Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
taki-sobie-ja

Re: kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200

Post autor: taki-sobie-ja » pn kwie 06, 2020 9:33 am

Ludzie tracą swoją pracę a ona myśli o żetonach tylko

levis-poland

Post autor: levis-poland » wt kwie 14, 2020 9:47 am

Pewnie nie bawem się pojawi i znowu (kto mnie zerżnie cipka jest smutna itp ) ha ha 😃

chudy-z-duzym

Post autor: chudy-z-duzym » wt kwie 14, 2020 10:04 am

czasami piszę że nie jest sama :( a to proste jest bo faceta przecież nie ma koleżanki też nie widać to co zostaje ? dzieci mają wolne od szkoły a wiec dziecko w domu :)

Lukrecja200

Post autor: Lukrecja200 » śr kwie 29, 2020 11:25 am

Widzę że coś Ci się nie podoba więc po co oglądasz? Żeby hejtowac? Jak mi się coś nie podoba to na to nie patrze . Ale cwany w internecie widzę:) siedzisz i marudzisz to idź gdzie indziej :)

Lukrecja200

Post autor: Lukrecja200 » śr kwie 29, 2020 11:31 am

Żałosne jest to wszystko co piszecie:) każdy robi na kamerach co chce a nie to co wy chcecie :) wiec proponuje iść tam gdzie za 10 zet można iść na grupe;) albo najlepiej dla was za darmo:) ps. Każda laska na su jest dla kasy . Tylko nie wszystkie się do tego przyznają. Wiec panowie darujcie sobie wasze smutne teksty. :) nie podoba się to wynocha:) po co siedzicie i głupio komentujecie? Z nudów? Z braku własnego życia? A może jesteście zakompleksieni z małymi penisami ;) nieruchajacy od dawna;) wiec pozdrawiam serdecznie:) i pamiętajmy nikt nikogo z
Nie zmusza do siedzenia na transmisji i jej ogladania:)

Aladeeen

Post autor: Aladeeen » śr kwie 29, 2020 3:03 pm

Po to ktoś wymyślił forum żeby można było wyrazić swoją opinie. Wam tylko podobają się pozytywne wpisy ale jak ktoś napisze coś negatywnego lub że laska oszukuje to od razu że hejt. Już nawet własnego zdania nie można mieć

hadoken

Post autor: hadoken » śr kwie 29, 2020 3:27 pm

Lukrecja200 pisze:
śr kwie 29, 2020 11:31 am
... każdy robi na kamerach co chce a nie to co wy chcecie :)
...każdy pisze na forum co chce a nie to co wy chcecie :)

taki-sobie-ja

Post autor: taki-sobie-ja » śr kwie 29, 2020 4:37 pm

Kto tu się odezwał w jej przypadku seks to chyba że z lushem bo zawsze sama jest

taki-sobie-ja

Post autor: taki-sobie-ja » śr kwie 29, 2020 5:11 pm

Naprawdę wchodzą nowe dziewczyny warto się nimi zająć ona już młoda nie jest z moich obliczeń to ma ponad 30 lat a mówi że 26

Lukrecja200

Post autor: Lukrecja200 » czw kwie 30, 2020 8:01 am

Polecam nauczyć się liczyć to raz:) ja nie mam nic do ludzi którzy wyrażają swoje zdanie. Ale trzeba to robić kulturalne
A nie wchodzić i obrażać kogoś . Z tego co wiem nie ma napisane jak trzeba robić pokazy na su. Każdy robi je jak chce a jest tyle innych dziewczyn ze na serio nie musicie na mnie patrzeć:) jeśli aż tak bardzo wam się to nie podoba:) to po co wchodzicie;) po to żeby móc potem pohejtowac kogoś na forum.

ODPOWIEDZ