Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_
Re: Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_
Kiciunia miala isc na pizze ze znajomymi, a patrze caly dzien wypisuje tu na forum hahaha. Zajebiste zycie kiciunia masz, siedziec caly dzien showup i patrzec czy inna laska ma ogolona cipke. A pozniej zdawac relacje tu. Tak namietnie ja ogladasz to przypatrz sie jak wyglada piekne wysportowane cialo. Pozniej znowu zrobisz podobny opis do niej, bo nie zarabiasz i podpatrujesz inne laski zeby sciagnac pomysly od nich xD
-
Pudło! Typuj do grudnia, ponieważ dobrze ci idzie. A powodzenie mam, u samych pięknych i zgrabnych kobiet, bo tłuścinki (takie jak ty) zawsze omijam z daleka.Slicznakiciunia pisze: ↑śr sie 05, 2020 2:28 pmkierownik-piwnicy ty jesteś stary a nie dojrzały hahahahahaha. A powodzenie to ci się marzy.
Nick ci się pojebał, to z _msn_ miałaś wpisać, aaa... i nie zapomnij sama ze sobą podyskutować.Slicznakiciunia pisze: ↑śr sie 05, 2020 5:50 pmKapturek to stare babsko udające nastkę, standard na su.
Nie patrz tak długo w lustro, bo później swój nieapetyczny wygląd przypisujesz innym.Slicznakiciunia pisze: ↑śr sie 05, 2020 7:11 pmten jej zwisający bebech z fałdami tłuszczu jest wysportowany albo ogromne boczki i grube ramiona.
-
Nie masz powodzenia u żadnych kobiet bo jesteś starym, brzydkim i głupim dziadem, który na starość stał się dodatkowo upierdliwy a co dopiero u takich piękności jak ja. Ludzie się z cb śmieją. Kłamiesz jak pojebany nawet jak ktoś napisze prawdę to odrazu zaprzeczasz tak robią ludzie słabi i chorzy psychicznie to tzw. urojenia, że u kogokolwiek masz powodzenie, laski z su się nie liczą bo są zawsze miłe dla kasy, no tak zapomniałam, że showup to cały twój świat, albo że kapturek nie jest tłuscioszkiem tylko niby jestem a widać że ona jest grubsza itp. Kapturek ma tłusty, zwisający brzuch, grube boczki, podwójny podbródek, cellulit i rozstępy jak typowa grubaska zaprzeczanie każdej mojej wypowiedzi tylko dlatego, że cię odrzuciłam i teraz mnie nienawidzisz tego nie zmieni bo wystarczy do niej wejść żeby to zobaczyć. A w lustro uwielbiam patrzeć, robię to bardzo często, uważam że mam najlepsze ciało i twarz.kiepski_dowcip pisze: ↑śr sie 05, 2020 7:42 pmPudło! Typuj do grudnia, ponieważ dobrze ci idzie. A powodzenie mam, u samych pięknych i zgrabnych kobiet, bo tłuścinki (takie jak ty) zawsze omijam z daleka.Slicznakiciunia pisze: ↑śr sie 05, 2020 2:28 pmkierownik-piwnicy ty jesteś stary a nie dojrzały hahahahahaha. A powodzenie to ci się marzy.
Nick ci się pojebał, to z _msn_ miałaś wpisać, aaa... i nie zapomnij sama ze sobą podyskutować.Slicznakiciunia pisze: ↑śr sie 05, 2020 5:50 pmKapturek to stare babsko udające nastkę, standard na su.
Nie patrz tak długo w lustro, bo później swój nieapetyczny wygląd przypisujesz innym.Slicznakiciunia pisze: ↑śr sie 05, 2020 7:11 pmten jej zwisający bebech z fałdami tłuszczu jest wysportowany albo ogromne boczki i grube ramiona.
-
Baśniowe opowieści fikcyjnej treści. Aż dech zapiera!Slicznakiciunia pisze: ↑czw sie 06, 2020 1:40 pmNie masz powodzenia u żadnych kobiet bo jesteś starym, brzydkim i głupim dziadem, który na starość stał się dodatkowo upierdliwy a co dopiero u takich piękności jak ja. Ludzie się z cb śmieją. Kłamiesz jak pojebany nawet jak ktoś napisze prawdę to odrazu zaprzeczasz tak robią ludzie słabi i chorzy psychicznie to tzw. urojenia, że u kogokolwiek masz powodzenie, laski z su się nie liczą bo są zawsze miłe dla kasy, no tak zapomniałam, że showup to cały twój świat, albo że kapturek nie jest tłuscioszkiem tylko niby jestem a widać że ona jest grubsza itp. Kapturek ma tłusty, zwisający brzuch, grube boczki, podwójny podbródek, cellulit i rozstępy jak typowa grubaska zaprzeczanie każdej mojej wypowiedzi tylko dlatego, że cię odrzuciłam i teraz mnie nienawidzisz tego nie zmieni bo wystarczy do niej wejść żeby to zobaczyć. A w lustro uwielbiam patrzeć, robię to bardzo często, uważam że mam najlepsze ciało i twarz.
A nad najlepszym ciałem musisz jeszcze duuuużo popracować, przede wszystkim z: dermatologiem, dietetykiem oraz trenerem od ćwiczeń fizycznych, pryszczata tłuścinko.
-
Zdemaskowałaś mnie! Teraz mogę się już przyznać, że wszystkie męskie nicki i 99% damskich na forum - to ja.
Wszystkie założone z wielkiej miłości do ciebie, to rozumie się samo przez się.
Ostatnio zmieniony czw sie 06, 2020 8:47 pm przez kiepski_dowcip, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jak możesz tak kłamać, nie wstyd ci, to przecież mnie zdemaskowała a nie ciebie.kiepski_dowcip pisze: ↑czw sie 06, 2020 8:43 pmZdemaskowałaś mnie! Teraz mogę się już przyznać, że wszystkie męskie nicki i 99% damskich na forum - to ja.
-
Współczuję ci smutnego życia i że żadna cie nie chce więc siedzisz całymi dniami na forum i trollujesz.kierownik-piwnicy pisze: ↑czw sie 06, 2020 8:46 pmJak mozęsz tak kłamać , przecież to mnie zdemaskowała a nie ciebie.kiepski_dowcip pisze: ↑czw sie 06, 2020 8:43 pmZdemaskowałaś mnie! Teraz mogę się już przyznać, że wszystkie męskie nicki i 99% damskich na forum - to ja.
-
Współczuję ci smutnego życia i że żadna cie nie chce więc siedzisz całymi dniami na forum i trollujesz.kierownik-piwnicy pisze: ↑czw sie 06, 2020 8:46 pmJak mozęsz tak kłamać , przecież to mnie zdemaskowała a nie ciebie.kiepski_dowcip pisze: ↑czw sie 06, 2020 8:43 pmZdemaskowałaś mnie! Teraz mogę się już przyznać, że wszystkie męskie nicki i 99% damskich na forum - to ja.