebi, ktora wyjebała swojego najlepszego sposora czyli ujebała gałąź na ktorej siedzi.Ale czego mozna się spodziewać od wiernej uczennicy Maddie- najwiekszej zetoniary i wyjebkowiczki na su. Zdecydowanie nie polecam tych dwóch oszustek na su!!!
Oszukały was bo nie dały wam dupy za te wasze marne grosze czy jak?Dziki_Mis pisze: ↑czw wrz 17, 2020 1:14 amAngelareneewhite pisze: ↑czw wrz 17, 2020 1:09 amPrzecież ta panienka to prostytutka czego więc od niej oczekujesz?misiokacper pisze: ↑ndz wrz 13, 2020 10:33 pmOszustka miałem koło 20 biletów na transmisje grupową do odebrania po wejściu na transmisje i zapytaniu sie czy mozna bilet powiedziałą że nie i mnie zbanowała po zapytaniu czemu nie można odebrać biletu wiec nie polecam zetoniara
I tu Cię zaskoczę - prostytutka czy eprostytutka tez moze być uczciwa, a nawet większość z nich jest. Niestety nie mozna tego powiedzieć o Hebi, ktora wyjebała swojego najlepszego sposora czyli ujebała gałąź na ktorej siedzi.Ale czego mozna się spodziewać od wiernej uczennicy Maddie- najwiekszej zetoniary i wyjebkowiczki na su. Zdecydowanie nie polecam tych dwóch oszustek na su!!!
I tu Cię zaskoczę - misiakacpra wyjebały na żeton a mnie wyjebały w dupę bez wazeliny.Zadowolona? Czas nastał - puśkowa kasta😂😂😂 Kto by tam chciał ruchać podstarzałego narcyza-blachare z rozjechaną pieczarą i oszustkę-niby wloszke, ktora uważa, że ten piękny kraj slynie z oliwek😂😂😂Tego kwiatu jest pół swiatu i nie trzeba wybierać w takich degeneratkach.A od naszych groszy się odpierdol.Nie stać Cię na jedną nogawkę z dresu kacpra ani na jeden metr mojego ogrodu, nawet jakbyś codziennie wkladała sobie ogóra w tylek przez sto lat😂😂😂Slodkosci pisze: ↑czw wrz 17, 2020 2:19 amOszukały was bo nie dały wam dupy za te wasze marne grosze czy jak?Dziki_Mis pisze: ↑czw wrz 17, 2020 1:14 amAngelareneewhite pisze: ↑czw wrz 17, 2020 1:09 am
Przecież ta panienka to prostytutka czego więc od niej oczekujesz?
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2020 3:00 am przez Dziki_Mis, łącznie zmieniany 2 razy.
I tu Cię znowu zaskoczę.Wyjebać to mozna taką kurewke z su jak Ty, chociaż aparycji brak, wiec nie wiem czy komuś by stanął. Oszukać można na wiele sposobów np. na żeton lub na wątpliwą inteligencje pusiaczka kulochowaczka😂😂😂Kasujesz posty chuj z taką wymianą.Wole sobie sam posparować.Narty✌👊
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2020 2:42 am przez Dziki_Mis, łącznie zmieniany 2 razy.
Ale, że co?Ale, że kto? Bo już sam nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać.Jednym słowem ZGŁUPIAŁEM😂Nikt mnie nigdy nie zablokował chyba, że Morawiecki na lockdownie downie😂😂😂
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2020 2:43 am przez Dziki_Mis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dziki_Mis Kurła kocham tego kolesia-dobrze chlopaczyna prawi👍👍👍 Słodkosci ja sie zastanawiam po co sie wtracasz w cos co ciebie nie dotyczy i nie jest na twoj temat to tego nie rozumiem po co sie wtracasz
A ty po co się wracasz w życie dziewczyn z kamerek?misiokacper pisze: ↑czw wrz 17, 2020 9:54 amDziki_Mis Kurła kocham tego kolesia-dobrze chlopaczyna prawi👍👍👍 Słodkosci ja sie zastanawiam po co sie wtracasz w cos co ciebie nie dotyczy i nie jest na twoj temat to tego nie rozumiem po co sie wtracasz
-