Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

CichodajkaPL

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ZimmNx

CichodajkaPL

Post autor: ZimmNx » śr kwie 22, 2020 2:26 am

Obrzydliwe niedorosłe dziewcze które zaplątało się w cybercam, tak to mogę podsumować.

"Kurwa przestancie pisać Kurwa,Pokaż, Wypnij. Kurwa" -Tak faktycznie to nadzwyczaj dziwne że na stronie dla onanistóww takie pytania dostajesz.

"Kurwa , ale pierdolę, ale jak zaraz spale blanta to Kurwa będe standUperem"- Tak, zapewne:)

"Kurwa ale mam wysypke, Kurwwa"

Poziom tej laski z łatwością daje każdemu do zrozumienia że uwolniła się z Patokręgów i wypłyneła w inneNowe patoKręgi xD.
Nie mogę uierzyć że taki zjebanizm nas otacza.

Kurwa ale to nie prawda Kurwa,Japierdole Kurwa, mam 3 blanty Kurwa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ZimmNx

Post autor: ZimmNx » śr kwie 22, 2020 2:46 am

W ogóle nie wiem jak można z tak wulgarną i tak prostą dziewuchą spędzać wolny czas czas, współczuję xD

CichodajkaPL

Post autor: CichodajkaPL » śr kwie 22, 2020 4:43 am

Na szczęście dzisiejsza transmisja, była całkowicie inna, niż wszystkie inne.
Słusznie stwierdziłeś i zgadzam się w stu procentach z Twoją opinią.
Zauważę tylko, że cały dzisiejszy "występ" był zaplanowany i mocno podkręcony w tak negatywną stronę.
Moi widzowie bardzo dobrze wiedzieli, że takie zachowanie na moich transmisjach się nie zdarza.
Dlaczego? - niedługo wyjaśnię, potrzebuję jeszcze kilku dni i kilku takich transmisji.

Pozdrawiam, Pola. :)

Alpina

Post autor: Alpina » śr kwie 22, 2020 10:42 am

Widzisz po co ci to było ZimmNx wyszło że się nie znasz i w ogóle jakiś wrażliwiec z ciebie straszny haha .
A temat swój ta młoda dama ma już na forum wystarczyło poszukać ale wiadomo emocje wzięły górę w końcu to SU.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » śr kwie 22, 2020 3:54 pm

O QRVA ! To chyba muszę dziś wpaść na transmisję do Poli, bo wczoraj tylko kuknąłem na moment, akurat jak sobie zioło rozsypała i nie wiem jaki jest zamysł owego pato-performance.
Osobiście mam wrażenie, że Pola należy do najbardziej rozgarniętych dziewczyn z SU, raczej przeciwny biegun do patostreamerstwa.
No może nie widziałem u niej (na razie) pogadanek o solipsyzmie i sensie istnienia, jednak wydaje mi się, że Pola ma IQ wysoko ponad średnią.
Dziewczyna z którą można także ciekawie porozmawiać.
Ostatnio zmieniony śr kwie 22, 2020 6:36 pm przez LandLord, łącznie zmieniany 1 raz.

CichodajkaPL

Post autor: CichodajkaPL » śr kwie 22, 2020 4:52 pm

LandLord pisze:
śr kwie 22, 2020 3:54 pm
O QRVA ! To chyba muszę dziś wpaść na transmisję do Pauli, bo wczoraj tylko kuknąłem na moment, akurat jak sobie zioło rozsypała i nie wiem jaki jest zamysł owego pato-performance.
Osobiście mam wrażenie, że Paula należy do najbardziej rozgarniętych dziewczyn z SU, raczej przeciwny biegun do patostreamerstwa.
No może nie widziałem u niej (na razie) pogadanek o solipsyzmie i sensie istnienia, jednak wydaje mi się, że Paula ma IQ wysoko ponad średnią.
Dziewczyna z którą można także ciekawie porozmawiać.
Ty akurat możesz się domyślić jaki jest zamysł takiego streama.
Druga sprawa.. zastanowiłabym się, czy to co się widzi, jest na pewno prawdą. :)
I Pola, nie Paula.

b9d6s9m

Post autor: b9d6s9m » pt kwie 24, 2020 10:50 pm

Cala cialo w syfach i zrenice duze od narkotykow

Jan_Dlugosz_23cm

Post autor: Jan_Dlugosz_23cm » pt kwie 24, 2020 11:10 pm

Uwaga! b9d6s9m to ciota z rozjechanym dupskiem!

CichodajkaPL

Post autor: CichodajkaPL » sob kwie 25, 2020 12:03 am

b9d6s9m pisze:
pt kwie 24, 2020 10:50 pm
Na szczęście to tylko alergia. Nie martw się, nie zarażę koleżanki. :D
A o tych narkotykach jest zabawne, pewnie dzisiaj też kręciłam skręty?

b9d6s9m

Post autor: b9d6s9m » sob kwie 25, 2020 12:12 am

CichodajkaPL pisze:
sob kwie 25, 2020 12:03 am
b9d6s9m pisze:
pt kwie 24, 2020 10:50 pm
Na szczęście to tylko alergia. Nie martw się, nie zarażę koleżanki. :D
A o tych narkotykach jest zabawne, pewnie dzisiaj też kręciłam skręty?
Po skretach chyba nie ma sie zrenic duzych jak 5 zl tylkoi jakis koks niewiem nie znam sie ale poczytam

ODPOWIEDZ