Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

PulchnaKluseczka

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
PulchnaKluseczka

Re: PulchnaKluseczka

Post autor: PulchnaKluseczka » śr kwie 01, 2020 12:46 pm

prawdomowna pisze:
śr kwie 01, 2020 12:36 pm
Nie ośmieszaj się. To wszystko brzmi jak tłumacze się, a wiadomo kto się tłumaczy. Siedzisz na tym portalu ze 2 lata i nikt nigdy cię na forum nie komentował, aż tu nagle wysyp pozytywnych komentarzy. Nawet TOP laskom nie przybywa w takim tempie opinii i to pozytywnych. Masz ludzi za idiotów którzy to czytają, że nagle "komentujący" na SU stwierdzili że tłusta świnia z trzema podbródkami, z wagą ponad 100 kilo i lejącym się tłuszczem to jest ideał laski, o którym zawsze marzyli i muszą się tym podzielić z całym światem na tym forum?
Dlatego że nigdy nikogo nie prosiłam by ktoś o mnie pisał na forum nigdy dopiero jak Iza zrobiła o mnie post Poprosiłam innych którzy u mnie bywają wyrazili swoją szczerą opinie i dlatego posypały się komentarze Oczywiście nie wszyscy je dodają bo widzę że co niektórzy nie dodali mimo że Poprosiłam by wyrazili swoją opinię ale Nie mnie to oceniać jest jak jest życie :)

gdybyś zauważyła to rzadko kto pisze jakby o mojej seksualności a bardziej skupiają się na charakterze i powiem ci że to najbardziej mi odpowiada że cenią mnie za to że mogą ze mną porozmawiać że wiedzą że poświęcę im czas na rozmowę śmiechy itp itd i to jest dla mnie najfajniejsza sprawa że ktoś docenia mnie jako człowieka a nie jako cipkę czy dupkę :)

Oczywiście bardzo serdecznie zapraszam cię do wspólnej rozmowy na mojej transmisji ogólnej chętnie porozmawiam poświęcę czas bo dlaczego nie zawsze bardzo chętnie rozmawiam Lubię poznawać ludzi a w szczególności ich umysły :)

Sama widzisz że nie jestem osoba konfliktowa
Bo nie zależy mi na taniej sensacji i taka jest prawda Zresztą wyżej ci już napisałam dlaczego jest tak a nie inaczej to jak ktoś mnie postrzega bo zostawiam jego własnej opinii i tyle wiadomo że każdy lubi coś innego !

Ja wiem że nie jestem dla wszystkich i nie każdy jest dla mnie taka jest prawda Jedni lubią to drudzy lubią coś innego :)

Bym nie tak prawdziwie ocenić to zapraszam cię serdecznie do wspólnej rozmowy Może wpadnij do mnie z innego nicku Pewnego dnia i sama Oceń na podstawie tego co Widzisz jaką jestem osobą a nie na podstawie tego że ktoś napisze że jest u mnie fajnie wesoło pozytywnie Oceń sama i zobaczysz jak jest Nie kieruj się wagą ani tym jak wyglądam bo Każdy wygląda inaczej jeden nie ma oka jeden nie ma ręki jeden choruje na bielactwo inne ma łuszczyca i ma być tylko gorsze dlatego że ma chorobę oczywiście że nie !

Ja jestem osobą bardzo pozytywną bardzo szaloną i właśnie takich osób do siebie podobnych Poszukuję :)

Przyjemnego dnia 🍀

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr kwie 01, 2020 12:51 pm

Kluseczka bardzo mi się podoba to co piszesz jestes szczerą sympatyczną dziewczyną;)Ale ona i tak tego niezrozumi bo jej intelgencja jest na bardzo niskim poziomie i jest czlowiekiem która niema serca!

prawdomowna

Post autor: prawdomowna » śr kwie 01, 2020 1:06 pm

Skoro jesteś taka super i wszyscy ci to mówią, to po co każesz ludziom jeszcze pisać to na forum? Jesteś strasznie zakompleksiona skoro komplement na transmisji lub privie ci nie wystarcza. Zmuszasz ludzi tak naprawdę do reklamowania cie na forum.Po co? Szukasz fejmu? Uznania? Czego?

