nie ładuje sie stream
nie ładuje sie stream
podpowie ktoś, dlaczego nie ładuje mi się stream? adblocka nawet usunałem, firewall wyłaczony, a nadawać nie mogę; wszędzie poza tym działa i bez takich zabiegów;
Po pierwsze nie pisz tu bo to nie jest dział pomocy okienka niżej to jest opisane co zrobić.
Adblok plus chrome jest wskazany na przeglądarkę Google Chrome a w zakładce showup.tv trzeba go wyłączyć.
To że nie masz obrazu bo nie masz zgody witryny zrób to co pisze i będzie ok.
Wejdź na kłódkę lewa strona górna klikaj na ustawienia witryn zezwól lokalizacja kamera i mikro ,wejdź na su zamień laptopową kam na HD dokładaną przestaw w opcjach kursorem
Lub na witrynie
chrome://settings/content/camera
Mają źle ustawione pozycjonowanie witryny z urządzeniami na serwer teraz od razu robi blok i dla tego pisze inicjalizuję stream prosze czekać.
Adblok plus chrome jest wskazany na przeglądarkę Google Chrome a w zakładce showup.tv trzeba go wyłączyć.
To że nie masz obrazu bo nie masz zgody witryny zrób to co pisze i będzie ok.
Wejdź na kłódkę lewa strona górna klikaj na ustawienia witryn zezwól lokalizacja kamera i mikro ,wejdź na su zamień laptopową kam na HD dokładaną przestaw w opcjach kursorem
Lub na witrynie
chrome://settings/content/camera
Mają źle ustawione pozycjonowanie witryny z urządzeniami na serwer teraz od razu robi blok i dla tego pisze inicjalizuję stream prosze czekać.