Dlatego że nigdy nikogo nie prosiłam by ktoś o mnie pisał na forum nigdy dopiero jak Iza zrobiła o mnie post Poprosiłam innych którzy u mnie bywają wyrazili swoją szczerą opinie i dlatego posypały się komentarze Oczywiście nie wszyscy je dodają bo widzę że co niektórzy nie dodali mimo że Poprosiłam by wyrazili swoją opinię ale Nie mnie to oceniać jest jak jest życie :)prawdomowna pisze: ↑śr kwie 01, 2020 12:36 pmNie ośmieszaj się. To wszystko brzmi jak tłumacze się, a wiadomo kto się tłumaczy. Siedzisz na tym portalu ze 2 lata i nikt nigdy cię na forum nie komentował, aż tu nagle wysyp pozytywnych komentarzy. Nawet TOP laskom nie przybywa w takim tempie opinii i to pozytywnych. Masz ludzi za idiotów którzy to czytają, że nagle "komentujący" na SU stwierdzili że tłusta świnia z trzema podbródkami, z wagą ponad 100 kilo i lejącym się tłuszczem to jest ideał laski, o którym zawsze marzyli i muszą się tym podzielić z całym światem na tym forum?
gdybyś zauważyła to rzadko kto pisze jakby o mojej seksualności a bardziej skupiają się na charakterze i powiem ci że to najbardziej mi odpowiada że cenią mnie za to że mogą ze mną porozmawiać że wiedzą że poświęcę im czas na rozmowę śmiechy itp itd i to jest dla mnie najfajniejsza sprawa że ktoś docenia mnie jako człowieka a nie jako cipkę czy dupkę :)
Oczywiście bardzo serdecznie zapraszam cię do wspólnej rozmowy na mojej transmisji ogólnej chętnie porozmawiam poświęcę czas bo dlaczego nie zawsze bardzo chętnie rozmawiam Lubię poznawać ludzi a w szczególności ich umysły :)
Sama widzisz że nie jestem osoba konfliktowa
Bo nie zależy mi na taniej sensacji i taka jest prawda Zresztą wyżej ci już napisałam dlaczego jest tak a nie inaczej to jak ktoś mnie postrzega bo zostawiam jego własnej opinii i tyle wiadomo że każdy lubi coś innego !
Ja wiem że nie jestem dla wszystkich i nie każdy jest dla mnie taka jest prawda Jedni lubią to drudzy lubią coś innego :)
Bym nie tak prawdziwie ocenić to zapraszam cię serdecznie do wspólnej rozmowy Może wpadnij do mnie z innego nicku Pewnego dnia i sama Oceń na podstawie tego co Widzisz jaką jestem osobą a nie na podstawie tego że ktoś napisze że jest u mnie fajnie wesoło pozytywnie Oceń sama i zobaczysz jak jest Nie kieruj się wagą ani tym jak wyglądam bo Każdy wygląda inaczej jeden nie ma oka jeden nie ma ręki jeden choruje na bielactwo inne ma łuszczyca i ma być tylko gorsze dlatego że ma chorobę oczywiście że nie !
Ja jestem osobą bardzo pozytywną bardzo szaloną i właśnie takich osób do siebie podobnych Poszukuję :)
Przyjemnego dnia 🍀