Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

DajMiUsmiech

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Awatar użytkownika
GORYL

DajMiUsmiech

Post autor: GORYL » sob kwie 18, 2020 12:54 am

Młoda ładna pracowita dziewczyna warto iść na priv poznać no bywa uparta i nerwowa.polecam

DajMiUsmiech

Post autor: DajMiUsmiech » sob kwie 18, 2020 2:15 am

He he he :D nerwowa jak denerwuja zbednymi pytaniami.. kazdy ma swoje granice :) mam i ja

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob kwie 18, 2020 2:27 am

No wiem bywam upierdliwy marudny no taki mój urok hahaha . Ale już cię lubię bo nie gwiazdorzysz no też cię obserwóje robisz ładne postępy od roku coraz lepiej ci idzie. Afrodytko

DajMiUsmiech

Post autor: DajMiUsmiech » sob kwie 18, 2020 8:42 am

Wpadaj na "kawke" czesciej ;)

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob kwie 18, 2020 9:22 am

No zawsze jestem jak nadajesz chwilę zerknę. Ale często znikasz na priv i dobrze to normalne. Kawa to nie ale na ciasto wpadnę hahaha.Jestem strasznym żarłokiem ostrzegam.

DajMiUsmiech

Post autor: DajMiUsmiech » sob kwie 18, 2020 9:41 am

Ty lubisz ciasta a ja lubie piec :) dogadamy sie :D

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob kwie 18, 2020 11:26 am

No ja lubię jak jesteś w tych skorzanych spodniach super masz ciało no i ta sexy dupcia nogi. Stajesz się apetycznieksza jak ciasto kocie a jeszcze mieć oba marzenia na raz to dostanę orgazmu. ale jebany spuznia mi się ostatnio.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob kwie 18, 2020 11:37 am

Ps zaproś na zabawkę a nie jestem psycholem nie gryzę nie mam zet to ci nie odpisze tam już za co cię przepraszam wybacz.

DajMiUsmiech

Post autor: DajMiUsmiech » sob kwie 18, 2020 12:30 pm

Dzieki za mile slowa :) to mnie buduje :* kawka ? Hm moze kiedys^^

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob kwie 18, 2020 12:44 pm

Dziękuję za zaproszenie ale kawy alkoholu nie pije. Jesteś super dziewczyna i naprawdę zadbaj o lepszy obraz no może ta druga kam być lepsza. No diametralnie to poprawi twoje zarobki i pozycje na portalu. Wiem że nie jedna z laptopowej kam przeszła na HD dokładaną i nie żałuję tego.

ODPOWIEDZ