Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Slicznakiciunia

Re: Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_

Post autor: Slicznakiciunia » śr sie 05, 2020 1:36 am

kierownik-piwnicy pisze:
śr sie 05, 2020 1:22 am
Slicznakiciunia pisze:
śr sie 05, 2020 12:24 am
KilerX69 pisze:
śr sie 05, 2020 12:00 am
No widzisz kicia!!! Zaczelas sie rozbierac i publika spadla zajmujac dol stawki hahaha. To tylko swiadczy o tym jak wygladasz i potwierdza to co napisalem wczesniej. A pamietasz kici jak niedawno weszlas na nowym nicku i dalas opis w stylu - nowa malolatka sama w domu. Wiec troche podobny opis do kapturka, ktora tak wyzywasz i oczerniasz. Chyba sie na niej troche wzorowalas tym opisem. Ale Ci nie wyszlo, bo zdradzil Cie ten 20 letni tapczan i figura ludzika Michelin
Dałam opis, że mam 15 lat i jestem sama w domu to miało być nawiazanie do jej śmiesznego opisu zmieniłam tylko liczbę, to było celowe. Teraz mam mniej widzów może dlatego że mam chujowy internet co zacina i pikseluje albo dlatego, że banuję 90% widzów bo i tak nie dają żetonów i zostawiam stałych widzów. Wtedy nie robiłam privów i się nie rozbierałam więc inaczej byłam traktowana a teraz robię pokazy jak inne laski, zresztą to nie ma znaczenia, gdybyście mnie nie oczerniali na forach nadal bym tyle miała widzów bo jestem najladniesza na su.
Lecz się KiciaNiunia z otyłości bo na leczenie głowy już za późno!
Nie muszę się leczyć wręcz jem jeszcze więcej i chcę przytyć, podobam się sobie i facetom. Na leczenie dla cb jest już za późno, uzależnienie od sex kamerek, paranoja, płacenie za sexkam, zawiść, zazdrość, stalkowanie mnie na moich transmisjach dziadu z piwnicy siedź w niej dalej z dala ode mnie i się onanizuj bo tylko tylko tyle ci pozostało w twoim marnym życiu, które spędzasz tylko na forum lub su. Szkoda mi palców na pisanie do cb.

kierownik-piwnicy

Post autor: kierownik-piwnicy » śr sie 05, 2020 1:42 am

Slicznakiciunia pisze:
śr sie 05, 2020 1:36 am
kierownik-piwnicy pisze:
Slicznakiciunia pisze:
śr sie 05, 2020 12:24 am

Dałam opis, że mam 15 lat i jestem sama w domu to miało być nawiazanie do jej śmiesznego opisu zmieniłam tylko liczbę, to było celowe. Teraz mam mniej widzów może dlatego że mam chujowy internet co zacina i pikseluje albo dlatego, że banuję 90% widzów bo i tak nie dają żetonów i zostawiam stałych widzów. Wtedy nie robiłam privów i się nie rozbierałam więc inaczej byłam traktowana a teraz robię pokazy jak inne laski, zresztą to nie ma znaczenia, gdybyście mnie nie oczerniali na forach nadal bym tyle miała widzów bo jestem najladniesza na su.
Nie muszę się leczyć wręcz jem jeszcze więcej i chcę przytyć, podobam się sobie i facetom a na leczenie to dla cb niestety jest za późno, uzależnienie od sex kamerek, płacenie za sexkam, zawiść, zazdrość, stalkowanie mnie na moich transmisjach dziadu z piwnicy siedź w niej dalej z dala ode mnie i się onanizuj bo tylko tylko tyle ci pozostało w twoim marnym życiu, które spędzasz tylko na forum lub su. Szkodaml mi palców na pisanie do cb.
Tak tak oczywiście podobasz się, doskonale to widać po tym jaką masz widownie na su, prawie ciągle jesteś w dolinach szołapa w przeciwieństwie do dziewczyn które hejtujesz,
chyba, że nogi rozchylisz do kamerki to wtedy widownia podskoczy na chwile kiedy desperaci wbiją żeby pod darmową cipkę zwalić.

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » śr sie 05, 2020 1:48 am

kierownik-piwnicy pisze:
śr sie 05, 2020 1:42 am
Slicznakiciunia pisze:
śr sie 05, 2020 1:36 am
kierownik-piwnicy pisze:

Nie muszę się leczyć wręcz jem jeszcze więcej i chcę przytyć, podobam się sobie i facetom a na leczenie to dla cb niestety jest za późno, uzależnienie od sex kamerek, płacenie za sexkam, zawiść, zazdrość, stalkowanie mnie na moich transmisjach dziadu z piwnicy siedź w niej dalej z dala ode mnie i się onanizuj bo tylko tylko tyle ci pozostało w twoim marnym życiu, które spędzasz tylko na forum lub su. Szkodaml mi palców na pisanie do cb.
Tak tak oczywiście podobasz się, doskonale to widać po tym jaką masz widownie na su, prawie ciągle jesteś w dolinach szołapa w przeciwieństwie do dziewczyn które hejtujesz,
chyba, że nogi rozchylisz do kamerki to wtedy widownia podskoczy na chwile kiedy desperaci wbiją żeby pod darmową cipkę zwalić.
To właśnie te z góry pokazują z darmo więc u nich trzepiesz oczywiście zaglądając co chwila do mnie a ja banuje tych co nie dają żet czyli większość widzów, one nie bo lubią chyba jak takie stare głupie dziady bez kasy jak ty u nich siedzą byle kto byłe byli widzowie jak najwięcej.

