po aktualizacji do Win10 problem z transm...
po aktualizacji do Win10 problem z transm...
Cześć.
Po aktualizacji systemu do Windows 10 mam problem z wyświetlaniem transmisji. Non stop jest "łączę z transmisją", na chwilkę (1-2 sek.) się pojawia obraz rzeczywisty i znów "łączę z transmisją"!
Na innych przeglądarkach TO SAMO :(
POMOCYYYYY
Po aktualizacji systemu do Windows 10 mam problem z wyświetlaniem transmisji. Non stop jest "łączę z transmisją", na chwilkę (1-2 sek.) się pojawia obraz rzeczywisty i znów "łączę z transmisją"!
Na innych przeglądarkach TO SAMO :(
POMOCYYYYY
On nie pisze o nadawaniu.GORYL pisze: ↑ndz maja 31, 2020 1:05 pmJeśli to nie pomorze sprawdź interfejs USB czy kam jest widoczna w komunikatorze lub czy działa ona gdzie kol wiek
Wejdź na menedżer urządzeń i sprawdź urządzenia interfejsu HID
Jeśli tam będzie żółty jakiś trójkąt to musisz pobrać sterownik z strony producenta zalecam tez nowy bios pobrać.
Skończ pierdolić, byle pierdolić. Oczy mi krwawią od twojego poprzedniego postu. Ile razy trzeba Cię prosić byś pisał składnie, poprawną polszczyzną?
Szału ty tu nie zrobisz, za mała prędkość za wysoki upload nie powino być tak dużej rużnicy. Tu jest coś z łączem można jeszcze zadzwonić do operatora i niech zresetują ci urządzenie. Lub przełączą na mniej obciążony nadajnik. Możesz też mieć jakiś program co pobiera dużo z łączą.
Tak dużej rużnicy być nie może utrata pakietu nie ma możliwości na oglądanie stream. Wył i włącz kartę sieciową, zrestartuj router, sprawdź dokładnie jaki program może brać z łączą. Nie widzę tego ale napisz pw profil Goryl może uda się coś zrobić z tym. Cudów nie ma jeśli błąd jest po twojej stronie to można to zrobić. Gorzej jak to operator sieci ma problem co też jest teraz normalne. Epidemia obciążane łączę ale aż tak to nie może być.