RoXana_Nova
-
Schlebiacie mi tym wiekiem xd 40-latka z takim ciałem i jędrnymi cyckami. Marzenie :D Nic tylko brać! Hahah. Gorzej jak się okaże, że buzia wygląda o połowę młodziej xd
A tak na poważnie
Widzę że zazdrość tutaj nie zna granic. Dowodu Wam pokazywać nie będę, udowadniać również nic nie muszę. Są osoby, które mogą mieć pewność na 100% że mam tyle lat ile mam, chociażby ze względu, że znają mnie i tu znalazły przez przypadek. Jak już wiele razy powtarzałam na moich transmisjach - nie mam powodu żeby kłamać z czymkolwiek. Jeśli nie chce o czymś mówić to zamiast kłamstw usłyszycie ode mnie, że po prostu nie odpowiem na to pytanie i tyle.
Ale chciałabym również zauważyć, że wiek to nie tylko wygląd. Więc mimo wszystko dziękuję Wam bardzo, ponieważ to znaczy, że mając dwadzieścia parę lat (dokładniej 23 lata i 5 miesięcy) nie traktujecie mnie jak głupią małolatę, tylko dojrzałą kobietę. A to dla mnie komplement :)
A co do komentarzy na moim profilu @suczkazsu to jest tak głupie co napisałaś/eś że aż szkoda mi się wypowiadać na ten temat. Wystarczy przez jakiś czas posiedzieć u mnie na trans i przekonasz się że komentarze są od osób, które u mnie bywają.
Dobra rada dla Was dziewczyny: zajmijcie się swoimi transmisjami, na dobre Wam to wyjdzie, a nie szukacie jakiś spisków, kłamstw u innych. Ja tu miło spędzam czas i Wam też to polecam :)
PS Wiecie co jest najśmieszniejsze? Na moich transmisjach zdarzają się panowie, nawet często, którzy zarzucają mi, że nie jestem jeszcze nawet pełnoletnia xd
A tak na poważnie
Widzę że zazdrość tutaj nie zna granic. Dowodu Wam pokazywać nie będę, udowadniać również nic nie muszę. Są osoby, które mogą mieć pewność na 100% że mam tyle lat ile mam, chociażby ze względu, że znają mnie i tu znalazły przez przypadek. Jak już wiele razy powtarzałam na moich transmisjach - nie mam powodu żeby kłamać z czymkolwiek. Jeśli nie chce o czymś mówić to zamiast kłamstw usłyszycie ode mnie, że po prostu nie odpowiem na to pytanie i tyle.
Ale chciałabym również zauważyć, że wiek to nie tylko wygląd. Więc mimo wszystko dziękuję Wam bardzo, ponieważ to znaczy, że mając dwadzieścia parę lat (dokładniej 23 lata i 5 miesięcy) nie traktujecie mnie jak głupią małolatę, tylko dojrzałą kobietę. A to dla mnie komplement :)
A co do komentarzy na moim profilu @suczkazsu to jest tak głupie co napisałaś/eś że aż szkoda mi się wypowiadać na ten temat. Wystarczy przez jakiś czas posiedzieć u mnie na trans i przekonasz się że komentarze są od osób, które u mnie bywają.
Dobra rada dla Was dziewczyny: zajmijcie się swoimi transmisjami, na dobre Wam to wyjdzie, a nie szukacie jakiś spisków, kłamstw u innych. Ja tu miło spędzam czas i Wam też to polecam :)
PS Wiecie co jest najśmieszniejsze? Na moich transmisjach zdarzają się panowie, nawet często, którzy zarzucają mi, że nie jestem jeszcze nawet pełnoletnia xd
"Schlebiacie mi tym wiekiem xd 40-latka z takim ciałem i jędrnymi cyckami. Marzenie :D ", - Przecież ty masz brzydkie ciało a cycki obwisłe a nie jędrne pomimo, że są małe, biodra jak u 40-tki takie zniekształcone już, głos masz jak 40-tka, żadna młoda dziewczyna nie ma takiego, żadna moja koleżanka, która ma 20 parę lat nie ma głosu starszej kobiety jak ty, dowód możesz sobie wsadzić w dupę bo wyrobienie kawałka plastiku na wzór dowodu to koszt 50 zł tyle ile zarabiasz w 10 minut, ręce masz gorsze niż Maddie, która ma prawie 40 lat więc na pewno masz więcej a twarzy to w życiu nie pokażesz bo jesteś brzydka i odrazu ludzie by poznali (chyba, że zrobiłabyś kilka cm tapety i dobre światło) oszukujesz z wiekiem.
