Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Hebi_low

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Angelareneewhite

Re: Hebi_low

Post autor: Angelareneewhite » czw wrz 17, 2020 1:09 am

misiokacper pisze:
ndz wrz 13, 2020 10:33 pm
Oszustka miałem koło 20 biletów na transmisje grupową do odebrania po wejściu na transmisje i zapytaniu sie czy mozna bilet powiedziałą że nie i mnie zbanowała po zapytaniu czemu nie można odebrać biletu wiec nie polecam zetoniara
Przecież ta panienka to prostytutka czego więc od niej oczekujesz?

Dziki_Mis

Post autor: Dziki_Mis » czw wrz 17, 2020 1:14 am

Angelareneewhite pisze:
czw wrz 17, 2020 1:09 am
misiokacper pisze:
Oszustka miałem koło 20 biletów na transmisje grupową do odebrania po wejściu na transmisje i zapytaniu sie czy mozna bilet powiedziałą że nie i mnie zbanowała po zapytaniu czemu nie można odebrać biletu wiec nie polecam zetoniara

I tu Cię zaskoczę - prostytutka czy eprostytutka tez moze być uczciwa, a nawet większość z nich jest. Niestety nie mozna tego powiedzieć o Hebi, ktora wyjebała swojego najlepszego sposora czyli ujebała gałąź na ktorej siedzi.Ale czego mozna się spodziewać od wiernej uczennicy Maddie- najwiekszej zetoniary i wyjebkowiczki na su. Zdecydowanie nie polecam tych dwóch oszustek na su!!!

Slodkosci

Post autor: Slodkosci » czw wrz 17, 2020 2:19 am

Dziki_Mis pisze:
czw wrz 17, 2020 1:14 am
Angelareneewhite pisze:
misiokacper pisze:

I tu Cię zaskoczę - prostytutka czy eprostytutka tez moze być uczciwa, a nawet większość z nich jest. Niestety nie mozna tego powiedzieć o Hebi, ktora wyjebała swojego najlepszego sposora czyli ujebała gałąź na ktorej siedzi.Ale czego mozna się spodziewać od wiernej uczennicy Maddie- najwiekszej zetoniary i wyjebkowiczki na su. Zdecydowanie nie polecam tych dwóch oszustek na su!!!
Oszukały was bo nie dały wam dupy za te wasze marne grosze czy jak?

Dziki_Mis

Post autor: Dziki_Mis » czw wrz 17, 2020 2:26 am

Slodkosci pisze:
czw wrz 17, 2020 2:19 am
Dziki_Mis pisze:
czw wrz 17, 2020 1:14 am
Angelareneewhite pisze:

Oszukały was bo nie dały wam dupy za te wasze marne grosze czy jak?
I tu Cię zaskoczę - misiakacpra wyjebały na żeton a mnie wyjebały w dupę bez wazeliny.Zadowolona? Czas nastał - puśkowa kasta😂😂😂 Kto by tam chciał ruchać podstarzałego narcyza-blachare z rozjechaną pieczarą i oszustkę-niby wloszke, ktora uważa, że ten piękny kraj slynie z oliwek😂😂😂Tego kwiatu jest pół swiatu i nie trzeba wybierać w takich degeneratkach.A od naszych groszy się odpierdol.Nie stać Cię na jedną nogawkę z dresu kacpra ani na jeden metr mojego ogrodu, nawet jakbyś codziennie wkladała sobie ogóra w tylek przez sto lat😂😂😂
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2020 3:00 am przez Dziki_Mis, łącznie zmieniany 2 razy.

Slodkosci

Post autor: Slodkosci » czw wrz 17, 2020 2:33 am

Jak czytam co piszesz to wcale się nie dziwię, że cię zablokowały zrobiłabym to samo zjebie.

Dziki_Mis

Post autor: Dziki_Mis » czw wrz 17, 2020 2:36 am

I tu Cię znowu zaskoczę.Wyjebać to mozna taką kurewke z su jak Ty, chociaż aparycji brak, wiec nie wiem czy komuś by stanął. Oszukać można na wiele sposobów np. na żeton lub na wątpliwą inteligencje pusiaczka kulochowaczka😂😂😂Kasujesz posty chuj z taką wymianą.Wole sobie sam posparować.Narty✌👊
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2020 2:42 am przez Dziki_Mis, łącznie zmieniany 2 razy.

Dziki_Mis

Post autor: Dziki_Mis » czw wrz 17, 2020 2:39 am

Slodkosci pisze:
czw wrz 17, 2020 2:33 am
Jak czytam co piszesz to wcale się nie dziwię, że cię zablokowały zrobiłabym to samo zjebie.
Ale, że co?Ale, że kto? Bo już sam nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać.Jednym słowem ZGŁUPIAŁEM😂Nikt mnie nigdy nie zablokował chyba, że Morawiecki na lockdownie downie😂😂😂
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2020 2:43 am przez Dziki_Mis, łącznie zmieniany 1 raz.

misiokacper

Post autor: misiokacper » czw wrz 17, 2020 9:54 am

Dziki_Mis Kurła kocham tego kolesia-dobrze chlopaczyna prawi👍👍👍 Słodkosci ja sie zastanawiam po co sie wtracasz w cos co ciebie nie dotyczy i nie jest na twoj temat to tego nie rozumiem po co sie wtracasz

Slodkosci

Post autor: Slodkosci » czw wrz 17, 2020 11:35 am

misiokacper pisze:
czw wrz 17, 2020 9:54 am
Dziki_Mis Kurła kocham tego kolesia-dobrze chlopaczyna prawi👍👍👍 Słodkosci ja sie zastanawiam po co sie wtracasz w cos co ciebie nie dotyczy i nie jest na twoj temat to tego nie rozumiem po co sie wtracasz
A ty po co się wracasz w życie dziewczyn z kamerek?

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » czw wrz 17, 2020 12:01 pm

Slodkosci pisze:
czw wrz 17, 2020 11:35 am
A ty po co się wracasz w życie dziewczyn z kamerek?
Prawdopodobnie bierze przykład z ciebie. ;)

ODPOWIEDZ