Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Lolitka_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
WeterankaSu

Re: _Lolitka_

Post autor: WeterankaSu » czw wrz 17, 2020 4:05 am

A co Cie moj nick na ktorym transmituje obchodzi? Co Ci to da, ze napisze jaki mam? Co zrobisz? Nic Ci to nie da. Nie moja wina, ze zapracowalas sobie na taka opinie, a teraz ziejesz jadem do kazdego. Widocznie ktos Cie skrzywdzil w dziecinstwie i masz skrzywiona psychike albo to po prostu nieleczona choroba

Angelareneewhite

Post autor: Angelareneewhite » czw wrz 17, 2020 4:06 am

Nie jestem tą dziewczynę na ,którą najedżasz transie.

WeterankaSu

Post autor: WeterankaSu » czw wrz 17, 2020 4:11 am

Jestes na tyle bezczelna, ze obrazasz dziewczyny a wchodzisz do nich na priv. Jestes na tyle glupia, ze uwazasz facetow za debili i zjebow, a dajesz sie im bzykac i sie tym szczycisz tu. Idz do kosmetyczki, jakis manicure, zadbaj o siebie bo z tym slabo u Ciebie z tego co widzialam ostatnio

WeterankaSu

Post autor: WeterankaSu » czw wrz 17, 2020 4:13 am

A teraz koncze ta bezsensowna dyskusje z Toba. Wpadnij znow do mnie na priv, pokaze Ci jak wyglada dbanie o siebie

Slodkosci

Post autor: Slodkosci » czw wrz 17, 2020 4:24 am

WeterankaSu to kolejne wcielenie tego zjeba genetycznego. Sam zakłada ciągle nowe nicki a komuś wytyka. Nigdy nie byłam na priv u żadnej laski z su, co innego grupowe byłam parę razy ale nie na pokazach tylko jak była jakaś głupia akcja a chciałam się pośmiać. Widziałam kiedyś stronę z filmami z showupa w necie i nie ma czego podpatrywać :D nie jestem lesbą ani bi i mnie wasze nagrane przez kogoś privy nudzą, wszystkie są takie same a skoro mnie tak oceniasz to pewnie sama tak robisz w sensie ściągasz od innych dziewczyn i chodzisz na priv. Zresztą ty nie jesteś nawet dziewczyną tylko tym przegrywem na damskim nicku. Jeśli ktoś do kogoś wszedł na priv na nicku Slodkosci to nie byłam ja tylko jakiś podszyw co zmienił literkę "l" na duże "i" i założyl taki sam nick. Zadbaj lepiej o higienę pizdy WeterankaSu bo pewnie masz długie pazury i gówno ci pod nimi zalega a jak zmieniasz dziury to je przenosisz, ja mam krótkie ale przynajmniej czyste paznokcie.

Slodkosci

Post autor: Slodkosci » czw wrz 17, 2020 4:46 am

WeterankaSu pisze:
czw wrz 17, 2020 4:13 am
A teraz koncze ta bezsensowna dyskusje z Toba. Wpadnij znow do mnie na priv, pokaze Ci jak wyglada dbanie o siebie
Nigdy nie byłam u cb na priv nawet nie wiem kim jesteś. Nie byłam u żadnej to u cb też na pewno nie.

WeterankaSu

Post autor: WeterankaSu » czw wrz 17, 2020 9:11 am

Na szczescie Twoje zdanie mnie nie obchodzi co do moich transmisji. Zaden facet mi nie napisal, ze bylo nudno, wrecz przeciwnie. Ale smiesznie sie czyta takie slowo od kogos kto na transmisji lezy albo siedzi na lozku tylko. To dopiero nuda, ale u siebie nie widzisz nudy. Ja przynajmniej jestem kobieca, mam rozne fajne stroje. Ty za to caly czas w starych aseksualnych łachach. Smieszne jest tez to jak kazda prawde na swoj uwazasz, ze pisze jakis "zjeb". Otoz kobieca intuicja Cie zawodzi rowniez. Do mnie sie czepiasz, ze mam podac swoj nick na jakim transmituje a czemu nie piszesz ze swojego nicku co transmitujesz na nim? Wiekszej hipokrytki niz Ty to tutaj nie ma. Obrazilas i obrazasz tyle osob, a nie mozesz pojąc ze te opinie na swoj temat pisza pewnie te osoby ktore obrazalas. Gleboko wierzysz, ze to jakis jeden psychol, to smieszne myslec ze jedna osoba pisze to wszystko. A i owszem, bylam u dwoch innych dziewczyn na priv zeby pogadac. Ty za to lazisz po to, zeby pozniej pisac swoje chore oskarzenia, ze ta udaje, ze nuda itp Powtorze jeszcze raz, nudne to masz zycie. Masz tupet wyzywac innych, a pozniej wchodzic na transmisje i jak gdyby nigdy nic pokazywac swoją gębę.