"PS Wiecie co jest najśmieszniejsze? Na moich transmisjach zdarzają się panowie, nawet często, którzy zarzucają mi, że nie jestem jeszcze nawet pełnoletnia xd" - Kto na su pyta czy jesteś niepełnoletnia skoro nie widać twarzy? Wiesz faceci czasem tak mówią żeby się podlizać coś jak komplement a w twoim przypadku kłamstwo od jakiegoś desperata lub psychola a ich nie brakuje, są też tacy co dbają o to żeby niepełnoletnie osoby po prostu tu nie wchodziły widocznie są ślepi lub napisali to w ciągu minuty od wejścia na twoją transmisję i nie zdążyli się przyjrzeć, że wyglądasz na 40. Ale korzystaj, że porypanych facetów na su jest dużo i dalej udawaj młodszą.
-
Bystra to Ty nie jesteś :) wydaje Ci się że jesteś przebiegła, ale Twoje wypociny nie zaliczają się nawet do teorii spiskowych. Po Twoich spostrzeżeniach widać że Ci wszystkie synapsy w mózgu pierdolnęły albo nastąpiło jakieś zwarcie.
Widocznie masz ból dupy, że do mnie przychodzą widzowie, którzy są zadowoleni i zawsze wracają.
Masz w sobie tyle jadu i zazdrości, że stajesz się żałosna. Zamiast wtykać mordę w czyjeś transmisje lepiej zajmij się swoim syfem, którego załapałaś dawając dupy komu popadnie. Przypierdalasz się jak rzep do psiego ogona, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam HIV'a
Szkoda z Tobą dyskutować. To jest forum żeby wyrażać opinie na kogoś temat, Ty już wyraziłaś swoją, idiotyczną i na tym zakończmy, bo jesteś zbyt tępą rurą, żeby wdawać się z Tobą w potyczki słowne.
Pozdrawiam ozięble
Widocznie masz ból dupy, że do mnie przychodzą widzowie, którzy są zadowoleni i zawsze wracają.
Masz w sobie tyle jadu i zazdrości, że stajesz się żałosna. Zamiast wtykać mordę w czyjeś transmisje lepiej zajmij się swoim syfem, którego załapałaś dawając dupy komu popadnie. Przypierdalasz się jak rzep do psiego ogona, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam HIV'a
Szkoda z Tobą dyskutować. To jest forum żeby wyrażać opinie na kogoś temat, Ty już wyraziłaś swoją, idiotyczną i na tym zakończmy, bo jesteś zbyt tępą rurą, żeby wdawać się z Tobą w potyczki słowne.
Pozdrawiam ozięble
- oko_rozwarte_szeroko
-
Tak jak napisałam nie będę z Tobą dyskutować, bo to nie ma sensu. Albo masz coś z głową albo faza Cię za bardzo poniosła, bo takie brednie wygadujesz, że szkoda czytać. Ostatni raz powiem, że co do wieku, to nie kłamie, bo nie mam takiej potrzeby. A Ty lepiej zajmij się swoją dupą i swoimi widzami zazdrośnico.
Nie ma sensu nawet komentować głupotek jakie pisze Suczkazsu, więc skupię się a tym co istotne.
RoXana_Nova to dziewczyna dla której warto tu wejść i miałem to wrażenie praktycznie od samego początku .
Uroda jest oczywista, ale wracam do niej nie tylko dla widoków, ale też po to by pożartować, pogadać i po prostu spędzić super czas. Myślę, że wiele mówi też o mojej sympatii do niej to, że piszę ten komentarz o 5 rano z własnej niewymuszonej woli ;P
RoXana_Nova to dziewczyna dla której warto tu wejść i miałem to wrażenie praktycznie od samego początku .
Uroda jest oczywista, ale wracam do niej nie tylko dla widoków, ale też po to by pożartować, pogadać i po prostu spędzić super czas. Myślę, że wiele mówi też o mojej sympatii do niej to, że piszę ten komentarz o 5 rano z własnej niewymuszonej woli ;P