Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Czy dziewczyna z kamerki się nadaje?

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
kulvitan

Czy dziewczyna z kamerki się nadaje?

Post autor: kulvitan » śr sie 12, 2020 8:39 pm

Ciekaw jestem waszego zdania. Czy dziewczyna z kamerki nadaje się na żonę?
I do dziewczyn pokazujących się na kamerkach. Czy widzicie się w roli żony?

hejter222

Post autor: hejter222 » śr sie 12, 2020 10:12 pm

Jak dla mnie tak , bo co owa kobieta zlego robi ? . Umie wykorzystac swoje walory i trzepac na tym zajebisty hajs ? Nikt jej nie dotyka , nikt sie na nia nie spuszcza a tym bardziej ona sie nie puszcza .

Marcelina20

Post autor: Marcelina20 » czw sie 13, 2020 4:09 pm

kulvitan pisze:
śr sie 12, 2020 8:39 pm
Ciekaw jestem waszego zdania. Czy dziewczyna z kamerki nadaje się na żonę?
I do dziewczyn pokazujących się na kamerkach. Czy widzicie się w roli żony?
Dla mnie Showup to zabawa i praca. Prywatnie nie różnie się niczym szczególnym od innych partnerek. Nie chodzę nago po ulicy, nie sypiam z kim popadnie.
Nie myśl stereotypowo.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob sie 15, 2020 12:30 am

Obawiam się, że dziewczyna, która decyduje się na taką karierę może mieć dwa minusy :
- materialistka nastawiona na kasę, idąca po trupach do celu. (plus, że ma swoją kasę)
- pogarda do facetów (bo obcuje tu głównie z napaleńcami, którzy traktują ją jak przedmiot - wystaw dupę, wsadź palec do pupy, wypnij się...)

Oczywiście ludzie są różni i moja hipoteza nie oznacza, że każda z dziewczyn z SU taka jest, ale śmiem przypuszczać, że większa szansa, że dziewczyna z SU będzie miała takie cechy niż powiedzmy pielęgniarka, czy programistka.

Osobiście nie spisywałbym na straty dziewczyny z kamerki gdyby okazała się fajną osobą, z dobrym charakterem i olejem w głowie.

Mogą też być plusy :
- nie będzie miała wielu zahamowań, pewnie łatwo da się namówić np na anal
- wie co zrobić żeby podobać się facetowi
- umie zadbać o siebie
- jest komunikatywna

Jednak nie radziłbym koledze nastawiać się, że znajdzie tutaj żonę.
Nie można tego wykluczyć, ale bardziej prawdopodobne, że straci kupę kasy i zostaną mu tylko wspomnienia z obrazków na ekranie (ewentualnie filmiki, jeśli sobie nagra)

ODPOWIEDZ