PulchnaKluseczka
-
Re: PulchnaKluseczka
bardzo fajna mila śliczna apetyczna i do rymu i do taktu można ją włożyć do...:)etc ctct... pozdrawiam
-
Śliczna, seksowna, itp. ??? co Wy pierdolicie ?!?! coś czuję, że ta Isadora maczała w tym palce i posypały się żetony, za takie miłe ( kompletnie oderwane od rzeczywistości) komentarze. Dziwne jeszcze jest w tym to, że te miłe* komentarze posypały się tak szybko, w pare dni. Oj nie łądnie tak robić kolezanke w konia.
:*zwyklysmiec pisze: ↑pt mar 27, 2020 7:41 amŚliczna, seksowna, itp. ??? co Wy pierdolicie ?!?! coś czuję, że ta Isadora maczała w tym palce i posypały się żetony, za takie miłe ( kompletnie oderwane od rzeczywistości) komentarze. Dziwne jeszcze jest w tym to, że te miłe* komentarze posypały się tak szybko, w pare dni. Oj nie łądnie tak robić kolezanke w konia.
Hej jakoś nigdy nie widziałam ciebie u siebie na transmisji i wydaje mi się również że nie Zamieniliśmy Ani jednego słowa by porozmawiać od na luzie bluzie ✌
Wiesz Jestem osobą bardzo tolerancyjną jak najbardziej Szanuję to co tutaj napisałeś jednak musisz się zastanowić nad tym co piszesz ale rozumiem że każdy patrzy inaczej każdy ocenia inaczej I to jest jak najbardziej zrozumiałe ! 😽
Mimo wszystko cieszę się z tego że jestem zwykła Swojska dziewczyna że jestem sobą że mam swoją osobowość że nie muszę udawać kogoś kim nie jestem tylko że mój charakter i to jaka jestem podoba się moim odbiorcą i tylko to się liczy :)
Pamiętaj kolego że każdy z nas jest inny Nie ważne czy jesteś gruby chudy czy Chorujesz na karłowatość czy masz bielactwo jeśli jesteś sobą i dzielisz się tym co masz do powiedzenia a przede wszystkim masz coś do powiedzenia to ludzie którzy cię polubią nie polubię cię za to że masz super zajebiste Audi nie polubię cię za to że masz hajsu po czubek nosa prawdziwe osoby szczere osoby polubią cię za twoją osobowość !
I dzięki temu że nie pokazuje na gości od samego początku zdobyłam sobie sympatię bardzo dużo ludzi i to mnie bardzo cieszy bo widzę że osoby które mnie odwiedzają najbardziej podoba się im to że traktuje ich równą nieważne czy otrzymam od nich żeton czy nie dla każdego zawsze mam uśmiech Dla każdego mam czas by z nim porozmawiać i tylko to się liczy :)
Pozdrawiam cię serdecznie 🤗
-
:*sunflower pisze: ↑pt mar 27, 2020 8:41 am:*zwyklysmiec pisze: ↑pt mar 27, 2020 7:41 amŚliczna, seksowna, itp. ??? co Wy pierdolicie ?!?! coś czuję, że ta Isadora maczała w tym palce i posypały się żetony, za takie miłe ( kompletnie oderwane od rzeczywistości) komentarze. Dziwne jeszcze jest w tym to, że te miłe* komentarze posypały się tak szybko, w pare dni. Oj nie łądnie tak robić kolezanke w konia.
Hej jakoś nigdy nie widziałam ciebie u siebie na transmisji i wydaje mi się również że nie Zamieniliśmy Ani jednego słowa by porozmawiać od na luzie bluzie ✌
Wiesz Jestem osobą bardzo tolerancyjną jak najbardziej Szanuję to co tutaj napisałeś jednak musisz się zastanowić nad tym co piszesz ale rozumiem że każdy patrzy inaczej każdy ocenia inaczej I to jest jak najbardziej zrozumiałe ! 😽
Mimo wszystko cieszę się z tego że jestem zwykła Swojska dziewczyna że jestem sobą że mam swoją osobowość że nie muszę udawać kogoś kim nie jestem tylko że mój charakter i to jaka jestem podoba się moim odbiorcą i tylko to się liczy :)
Pamiętaj kolego że każdy z nas jest inny Nie ważne czy jesteś gruby chudy czy Chorujesz na karłowatość czy masz bielactwo jeśli jesteś sobą i dzielisz się tym co masz do powiedzenia a przede wszystkim masz coś do powiedzenia to ludzie którzy cię polubią nie polubię cię za to że masz super zajebiste Audi nie polubię cię za to że masz hajsu po czubek nosa prawdziwe osoby szczere osoby polubią cię za twoją osobowość !
I dzięki temu że nie pokazuje na gości od samego początku zdobyłam sobie sympatię bardzo dużo ludzi i to mnie bardzo cieszy bo widzę że osoby które mnie odwiedzają najbardziej podoba się im to że traktuje ich równą nieważne czy otrzymam od nich żeton czy nie dla każdego zawsze mam uśmiech Dla każdego mam czas by z nim porozmawiać i tylko to się liczy :)
Pozdrawiam cię serdecznie 🤗
-
Wito Cie PRZEGRZANE GARY :pprzegrzane_gary pisze: ↑wt mar 24, 2020 11:50 amZdecydowanie zajebista, uwielbiam laski które dają dupy na kamerkach za rownowartość 5 bułek :)
p.s. tanio to tanio, a dobrze to dobrze
jakoś Cie nie kojarza z mych transmisji , ale bow sie dobrze jak zaś mie odwiedzisz
Miłego :)
-
Pełna energii i humoru kobietka o fajnym charakterku Ślązaczka w pełnym calu ;) Ma ten urok ;)
-