Alcesta
Alcesta
Nowa, bardzo urodziwa dziewczyna ze wschodu - bardzo subtelna uroda i stylizacja - zupełnie bez kurwiszonowatości. Przypomina jakąś gwiazdę filmową albo inną arystokratkę. W 100% mój typ. Na publicznym wiele się nie działo, ale roztopiła mnie swoją subtelną urodą.
Dziewczyna bardzo wyróżnia się na tle pozostałych. Z tą arystokracją trochę trudno uwierzyć - z arystokracją bolszewicy rozprawili się należycie w 1917. Pan hrabia musiał sadzić buraki, a księżna lepiła pierogi w barze. Nie ważne czy prababka Alcesty była księżniczka, ważne, ze ona ma fajny styl i jest bardzo urodziwa.
Nie jest wcale urodziwa wygląda jak przeciętna Białorusinka nie wiem skąd jest ale domyślam się, że ze wschodu do tego jest oszustką bo pisze, że ma 25 lat a ma koło 40-tki co widać z daleka, szpachla tego nie zakrywa. Landlord pisałeś, że niby nigdy nie interesowałeś się starszymi a widać, że jednak cię do nich ciągnie.
-
Jest młoda, zgrabna, fest urodziwa i mega powabna. A to wszystko bez: ton tapety, brwi z szablonu, sztucznych rzęs, peruk lub doczepek. Kiciu, zaraz po spalaczach tłuszczu, zainwestuj w okulary, bo coś ci wzrok szwankuje.
Kicia próbuje walczyć z konkurencją jak może - szkoda, że nie może powalczyć jakością swoich transmisji, jedynie tutaj próbuje oczerniać dziewczyny otrzymujące pozytywne komentarze.
Kiciu, mnie nie obchodzi metryka - jak dla mnie Alcesta mogłaby mieć 100 lat gdyby fajnie wyglądała i zachowywała się w sposób cywilizowany.
Owszem, wygląd kobiet zwykle silnie zależy od wieku. Osiąga swoje apogeum gdy mają naście lat, a potem leci w dół, jednak bywają czasami odstępstwa od tej reguły, zdarzają się dziewczyny, które stają się bardziej urodziwe mając 25 lat niż kiedy miały 15. Sam miałem taka koleżankę w liceum, później gdy po paru latach spotkałem ją na studiach, nie poznałem jej. W liceum była grubą kluską nie mająca pojęcia o estetycznej stylistyce. Minęło kilka lat, zrzuciła z siebie cały tłuszcz i zrobiła się na elegancką laskę.
Różnie bywa.
Kiciu, zamiast syfić konkurentkom w komentarzach, kup sobie rower, dymaj 50km dziennie, spalisz tłuszcz, to może i o tobie ludzie napiszą coś miłego.
Samo się nie zrobi. O ile sama o siebie nie zadbasz, z każdym rokiem tylko będzie gorzej i nic nie pomogą nowe nicki w stylu lolitka-małolatka.
Tylko wzbudzą śmiech.
Kiciu, mnie nie obchodzi metryka - jak dla mnie Alcesta mogłaby mieć 100 lat gdyby fajnie wyglądała i zachowywała się w sposób cywilizowany.
Owszem, wygląd kobiet zwykle silnie zależy od wieku. Osiąga swoje apogeum gdy mają naście lat, a potem leci w dół, jednak bywają czasami odstępstwa od tej reguły, zdarzają się dziewczyny, które stają się bardziej urodziwe mając 25 lat niż kiedy miały 15. Sam miałem taka koleżankę w liceum, później gdy po paru latach spotkałem ją na studiach, nie poznałem jej. W liceum była grubą kluską nie mająca pojęcia o estetycznej stylistyce. Minęło kilka lat, zrzuciła z siebie cały tłuszcz i zrobiła się na elegancką laskę.
Różnie bywa.
Kiciu, zamiast syfić konkurentkom w komentarzach, kup sobie rower, dymaj 50km dziennie, spalisz tłuszcz, to może i o tobie ludzie napiszą coś miłego.
Samo się nie zrobi. O ile sama o siebie nie zadbasz, z każdym rokiem tylko będzie gorzej i nic nie pomogą nowe nicki w stylu lolitka-małolatka.
Tylko wzbudzą śmiech.
Przecież to stara dziwka za wschodniej granicy w dodatku w chuj brzydka. Tapetę na pewno ma żeby ukryć zmarszczki ale to jej nie pomoga bo i tak widać po niej ile ma na prawdę lat.kiepski_dowcip pisze: ↑śr wrz 16, 2020 9:13 pmJest młoda, zgrabna, fest urodziwa i mega powabna. A to wszystko bez: ton tapety, brwi z szablonu, sztucznych rzęs, peruk lub doczepek. Kiciu, zaraz po spalaczach tłuszczu, zainwestuj w okulary, bo coś ci wzrok szwankuje.
-
Wiadomka, że ty jesteś najpiękniejsza, nawet z tymi oponkami wokół tułowia. Postaraj się tylko, aby te uwierające mózg zrzucić, bo twoje chore projekcje coraz bardziej postępują.
napisze krótko, ona śmiało może pokazywać twarz, ty jednak dalej staraj się ukrywać ;)