Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Brak zwróconych żetonów

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
pervertedmind

Brak zwróconych żetonów

Post autor: pervertedmind » śr lip 08, 2020 10:09 am

06.07 bieżącego roku wybrałem się na priva za 500 zet, niestety wskutek przerywającego łącza zdecydowałem z transmitującą o przerwaniu priva. Jako że to nie był pierwszy raz to spodziewałem się automatycznego zwrotu żetonów. Niestety pomimo tego że transmitująca wyszła po upływie niecałej minuty, żetony do mnie nie dotarły.

Co można z tym zrobić?

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » śr lip 08, 2020 12:43 pm

06.07 bieżącego roku wybrałem się na priva za 500 zet, niestety wskutek przerywającego łącza zdecydowałem z transmitującą o przerwaniu priva

Napisz więcej danych , czy to ona maila problem czy ty i jaki dokładnie masz odczyt speed test twojego internetu ?

Eksodus

Post autor: Eksodus » śr lip 08, 2020 1:25 pm

Tematem postu nie jest problem z połączeniem tylko Brak zwróconych żetonów
GORYL pisze:
śr lip 08, 2020 12:43 pm
Napisz więcej danych , czy to ona maila problem czy ty i jaki dokładnie masz odczyt speed test twojego internetu ?
Więc co to za różnica, które z nich miało problem z łączem i jaki mają odczyt speed?
Przecież wyraźnie napisał, że się dogadali
pervertedmind pisze:
śr lip 08, 2020 10:09 am
wskutek przerywającego łącza zdecydowałem z transmitującą o przerwaniu priva

transmitująca wyszła po upływie niecałej minuty, żetony do mnie nie dotarły.
GORYL jak zawsze próbuje błysnąć, tyle że pervertedmind nie prosi o poradę co do jakości łącza tylko prosi o odpowiedź dlaczego nie dostał zwrotu żetonów w sytuacji gdy nadająca sama wyszła z priva przed jego końcem.

pervertedmind tutaj nikt z administracji SU nie udzieli Ci odpowiedzi, napisz do nich na adres e-mail: bok@showup.tv i tam opisz dokładnie całą sytuację.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » śr lip 08, 2020 3:04 pm

Może uznali że mu się nie należy i dostała ona.

asf89

Post autor: asf89 » śr lip 08, 2020 7:01 pm

Generalnie, żeby dostać zwrot za niedokończonego priwa to osoba robiąca pokaz musi się rozłączyć jako pierwsza, po czym widz musi odczekać 3 minuty przed rozłączeniem się z transmisją (na górze strony pokaże się licznik w pomarańczowym pasku).

Jeśli widz rozłączy się jako pierwszy albo osoba robiąca pokaz wróci przed upływem tego 3 minutowego licznika, to wtedy żetony mogą nadal trafić do nadającej.

W pierwszej kolejności możesz spróbować napisać do dziewczyny z którą miałeś tego priwa jeśli jest w porządku to zwróci ci te żetony, a dalej to tak jak pisał Eksodus musisz pisać do administracji albo przez formularz kontaktowy na głównej stronie albo na maila.

pervertedmind

Post autor: pervertedmind » śr lip 08, 2020 10:00 pm

Dziewczyna sama tych zet nie otrzymała, przynajmniej z tego co mi mówiła, z racji na to że miałem zamiar i tak je u niej wydać to nie sadze by jej się chciało je zawłaszczyć i stracić stałego bywalca. Ona nie ma, ja nie mam. W panelu privów jest napisane ze wyszła po minucie. No nic, będę musiał napisać do administracji w nadziei na zwrot

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw lip 09, 2020 7:27 am

O ile mi wiadomo, to jedna ze stron zgłoszenia zawsze otrzymuje żetony lub po połowie są dzielone to raczej ona je dostała jak nie dostałeś ty.

ODPOWIEDZ