Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

SlodkaSabinkaa

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
3ss3sman3

Re: SlodkaSabinkaa

Post autor: 3ss3sman3 » wt maja 05, 2020 11:09 pm

SPOKO NIE SRAM BO NIE MAM CZYM I WIEK NIE MA NIC WSPULNEGO

lemingash

Post autor: lemingash » wt maja 05, 2020 11:12 pm

Czy ktoś zbanuje tego trola?

lemingash

Post autor: lemingash » wt maja 05, 2020 11:50 pm

A spoko, może ten nazistowski karzełek już napisał do skarbówki :):D

lemingash

Post autor: lemingash » śr maja 06, 2020 12:19 am

Specjalnie wbiłem na priv do Sabinki - i wyszedłem zadowolony w 127%. Proszę się nie sugerować opinią z tematu, ona nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.

SlodkaSabinkaa

Post autor: SlodkaSabinkaa » śr maja 06, 2020 1:25 am

jesli nie podobaja ci sie moje pokazy to tylko i wyłącznie twoja sprawa. było dużo innych osob na tym pokazie i ZADNA nie narzekała. Do skarbowki? prosze bardzo, jestem poniżej 26 roku zycia wiec ci sie nie za bradzo udało. Nie przestrzegaj przede mna ludzi bo tobie sie nie podobalo. jak mowilam, nikt nie narzekal. zegnam ozieble osobe ktora namietnie stalkuje moje transmisje z miliona kont ktore tworzy piszac sama do siebie na forum jak ktos, kto ma schizofrenie. Nie zapominaj, ze to dziewczyny napedzaja ten portal a nie ty. Ozieble zegnam ;)

3ss3sman3

Post autor: 3ss3sman3 » śr maja 06, 2020 8:26 pm

hej co tam chcesz mala obrazalska zglosc cie nie zglosilem i nie mam zamiaru nie mam czasu na takje pierdoly a twoj wystep no sluchaj cialo masz piekne i fainy glos ale pokazy to 4/10 wyrazam tylko swoje zdanie

3ss3sman3

Post autor: 3ss3sman3 » śr maja 06, 2020 8:30 pm

kretyn haha ja pierdole nie przepraszam do kolan sie nie schylam i nie mam zamiaru

3ss3sman3

Post autor: 3ss3sman3 » śr maja 06, 2020 8:34 pm

co sie bede odzywal jak mnie ciagle obrazasz

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw maja 07, 2020 6:27 am

Miałem okazję być wczoraj na jej trasmisji nic co on pisze nie ma miejsca. Privki wykonała normalnie za napiwki zadania i zabawę w cel tak samo no miła młoda dziewczyna dla ludzi. A że jeden taki się trafi to już szkoda słów.

ODPOWIEDZ