Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Alcesta

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Awatar użytkownika
LandLord

Alcesta

Post autor: LandLord » sob sie 29, 2020 1:32 pm

Nowa, bardzo urodziwa dziewczyna ze wschodu - bardzo subtelna uroda i stylizacja - zupełnie bez kurwiszonowatości. Przypomina jakąś gwiazdę filmową albo inną arystokratkę. W 100% mój typ. Na publicznym wiele się nie działo, ale roztopiła mnie swoją subtelną urodą.

ChceOgldadactwojenogi

Post autor: ChceOgldadactwojenogi » pt wrz 04, 2020 3:59 pm

Ta kobieta to rakieta jeżeli chodzi o wygląd na showupie

ILoveYouSo

Post autor: ILoveYouSo » sob wrz 05, 2020 10:46 am

Bo ona jest z arystokratycznej rodziny sama mowila

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » śr wrz 16, 2020 7:16 pm

Dziewczyna bardzo wyróżnia się na tle pozostałych. Z tą arystokracją trochę trudno uwierzyć - z arystokracją bolszewicy rozprawili się należycie w 1917. Pan hrabia musiał sadzić buraki, a księżna lepiła pierogi w barze. Nie ważne czy prababka Alcesty była księżniczka, ważne, ze ona ma fajny styl i jest bardzo urodziwa.

Slodkosci

Post autor: Slodkosci » śr wrz 16, 2020 8:31 pm

Nie jest wcale urodziwa wygląda jak przeciętna Białorusinka nie wiem skąd jest ale domyślam się, że ze wschodu do tego jest oszustką bo pisze, że ma 25 lat a ma koło 40-tki co widać z daleka, szpachla tego nie zakrywa. Landlord pisałeś, że niby nigdy nie interesowałeś się starszymi a widać, że jednak cię do nich ciągnie.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » śr wrz 16, 2020 9:13 pm

Jest młoda, zgrabna, fest urodziwa i mega powabna. A to wszystko bez: ton tapety, brwi z szablonu, sztucznych rzęs, peruk lub doczepek. Kiciu, zaraz po spalaczach tłuszczu, zainwestuj w okulary, bo coś ci wzrok szwankuje.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » czw wrz 17, 2020 5:50 am

Kicia próbuje walczyć z konkurencją jak może - szkoda, że nie może powalczyć jakością swoich transmisji, jedynie tutaj próbuje oczerniać dziewczyny otrzymujące pozytywne komentarze.

Kiciu, mnie nie obchodzi metryka - jak dla mnie Alcesta mogłaby mieć 100 lat gdyby fajnie wyglądała i zachowywała się w sposób cywilizowany.
Owszem, wygląd kobiet zwykle silnie zależy od wieku. Osiąga swoje apogeum gdy mają naście lat, a potem leci w dół, jednak bywają czasami odstępstwa od tej reguły, zdarzają się dziewczyny, które stają się bardziej urodziwe mając 25 lat niż kiedy miały 15. Sam miałem taka koleżankę w liceum, później gdy po paru latach spotkałem ją na studiach, nie poznałem jej. W liceum była grubą kluską nie mająca pojęcia o estetycznej stylistyce. Minęło kilka lat, zrzuciła z siebie cały tłuszcz i zrobiła się na elegancką laskę.

Różnie bywa.

Kiciu, zamiast syfić konkurentkom w komentarzach, kup sobie rower, dymaj 50km dziennie, spalisz tłuszcz, to może i o tobie ludzie napiszą coś miłego.
Samo się nie zrobi. O ile sama o siebie nie zadbasz, z każdym rokiem tylko będzie gorzej i nic nie pomogą nowe nicki w stylu lolitka-małolatka.
Tylko wzbudzą śmiech.

Slodkosci

Post autor: Slodkosci » czw wrz 17, 2020 11:17 am

kiepski_dowcip pisze:
śr wrz 16, 2020 9:13 pm
Jest młoda, zgrabna, fest urodziwa i mega powabna. A to wszystko bez: ton tapety, brwi z szablonu, sztucznych rzęs, peruk lub doczepek. Kiciu, zaraz po spalaczach tłuszczu, zainwestuj w okulary, bo coś ci wzrok szwankuje.
Przecież to stara dziwka za wschodniej granicy w dodatku w chuj brzydka. Tapetę na pewno ma żeby ukryć zmarszczki ale to jej nie pomoga bo i tak widać po niej ile ma na prawdę lat.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » czw wrz 17, 2020 11:52 am

Wiadomka, że ty jesteś najpiękniejsza, nawet z tymi oponkami wokół tułowia. Postaraj się tylko, aby te uwierające mózg zrzucić, bo twoje chore projekcje coraz bardziej postępują.

robertxxx

Post autor: robertxxx » czw wrz 17, 2020 12:07 pm

Slodkosci pisze:
czw wrz 17, 2020 11:17 am
Przecież to stara dziwka za wschodniej granicy w dodatku w chuj brzydka. Tapetę na pewno ma żeby ukryć zmarszczki ale to jej nie pomoga bo i tak widać po niej ile ma na prawdę lat.
napisze krótko, ona śmiało może pokazywać twarz, ty jednak dalej staraj się ukrywać ;)

ODPOWIEDZ