Ciekaw jestem waszego zdania. Czy dziewczyna z kamerki nadaje się na żonę?
I do dziewczyn pokazujących się na kamerkach. Czy widzicie się w roli żony?
Czy dziewczyna z kamerki się nadaje?
-
Dla mnie Showup to zabawa i praca. Prywatnie nie różnie się niczym szczególnym od innych partnerek. Nie chodzę nago po ulicy, nie sypiam z kim popadnie.
Nie myśl stereotypowo.
Obawiam się, że dziewczyna, która decyduje się na taką karierę może mieć dwa minusy :
- materialistka nastawiona na kasę, idąca po trupach do celu. (plus, że ma swoją kasę)
- pogarda do facetów (bo obcuje tu głównie z napaleńcami, którzy traktują ją jak przedmiot - wystaw dupę, wsadź palec do pupy, wypnij się...)
Oczywiście ludzie są różni i moja hipoteza nie oznacza, że każda z dziewczyn z SU taka jest, ale śmiem przypuszczać, że większa szansa, że dziewczyna z SU będzie miała takie cechy niż powiedzmy pielęgniarka, czy programistka.
Osobiście nie spisywałbym na straty dziewczyny z kamerki gdyby okazała się fajną osobą, z dobrym charakterem i olejem w głowie.
Mogą też być plusy :
- nie będzie miała wielu zahamowań, pewnie łatwo da się namówić np na anal
- wie co zrobić żeby podobać się facetowi
- umie zadbać o siebie
- jest komunikatywna
Jednak nie radziłbym koledze nastawiać się, że znajdzie tutaj żonę.
Nie można tego wykluczyć, ale bardziej prawdopodobne, że straci kupę kasy i zostaną mu tylko wspomnienia z obrazków na ekranie (ewentualnie filmiki, jeśli sobie nagra)
- materialistka nastawiona na kasę, idąca po trupach do celu. (plus, że ma swoją kasę)
- pogarda do facetów (bo obcuje tu głównie z napaleńcami, którzy traktują ją jak przedmiot - wystaw dupę, wsadź palec do pupy, wypnij się...)
Oczywiście ludzie są różni i moja hipoteza nie oznacza, że każda z dziewczyn z SU taka jest, ale śmiem przypuszczać, że większa szansa, że dziewczyna z SU będzie miała takie cechy niż powiedzmy pielęgniarka, czy programistka.
Osobiście nie spisywałbym na straty dziewczyny z kamerki gdyby okazała się fajną osobą, z dobrym charakterem i olejem w głowie.
Mogą też być plusy :
- nie będzie miała wielu zahamowań, pewnie łatwo da się namówić np na anal
- wie co zrobić żeby podobać się facetowi
- umie zadbać o siebie
- jest komunikatywna
Jednak nie radziłbym koledze nastawiać się, że znajdzie tutaj żonę.
Nie można tego wykluczyć, ale bardziej prawdopodobne, że straci kupę kasy i zostaną mu tylko wspomnienia z obrazków na ekranie (ewentualnie filmiki, jeśli sobie nagra)