Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

nowy

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
_zawsze_pomocny_1

nowy

Post autor: _zawsze_pomocny_1 » wt kwie 28, 2020 1:06 pm

witam forum jestem tu 1 raz czyje transmisje polecacie a od których mam się trzymać z daleka :) pozdrawiam

RAMIREZbis

Post autor: RAMIREZbis » śr kwie 29, 2020 2:42 am

Siema, najlepiej to chyba pierwszy, czasem drugi rząd, na strimingowych stronach z prostytutkami to liczba widzów robi robotę, bo gdzie ich dużo to znaczy, że coś fajnego się dzieje. p.s tylko się nie zakochuj, bo to ich praca a ich uwielbienie do widza wyznacza żeton

_zawsze_pomocny_1

Post autor: _zawsze_pomocny_1 » śr kwie 29, 2020 4:11 pm

Dzięki kolego a jeśli możesz napisać które kobiety są warte polecenia a które nie pozdrawiam

RAMIREZbis

Post autor: RAMIREZbis » czw kwie 30, 2020 2:27 am

To zależy kto co lubi, ja ulubionej nie mam, wiec żadnej ani na + ani na - nie polecę/nie odradzę, wchodzę jak napisałem wyżej w pierwszy, ew drugi rząd jak zachęcający awatar. Czasem wchodzę też do tych niżej jak awek zachęca, ale laska musi być z twarzą i głosem na ogóle, bo cycki, psioche i tyłek każda ma takie same a czatu nie chce mi się czytać jak laska nie gada a pisze. Często też patrze tu na forum temat "opinie kobiety" i jak jest jakiś nowy wpis w wątku ncka, którego nie znam to dodaje do "ulubionych" wchodzę z ciekawości zobaczyć jak laska będzie on-line(jestem tu już ponad 7 lat, wiec większość nicków jest dla mnie nowa, chociaż jest jeszcze kilka, które były tu, gdy założyłem konto ponad 7 lat temu). Nowy jesteś, wiec sam musisz poszukać swojej ulubionej.

_zawsze_pomocny_1

Post autor: _zawsze_pomocny_1 » czw kwie 30, 2020 11:36 am

dziękuje bardzo i pozdrawiam :) udanego majowego weekendu

_zawsze_pomocny_1

Post autor: _zawsze_pomocny_1 » czw kwie 30, 2020 6:38 pm

Witam nie będę ukrywał że jestem fanem dużych piersi ( a one tu ubrane ) na kim warto się skupić ? Pozdrawiam

ODPOWIEDZ