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » śr sie 05, 2020 1:55 am

Takie kmiotki jak ty dziadu chcieliby żeby laski sie ścigały, która będzie miała więcej widzów bo mielibyście darmowe show a tu taki zonk, że jesteśmy mądrzejsze niż wy i jak mamy ochotę to kusimy a jak nie do siedzimy w dresach i gadamy o pierdolach każda robi co chce i nie obchodzi nas wasza opinia. Jak chcesz coś fajnego to płać pajacu.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » śr sie 05, 2020 11:30 am

Slicznakiciunia pisze:
wt sie 04, 2020 8:44 pm
Tacy mnie ruchali, którym do pięt nie dorastasz :D
No właśnie - ruchali... Bo do niczego innego się nie nadajesz. Która normalna dziewczyna chwaliłaby się ilością kutasów przyjętych w organizm... Za to ty masz czelność inne wyzywać od dziwek. Gratuluję dobrego samopoczucia, najładniejszy na Su tłuścioszku wyruchany.

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » śr sie 05, 2020 11:53 am

Ty się nawet do ruchania nie nadajesz dlatego taki sfrustrowany siedzisz na forum. A mnie nie znasz i nie wiesz do czego się nadaje, jedno jest pewne że jesteś stulejarzem trzepakiem z su.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » śr sie 05, 2020 12:09 pm

Slicznakiciunia pisze:
śr sie 05, 2020 11:53 am
Ty się nawet do ruchania nie nadajesz dlatego taki sfrustrowany siedzisz na forum. A mnie nie znasz i nie wiesz do czego się nadaje, jedno jest pewne że jesteś stulejarzem trzepakiem z su.
Sfrustrowany? Twojego poziomu frustracji nikt nie przebije.
Wystarczy wyciągnąć wnioski z tego co piszesz i już wiadomo do czego się nadajesz, a do czego nie.
Jedno jest pewne, zabiegowi usunięcia stulejki poddano mnie w dzieciństwie, dlatego teraz, już bez bólu i skrępowania, mogę trzepać pod (ogórkowe) wyruchane tłuścioszki z su.

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » śr sie 05, 2020 12:18 pm

kiepski_dowcip pisze:
śr sie 05, 2020 12:09 pm
Slicznakiciunia pisze:
śr sie 05, 2020 11:53 am
Sfrustrowany? Twojego poziomu frustracji nikt nie przebije.
Wystarczy wyciągnąć wnioski z tego co piszesz i już wiadomo do czego się nadajesz, a do czego nie.
Jedno jest pewne, zabiegowi usunięcia stulejki poddano mnie w dzieciństwie, dlatego teraz, już bez bólu i skrępowania, mogę trzepać pod (ogórkowe) wyruchane tłuścioszki z su.
Stulajarz to określenie charakteru, tego nie usuniesz. Ja mam zajebiste życie, powodzenie u facetów, jestem młoda i ładna nie mam powodów do frustracji. To wy stare dziadki siedzicie na tym su bo nikt was nie chce i jeszcze trollujecie laski, które was nie chcą, o których możecie tylko pomarzyć.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » śr sie 05, 2020 12:33 pm

Slicznakiciunia pisze:
śr sie 05, 2020 12:18 pm
Stulajarz to określenie charakteru, tego nie usuniesz. Ja mam zajebiste życie, powodzenie u facetów, jestem młodą i ładna nie mam powodów do frustracji. To wy stare dziadki siedzicie na tym su bo nikt was nie chce i jeszcze trollujecie laski, które was nie chcą, o których możecie tylko pomarzyć.
Bo nie ma czego usuwać - mam zajebiste życie, powodzenie u kobiet, jestem dojrzały i przystojny, nie mam powodów do frustracji. Z tego co zauważyłem, to największym tu trollem, jesteś właśnie ty - tak rozchwytywana w realu, że aż hejtująca na su.

KilerX69

Post autor: KilerX69 » śr sie 05, 2020 12:36 pm

No kiciunia widze masz zajebiste zycie. Nawet w nocy tutaj wszystkim odpisywalas i dzis nowy dzien a Ty dalej tu. Swietne zycie masz naprawde, teraz odpalisz tranmisje z tapczana w starych brudnych spodenkach, pozniej znowu popiszesz na foru i tak dzien Ci zleci. Czyli dzien jak codziec z Twojego "zajebistego zycia" xD

ODPOWIEDZ