Ty israDora zainwestuj w słownik języka polskiego i ortograficzny, bo aż oczy bolą jak się to czyta.

PulchnaKluseczka

Post autor: PulchnaKluseczka » śr kwie 01, 2020 1:17 pm

prawdomowna pisze:
śr kwie 01, 2020 1:06 pm
Skoro jesteś taka super i wszyscy ci to mówią, to po co każesz ludziom jeszcze pisać to na forum? Jesteś strasznie zakompleksiona skoro komplement na transmisji lub privie ci nie wystarcza. Zmuszasz ludzi tak naprawdę do reklamowania cie na forum.Po co? Szukasz fejmu? Uznania? Czego?

Ty israDora zainwestuj w słownik języka polskiego i ortograficzny, bo aż oczy bolą jak się to czyta.
tutaj nie chodzi o to że zmuszam tylko zależy mi na tym by ktoś napisał prawdę Jak się czuje Ja tylko mówię że jest post na mój temat i że jeśli ktoś ma ochotę to może tam napisać szczerze co o mnie myśli z naciskiem na konstruktywną krytykę bo jak najbardziej taką uwielbiam i szanuję i bardzo doceniam !

Sama widzisz że nie jestem osobą konfliktowa i nie mam zamiaru się kłócić bo nie o to tutaj chodzi uważam że kłótnie wstrzymają osoby które po prostu nie potrafią myśleć i wtedy jest kłótnia

Ja lubię rozmawiać Bardzo lubię rozmawiać tak jak ci napisałam Lubię poznawać ludzkie umysły i osobowości interesują mnie ciekawe osoby które mają coś do przekazania do powiedzenia które mają swoje hobby i pasje kreatywność które mogą się podzielić swoją osobowością i pokazać siebie nawet tutaj na tym portalu poznałam wiele takich osób i jestem bardzo wdzięczna za to że się do mnie odezwały że możemy mieć kontakt i że miło się nam rozmawia .

Ciebie też bardzo zapraszam na swoją transmisję masz swoje zdanie Oczywiście jak najbardziej to rozumiem Wiem że jest dla ciebie to dziwne że posypały się komentarze Zdaję sobie sprawę że tak jest ale ja nigdy nie napisałam na siebie ani jednego komentarza pozytywnego i nie mam zamiaru tego zrobić.

Naprawdę nie zależy mi na sztucznym fejmie bo tak naprawdę Po co komu sztuczny fejm jeśli w tym nie byłoby krzty prawdy

Myślę że osoby które są zainteresowane poznaniem mojej osoby to po prostu na mnie wejdą i poznają mnie Ja wiem że dużo osób tutaj szuka nagości itp itd ale mi jak najbardziej zależy na okazanie swojego charakteru poczucie humoru by takie osoby które mnie chcą na gości mogły znaleźć u mnie zupełnie coś innego niż na innych kamerkach .

Naprawdę zapraszam cię do siebie bardzo serdecznie Jakbyś mogła wyrazić opinie przez pryzmat mojej osobowości i tego co widzisz czyli tego jak rozmawiam a nie to że jestem osobą otyłą .

Bo jak wiemy otyłość to jedna sprawa ale jestem również człowiekiem który ma swoją osobowość i charakter :)

