Seks mojej dziewczyny z kimś innym
Seks mojej dziewczyny z kimś innym
Bardzo mnie podnieca seks mojej dziewczyny z obcym facetem, kiedyś była moja dziewczyna mnie zdradziła wybaczyłem jej i bardzo mnie podniecało jak myślałem, że ostatnio robiła to z kimś innym. Nie toleruje zdrady, ale podnieca mnie sama myśl, że ktoś inny uprawia seks z moja narzeczona. Czy ktoś z was też tak ma?
-
Skoro wybaczyłeś dziewczynie zdradę i podnieca Cię myślenie o tym, to wniosek jest taki, że jednak tolerujesz zdradękammat pisze: ↑pt cze 14, 2019 9:40 amBardzo mnie podnieca seks mojej dziewczyny z obcym facetem, kiedyś była moja dziewczyna mnie zdradziła wybaczyłem jej i bardzo mnie podniecało jak myślałem, że ostatnio robiła to z kimś innym. Nie toleruje zdrady, ale podnieca mnie sama myśl, że ktoś inny uprawia seks z moja narzeczona. Czy ktoś z was też tak ma?

-
Nawet nie wiecie ile kobiet myśli o tym samym ale żadna się nie przyzna bo będzie uważana za szmatę, dzi..ke itp.
Miałam taki okres z byłym że chcieliśmy tego spróbować. Nawet kazał organizować mi mężczyznę bo też chciałam tego spróbować, ale niestety jak już zauważył się faktycznie zabrałam się do poszukiwań to się wku...wil i awantura murowana