Slodkosci

Post autor: Slodkosci » czw wrz 17, 2020 11:05 am

WeterankaSu pisze:
czw wrz 17, 2020 9:11 am
Na szczescie Twoje zdanie mnie nie obchodzi co do moich transmisji. Zaden facet mi nie napisal, ze bylo nudno, wrecz przeciwnie. Ale smiesznie sie czyta takie slowo od kogos kto na transmisji lezy albo siedzi na lozku tylko. To dopiero nuda, ale u siebie nie widzisz nudy. Ja przynajmniej jestem kobieca, mam rozne fajne stroje. Ty za to caly czas w starych aseksualnych łachach. Smieszne jest tez to jak kazda prawde na swoj uwazasz, ze pisze jakis "zjeb". Otoz kobieca intuicja Cie zawodzi rowniez. Do mnie sie czepiasz, ze mam podac swoj nick na jakim transmituje a czemu nie piszesz ze swojego nicku co transmitujesz na nim? Wiekszej hipokrytki niz Ty to tutaj nie ma. Obrazilas i obrazasz tyle osob, a nie mozesz pojąc ze te opinie na swoj temat pisza pewnie te osoby ktore obrazalas. Gleboko wierzysz, ze to jakis jeden psychol, to smieszne myslec ze jedna osoba pisze to wszystko. A i owszem, bylam u dwoch innych dziewczyn na priv zeby pogadac. Ty za to lazisz po to, zeby pozniej pisac swoje chore oskarzenia, ze ta udaje, ze nuda itp Powtorze jeszcze raz, nudne to masz zycie. Masz tupet wyzywac innych, a pozniej wchodzic na transmisje i jak gdyby nigdy nic pokazywac swoją gębę.
Oczywiście, że pisze jeden i ten sam psychol a ty go bronisz więc nie dziw się że podejrzewam, że to jego tym razem damski nick a już takie zakładał. Wchodził do mnie na transmisję co minuta bo zaraz dostawał bana i logował się na następne na tych nickach i było kopiuj wklej te same teksty bo to - kierownik_piwnicy. Wiem, że to śmieszne ale powiem ci więcej, on siedzi na każdej mojej transmisji a wchodzę o różnych porach czasem o 12, czasemo 6 rano a czasem o 2 nocy i on zawsze jest, siedzi tu całymi dniami i nocami czekając aż wejdę ten zryty łeb jest bardziej chory niż myślisz. Ty pewnie gęby nawet nie pokażesz plastiku tylko rozjebaną pizdę :D. Jesteś nudna i brzydka i żadne stroje ci nie pomogą. Wypierdalaj psycholu udający laskę.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » czw wrz 17, 2020 11:58 am

Slodkosci pisze:
czw wrz 17, 2020 11:05 am
Oczywiście, że pisze jeden i ten sam psychol a ty go bronisz więc nie dziw się że podejrzewam, że to jego tym razem damski nick a już takie zakładał. Wchodził do mnie na transmisję co minuta bo zaraz dostawał bana i logował się na następne na tych nickach i było kopiuj wklej te same teksty bo to - kierownik_piwnicy. Wiem, że to śmieszne ale powiem ci więcej, on siedzi na każdej mojej transmisji a wchodzę o różnych porach czasem o 12, czasemo 6 rano a czasem o 2 nocy i on zawsze jest, siedzi tu całymi dniami i nocami czekając aż wejdę ten zryty łeb jest bardziej chory niż myślisz. Ty pewnie gęby nawet nie pokażesz plastiku tylko rozjebaną pizdę :D. Jesteś nudna i brzydka i żadne stroje ci nie pomogą. Wypierdalaj psycholu udający laskę.
Amplituda emocji, którą przeszłaś w tym jednym poście, o niczym dobrze nie świadczy, a także nie wróży dobrze na przyszłość. Farmakologia ma jednak jeszcze wiele wyzwań przed sobą. ;)

robertxxx

Post autor: robertxxx » czw wrz 17, 2020 12:10 pm

Slodkosci pisze:
czw wrz 17, 2020 2:03 am
Odrazu wiedziałam, że te wszystkie kłamliwe "opinie" są napisane przez tego samego zjeba Landlorda/kierownik_piwnicy i sto to innych nicków a teraz jeszcze spojrzałam, że napisane minuta po minucie sprawdźcie godzinę przy tych postach. Jak już śmieciu gadasz sam se sobą to przynajmniej odczekaj chwilę żeby było wiarygodniej. Chyba już każdy ma dowód, że pisałam prawdę o tym forumowym zjebańcu a dziewczyna jest 10/10.
nie ma jak wypominać komuś milion nicków gdzie samemu miało się juz z 50 jak nie lepiej ;)

co tak skromnie o sobie ze tylko 10/10 ;)
daj 78/10 czy juz wiecej tych KG :D

ODPOWIEDZ