Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Lolitka_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
WeterankaSu

Re: _Lolitka_

Post autor: WeterankaSu » czw wrz 17, 2020 3:46 am

Oczywiscie, ze nie robie transmisji na tym nicku z ktorego teraz pisze. Dziwna agresja z Ciebie wyplywa. Czyzbys byla ta sfrustrowana i zcuiowa niedojdą, o ktorej mowa w tym temacie? A chuja owszem ujezdzam, ale poza transmisjami i zawsze tego samego chuja.

Angelareneewhite

Post autor: Angelareneewhite » czw wrz 17, 2020 3:47 am

WeterankaSu pisze:
czw wrz 17, 2020 3:46 am
Oczywiscie, ze nie robie transmisji na tym nicku z ktorego teraz pisze. Dziwna agresja z Ciebie wyplywa. Czyzbys byla ta sfrustrowana i zcuiowa niedojdą, o ktorej mowa w tym temacie? A chuja owszem ujezdzam, ale poza transmisjami i zawsze tego samego chuja.
Ujawnij swój prawdziwy nick eskorcie z Dubaju.Ujedżasz swojego starego sponsora lachociągu.

Angelareneewhite

Post autor: Angelareneewhite » czw wrz 17, 2020 3:48 am

Wstydzisz się swojej rozjebanej pizdy ? Jesteś baba z kutasem chyba .

WeterankaSu

Post autor: WeterankaSu » czw wrz 17, 2020 3:51 am

NIe rozumiem skad taki atak agresji u Ciebie? A wiec jestes zapewne ta, o ktorej tu mowa. Szukaj az znajdziesz, pewnie niedlugo znow wejdziesz do mnei na privka podpatrzec mnie. Ale musisz miec smutny zywot, ze tak piszesz o nas

Angelareneewhite

Post autor: Angelareneewhite » czw wrz 17, 2020 3:53 am

Ja pierdole o chuj ci chodzi transwestyto? Dawaj na solo dziwko.Idź obciągać kutasy tylko do tego się nadajesz pizdeczko.
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2020 3:56 am przez Angelareneewhite, łącznie zmieniany 1 raz.

WeterankaSu

Post autor: WeterankaSu » czw wrz 17, 2020 3:56 am

Mi o co chodzi? Zaczelas mnie wyzywac, bo napisalam prawde o portalowej sfrustrowanej idiotce. Wiec musisz byc nią na kolejnym nicku. Idz juz spac paszteciku, bo jutro znow bedziesz transmitowac na nowym nicku

Angelareneewhite

Post autor: Angelareneewhite » czw wrz 17, 2020 3:57 am

WeterankaSu pisze:
czw wrz 17, 2020 3:56 am
Mi o co chodzi? Zaczelas mnie wyzywac, bo napisalam prawde o portalowej sfrustrowanej idiotce. Wiec musisz byc nią na kolejnym nicku. Idz juz spac paszteciku, bo jutro znow bedziesz transmitowac na nowym nicku
Nie jestem nią .Jak jesteś taka hej do przodu to napisz na swoim prawdziwym nicku.

Angelareneewhite

Post autor: Angelareneewhite » czw wrz 17, 2020 3:58 am

Jesteś baba z chujem .

WeterankaSu

Post autor: WeterankaSu » czw wrz 17, 2020 4:00 am

Nie jestes nią? To niby czemu reagujesz agresja i wulgaryzmami skoro to opinia o nieznanej Ci ponoc osobie? Dziwne wiesz. Jak to sie mowi uderz w stol, a nozyce sie odezwa.

Angelareneewhite

Post autor: Angelareneewhite » czw wrz 17, 2020 4:02 am

WeterankaSu pisze:
czw wrz 17, 2020 4:00 am
Nie jestes nią? To niby czemu reagujesz agresja i wulgaryzmami skoro to opinia o nieznanej Ci ponoc osobie? Dziwne wiesz. Jak to sie mowi uderz w stol, a nozyce sie odezwa.
Bo jesteś babą z kutasem.

ODPOWIEDZ