Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

PulchnaKluseczka

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
IsaDora85

Re: PulchnaKluseczka

Post autor: IsaDora85 » śr kwie 01, 2020 2:18 pm

Co to za debil pisze masakra caly czas nakreca fejm o Tobie , a teraz pisze o mnie gdzie nawet pewnie nie byl i mnie obraża Brak inteligencji totalnej jakas gówniara zamiast sie uczyc to siedzi i hejtuje na su!

PulchnaKluseczka

Post autor: PulchnaKluseczka » śr kwie 01, 2020 2:35 pm

prawdomowna pisze:
śr kwie 01, 2020 2:13 pm
PulchnaKluseczka pisze:
śr kwie 01, 2020 2:08 pm
prawdomowna pisze:
śr kwie 01, 2020 1:50 pm

Ja się nie potrzebuję reklamować nigdzie, bo dupą tu nie świecę jak Wy, ale śmieszy mnie to jak laska sama na forum pisze sobie komentarze pod różnymi nickami, a później twierdzi że to jej fani i wielbiciele xD ty sraDora nie musisz robić za jej przyzwoitke i adwokata. Krem na wybielenie tej czarnej pizdy już kupiłaś?;p
---- No tak naprawdę
To my nie wiemy kim ty jesteś bo widzę że konto na forum zostało założone dopiero dziś czyli 1 kwietnia :)

Ja się czuję Happy bo mam sumienie czyste nie muszę na swój temat pisać pozytywnych komentarzy :)

Ale tak jak tutaj pisałam wielokrotnie jeśli będziesz miała ochotę porozmawiać o pasjach o hobby lub na różne inny temat zapraszam cię serdecznie do rozmowy do siebie :*
Nie, dzieki. Nie wyrządze sobie tej krzywdy. Raz mi się zdarzyło wejść do ciebie i mam traume do dziś...
Ojej a z jakiej okazji ta trauma może uda mi się jakoś wynagrodzić ci to cóż mówiłam lub wtedy robiłam że taka trauma Wielka ?

przegrzane_gary

Post autor: przegrzane_gary » śr kwie 01, 2020 2:49 pm

Aaaaa ja już teraz wiem dlaczego oni piszą ci te komenty. Ty im cipe za darmo oni cie chwała na forum. Boski interes pozdrawiam :*

PulchnaKluseczka

Post autor: PulchnaKluseczka » śr kwie 01, 2020 2:59 pm

przegrzane_gary pisze:
śr kwie 01, 2020 2:49 pm
Aaaaa ja już teraz wiem dlaczego oni piszą ci te komenty. Ty im cipe za darmo oni cie chwała na forum. Boski interes pozdrawiam :*
Hahaha toś mnie po całości rozsmieszyl ALE MASZ PLUS MASZ PLUS :)

każdy kto do mnie wchodzi to wie że ja nigdy nie Zachęcam by kogoś zaprosić na priv A jeśli chodzi o nagość na ogólnym to wyjątkiem jest napiwek 🤗

nie wiem czy kiedykolwiek byłeś u mnie na transmisji ogólnej bo jakoś nigdy cię nie widziałam :)

PulchnaKluseczka

Post autor: PulchnaKluseczka » czw kwie 02, 2020 11:16 am

remasU pisze:
śr mar 25, 2020 10:55 am
Wyjątkowa kobieta, niepowtarzalna, nie tuzinkowa wręcz zadziwiająco naturalna. Kobieta z którą można się bardzo dobrze pobawić jak również porozmawiać na każdy temat. Bardzo kreatywna i bezpośrednia osoba. Spędzone z nią chwile to czysta przyjemność które pozostają na długo w pamięci
Dziękuję bardzo mi miło że tak myślisz . To właśnie lubię w tym portalu , że można poznać ludzi z pasjami i powymieniać się ciekawymi pomysłami :D
P.S to dzisiejsze zdanie o ogródku - daje do myślenia !

PulchnaKluseczka

Post autor: PulchnaKluseczka » sob kwie 04, 2020 12:52 pm

sopranno pisze:
śr mar 25, 2020 7:33 pm
Słodk, miła, urocza i bardzo kreatywna dziewczyna stara sie na transmisjach bardzo polecam jej trnsmisje i privy
HaHaHa miło przeczytać , ale jeszcze milej widzieć tą sympatię kiedy razem gadamy o głupotach lubię to i to bardzo szczególnie te momenty kiedy śmieję się jak psychiczna wychodzą ze mnie różne odgłosy a Ty wybuchasz śmiechem buhahaha

guardian69

Post autor: guardian69 » ndz kwie 05, 2020 9:43 pm

Pulchna Kluseczka to świetna wesoła babeczka i jeszcze że Ślimaka. Taka kobieta i do tańca i do różańca hehe. Pozdrawiam pół góral pół slązok

Michuuuu90

Post autor: Michuuuu90 » pn kwie 06, 2020 2:11 pm

Dziś miałem przyjemność pierwszy raz odwiedzić Pulchną Kluseczkę. Priv w 100% zgodny z opisem. Bardzo miła, wygadana i inteligentna osóbka. Rewelacja dla panów lubiących pulchne dziewczyny. Z pewnością niedługo znów Ją odwiedzę ;-)

jarekjarek90

Post autor: jarekjarek90 » pn kwie 06, 2020 8:33 pm

Urocza, przesłodka a do tego mega seksowna :* Uwielbiam, pozdrawiam :*

Canell

Post autor: Canell » pn kwie 06, 2020 9:13 pm

jarekjarek90 pisze:
pn kwie 06, 2020 8:33 pm
Urocza, przesłodka a do tego mega seksowna :* Uwielbiam, pozdrawiam :*

Dajmy spokoj z ta sexownoscia, kobieta otyla jak moze byc sexowna? chyba ze ty jestes tez taki sexowny jak ona, to zrozumiem znaczenie slowa przez ciebie, mysle ze to ustawka z tymi milymi komentarzami, byc moze jest mila ale nie sexowna

ODPOWIEDZ