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr kwie 01, 2020 1:34 pm

Ty sama się tutaj reklamujesz hejtując kluseczke:P. Daj już w koncu spokój jej !To ty chyba jesteś bardzo za kompleksiona skora ciogle drążysz ciogle ten sam temat.Dla Ciebie Pani Isadora:P I w koncu chyc sie roboty a nie pierdolenia na forum i hejtowania!Dobrze że nie pisze po śląsku bo wtedt nic bys nie zrozumiala hahaha;P

prawdomowna

Post autor: prawdomowna » śr kwie 01, 2020 1:50 pm

IsaDora85 pisze:
śr kwie 01, 2020 1:34 pm
Ty sama się tutaj reklamujesz hejtując kluseczke:P. Daj już w koncu spokój jej !To ty chyba jesteś bardzo za kompleksiona skora ciogle drążysz ciogle ten sam temat.Dla Ciebie Pani Isadora:P I w koncu chyc sie roboty a nie pierdolenia na forum i hejtowania!Dobrze że nie pisze po śląsku bo wtedt nic bys nie zrozumiala hahaha;P
Ja się nie potrzebuję reklamować nigdzie, bo dupą tu nie świecę jak Wy, ale śmieszy mnie to jak laska sama na forum pisze sobie komentarze pod różnymi nickami, a później twierdzi że to jej fani i wielbiciele xD ty sraDora nie musisz robić za jej przyzwoitke i adwokata. Krem na wybielenie tej czarnej pizdy już kupiłaś?;p

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr kwie 01, 2020 2:07 pm

Jak tak za zazdrościsz to też swiec dupom;p Ty specjalnie caly czas nakrecasz ten fejm wokól twojej osoby nudne się to robi. Zamknij już w koncu dzwi z drugiej strony!Bo naprawde się ośmieszasz!;P

PulchnaKluseczka

Post autor: PulchnaKluseczka » śr kwie 01, 2020 2:08 pm

prawdomowna pisze:
śr kwie 01, 2020 1:50 pm
IsaDora85 pisze:
Ja się nie potrzebuję reklamować nigdzie, bo dupą tu nie świecę jak Wy, ale śmieszy mnie to jak laska sama na forum pisze sobie komentarze pod różnymi nickami, a później twierdzi że to jej fani i wielbiciele xD ty sraDora nie musisz robić za jej przyzwoitke i adwokata. Krem na wybielenie tej czarnej pizdy już kupiłaś?;p
---- No tak naprawdę
To my nie wiemy kim ty jesteś bo widzę że konto na forum zostało założone dopiero dziś czyli 1 kwietnia :)

Ja się czuję Happy bo mam sumienie czyste nie muszę na swój temat pisać pozytywnych komentarzy :)

Ale tak jak tutaj pisałam wielokrotnie jeśli będziesz miała ochotę porozmawiać o pasjach o hobby lub na różne inny temat zapraszam cię serdecznie do rozmowy do siebie :*

prawdomowna

Post autor: prawdomowna » śr kwie 01, 2020 2:11 pm

IsaDora85 pisze:
śr kwie 01, 2020 2:07 pm
Jak tak za zazdrościsz to też swiec dupom;p Ty specjalnie caly czas nakrecasz ten fejm wokól twojej osoby nudne się to robi. Zamknij już w koncu dzwi z drugiej strony!Bo naprawde się ośmieszasz!;P
]ty się tu już dawno ośmieszyłaś pokazując na ogólnym tą czarną, wielką pizde najebana! :D

prawdomowna

Post autor: prawdomowna » śr kwie 01, 2020 2:13 pm

PulchnaKluseczka pisze:
śr kwie 01, 2020 2:08 pm
prawdomowna pisze:
śr kwie 01, 2020 1:50 pm
IsaDora85 pisze:
---- No tak naprawdę
To my nie wiemy kim ty jesteś bo widzę że konto na forum zostało założone dopiero dziś czyli 1 kwietnia :)

Ja się czuję Happy bo mam sumienie czyste nie muszę na swój temat pisać pozytywnych komentarzy :)

Ale tak jak tutaj pisałam wielokrotnie jeśli będziesz miała ochotę porozmawiać o pasjach o hobby lub na różne inny temat zapraszam cię serdecznie do rozmowy do siebie :*
Nie, dzieki. Nie wyrządze sobie tej krzywdy. Raz mi się zdarzyło wejść do ciebie i mam traume do dziś...

ODPOWIEDZ