Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Best_Frends44

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
3s3smanmr

Best_Frends44

Post autor: 3s3smanmr » ndz maja 10, 2020 12:12 am

Witam chciałem powiedzieć ze dziewczyna bardzo mila i słodkie ciałko ale to nie najważniejsze jej charakter opanowanie i spokój to jest coś niesamowitego szczerze się będzie wydawać trochę głupie ale zakochałem się w tej dziewczynie i jej głos mogę słuchać całymi dniami coś pięknego szkoda ze w realnym życiu jest mi trudno spotkać kogoś takiego ja ta mila dziewczyna ciężko będzie żeby inne miały 40 procent tego co ta dziewczyna w sobie dosłownie ANIOŁEK

dctaz

Post autor: dctaz » ndz maja 10, 2020 11:23 am

Chciałbyś taką dziwkę, która rozbija związki? Ten jej kolega ma narzeczoną przynajmniej tak mówiła i ją to podnieca, że wali mu konia, jeszcze mówi, że to nie zdrada. Najlepszy sposób na laski to jak widać kupienie sobie obrączki i zazdrosne laski same będą do was podbijać żeby tylko inna laska też została zdradzona tak jak one. Chłopak ją zdradzał, sama mówiła na transmisji i teraz się mści a ten niedojrzały chłopaczek mam nadzieję, że zostanie sam bo na to zasługuje a jego narzeczona się dowie i kopnie tego desperata w dupę.

dctaz

Post autor: dctaz » ndz maja 10, 2020 12:04 pm

Jeszcze bezczelnie mówi, że ona ma czyste sumienie bo nie jest w związku tylko on. Co za łatwa szmata. Oczywiście, że masz na sumieniu zdradę bo się do niej przyczyniłaś i w niej uczestniczyłaś ale karma wróci i będziesz miała męża dziwkarza.

3s3smanmr

Post autor: 3s3smanmr » ndz maja 10, 2020 8:00 pm

przepraszam nie wiedziałem tego ale nie obwiniaj jej bo kolega jak by nie chciał to by odmówił jak wie ze ma dziewczynę a nie odmówił wiec winna jego

dctaz

Post autor: dctaz » ndz maja 10, 2020 8:35 pm

Ale ona mu dała ciało do macania i mu zwaliła więc oboje są winni.

3s3smanmr

Post autor: 3s3smanmr » ndz maja 10, 2020 8:41 pm

wiem ale nie zmienia to faktu ze nadal chciał bym ja mieć jako dziewczynę bo jest naturalna piękna i normalna nie co te plastikowe damy

RamenKing

Post autor: RamenKing » wt maja 12, 2020 1:04 pm

dctaz pisze:
ndz maja 10, 2020 11:23 am
Najlepszy sposób na laski to jak widać kupienie sobie obrączki i zazdrosne laski same będą do was podbijać żeby tylko inna laska też została zdradzona tak jak one.
Kobiety nie pociąga kawałek metalu czy umowa spisana w USC tylko kombinacja konkretnych cech fizycznych i psychicznych + status społeczno-ekonomiczny które ma jedynie niewielki procent mężczyzn (przeważnie zajmowanych bardzo szybko przez co obrotniejsze panie) - więc nie łudź się, że jak jesteś obleśnym pryszczatym rudym incelem albo stu kilowym klocem pocącym się tłuszczem i pracującym za minimalną to panie zaczną walić drzwiami i oknami minutę po tym, jak kupisz sobie krążek na palec.

ODPOWIEDZ