Nie używaj terminów sportowych, na których się nie znasz, bo tobie wyższa liga myli się z wyższą kategorią wagową.Slicznakiciunia pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:34 amJa jestem z wyższej ligi, do której jesteś za cienki.
ona_slodkaa987
-
Re: ona_slodkaa987
-
Prawdziwi mężczyźni lubią krągłości u kobiet, tłuszcz na brzuchu jest oznaką płodności i tego, że kobiece hormony dobrze funkcjonują bo wtedy tłuszcz odkłada się u kobiet najpierw w brzuchu. U facetów to wada bo im więcej tłuszczu macie tym więcej kobiecych hormonów a testosteron wydziela się przy ćwiczeniach i żeby u faceta był prawidłowy poziom hormonów musi mieć dużo mięśni. Dlatego te forumowe trolle jak kierownik-piwnicy to takie głupie pizdy a nie faceci.kiepski_dowcip pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:39 amNie używaj terminów sportowych, na których się nie znasz, bo tobie wyższa liga myli się z wyższą kategorią wagową.Slicznakiciunia pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:34 amJa jestem z wyższej ligi, do której jesteś za cienki.
Ostatnio zmieniony pt sie 07, 2020 12:45 am przez Slicznakiciunia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Krągłości i owszem, ale nie takie oponki jak u ciebie tłuścinko.
-
Tluscinka to twoja ksywka forumowy przegrywie.kiepski_dowcip pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:47 amKrągłości i owszem, ale nie takie oponki jak u ciebie tłuścinko.
-
Nie śmiem ci odbierać przywileju, wszak pierwszy cię tak nazwałem, tłuścinko.
-
Ciebie pierwszego tak ludzie nazwali tłuścinko i teraz ty po nich powtarzasz.kiepski_dowcip pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:58 amNie śmiem ci odbierać przywileju, wszak pierwszy cię tak nazwałem, tłuścinko.
-
Ależ skąd! Mnie od dziecka nazywają naprzemiennie ponton lub baryła.Slicznakiciunia pisze: ↑pt sie 07, 2020 1:01 amCiebie pierwszego tak ludzie nazwali tłuścinko i teraz ty po nich powtarzasz.
-