CichodajkaPL
CichodajkaPL
Obrzydliwe niedorosłe dziewcze które zaplątało się w cybercam, tak to mogę podsumować.
"Kurwa przestancie pisać Kurwa,Pokaż, Wypnij. Kurwa" -Tak faktycznie to nadzwyczaj dziwne że na stronie dla onanistóww takie pytania dostajesz.
"Kurwa , ale pierdolę, ale jak zaraz spale blanta to Kurwa będe standUperem"- Tak, zapewne:)
"Kurwa ale mam wysypke, Kurwwa"
Poziom tej laski z łatwością daje każdemu do zrozumienia że uwolniła się z Patokręgów i wypłyneła w inneNowe patoKręgi xD.
Nie mogę uierzyć że taki zjebanizm nas otacza.
Kurwa ale to nie prawda Kurwa,Japierdole Kurwa, mam 3 blanty Kurwa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Kurwa przestancie pisać Kurwa,Pokaż, Wypnij. Kurwa" -Tak faktycznie to nadzwyczaj dziwne że na stronie dla onanistóww takie pytania dostajesz.
"Kurwa , ale pierdolę, ale jak zaraz spale blanta to Kurwa będe standUperem"- Tak, zapewne:)
"Kurwa ale mam wysypke, Kurwwa"
Poziom tej laski z łatwością daje każdemu do zrozumienia że uwolniła się z Patokręgów i wypłyneła w inneNowe patoKręgi xD.
Nie mogę uierzyć że taki zjebanizm nas otacza.
Kurwa ale to nie prawda Kurwa,Japierdole Kurwa, mam 3 blanty Kurwa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Na szczęście dzisiejsza transmisja, była całkowicie inna, niż wszystkie inne.
Słusznie stwierdziłeś i zgadzam się w stu procentach z Twoją opinią.
Zauważę tylko, że cały dzisiejszy "występ" był zaplanowany i mocno podkręcony w tak negatywną stronę.
Moi widzowie bardzo dobrze wiedzieli, że takie zachowanie na moich transmisjach się nie zdarza.
Dlaczego? - niedługo wyjaśnię, potrzebuję jeszcze kilku dni i kilku takich transmisji.
Pozdrawiam, Pola. :)
Słusznie stwierdziłeś i zgadzam się w stu procentach z Twoją opinią.
Zauważę tylko, że cały dzisiejszy "występ" był zaplanowany i mocno podkręcony w tak negatywną stronę.
Moi widzowie bardzo dobrze wiedzieli, że takie zachowanie na moich transmisjach się nie zdarza.
Dlaczego? - niedługo wyjaśnię, potrzebuję jeszcze kilku dni i kilku takich transmisji.
Pozdrawiam, Pola. :)
O QRVA ! To chyba muszę dziś wpaść na transmisję do Poli, bo wczoraj tylko kuknąłem na moment, akurat jak sobie zioło rozsypała i nie wiem jaki jest zamysł owego pato-performance.
Osobiście mam wrażenie, że Pola należy do najbardziej rozgarniętych dziewczyn z SU, raczej przeciwny biegun do patostreamerstwa.
No może nie widziałem u niej (na razie) pogadanek o solipsyzmie i sensie istnienia, jednak wydaje mi się, że Pola ma IQ wysoko ponad średnią.
Dziewczyna z którą można także ciekawie porozmawiać.
Osobiście mam wrażenie, że Pola należy do najbardziej rozgarniętych dziewczyn z SU, raczej przeciwny biegun do patostreamerstwa.
No może nie widziałem u niej (na razie) pogadanek o solipsyzmie i sensie istnienia, jednak wydaje mi się, że Pola ma IQ wysoko ponad średnią.
Ostatnio zmieniony śr kwie 22, 2020 6:36 pm przez LandLord, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ty akurat możesz się domyślić jaki jest zamysł takiego streama.LandLord pisze: ↑śr kwie 22, 2020 3:54 pmO QRVA ! To chyba muszę dziś wpaść na transmisję do Pauli, bo wczoraj tylko kuknąłem na moment, akurat jak sobie zioło rozsypała i nie wiem jaki jest zamysł owego pato-performance.
Osobiście mam wrażenie, że Paula należy do najbardziej rozgarniętych dziewczyn z SU, raczej przeciwny biegun do patostreamerstwa.
No może nie widziałem u niej (na razie) pogadanek o solipsyzmie i sensie istnienia, jednak wydaje mi się, że Paula ma IQ wysoko ponad średnią.
Druga sprawa.. zastanowiłabym się, czy to co się widzi, jest na pewno prawdą. :)
I Pola, nie Paula.
-
Po skretach chyba nie ma sie zrenic duzych jak 5 zl tylkoi jakis koks niewiem nie znam sie ale poczytamCichodajkaPL pisze: ↑sob kwie 25, 2020 12:03 amNa szczęście to tylko alergia. Nie martw się, nie zarażę koleżanki. :D
A o tych narkotykach jest zabawne, pewnie dzisiaj też kręciłam skręty?