CzaRnaPoRzEcZkA50 NIE REALIZUJE PRIV WYGRANYCH
-
CzaRnaPoRzEcZkA50 NIE REALIZUJE PRIV WYGRANYCH
mimo zapłacenia umówionych 70 zet i wykrecenia kołem 3 x i wygrania 15 min ....ONA W OGÓLE NIE ZREALIZOWAŁA PRIV WYGRANEGO I NIC NIE ODP NA MOJE PROSBY I WIADOMOŚCI NA OGOLNY CHAT. NIC NIE ODP A REALIZUJE INNE PRIVY ...MASAKRA
-
Przecież ona chyba teraz w ogóle nie nadaje, dawno jej już nie widziałam :O
Spodziewacie się uczciwości po dziwkach ( większość siedzi lub siedziała na roksie)? Kiedy się nauczycie, że to bezczelne suki a te, które są miłe tylko wami manipulują? Sama nie oszukuję ale i tak nie myślcie, że któraś liczy się z waszym zdaniem. W naszych oczach, dziewczyn z sex kamerek jesteście stulejarzami, przegrywami i z góry patrzymy na was jak na na gorszy typ faceta, z którego tylko chcemy wyciągnąć kasę. Czasem, któraś się zakocha ale to na krótka metę bo jak żyć ze stuleją z kamerek, jednak siedzi z tyłu głowy, że to przegryw. Czasami się spotka na sex zeby mieć z kim zrobić pokaz i na tym zarobić albo żeby się dowartościować na spotkaniu z fanem. Jesteście naiwni Panowie, napisałam jak jest na prawdę.
Hmm... Kogo to interesuje, kto jest kim w naszych czy waszych oczach? Ktokolwiek spodziewający się tu czegoś innego niż rozrywki... No cóż.. jest chyba niespełna rozumu😉Milka2 pisze: ↑pn mar 23, 2020 3:01 pmSpodziewacie się uczciwości po dziwkach ( większość siedzi lub siedziała na roksie)? Kiedy się nauczycie, że to bezczelne suki a te, które są miłe tylko wami manipulują? Sama nie oszukuję ale i tak nie myślcie, że któraś liczy się z waszym zdaniem. W naszych oczach, dziewczyn z sex kamerek jesteście stulejarzami, przegrywami i z góry patrzymy na was jak na na gorszy typ faceta, z którego tylko chcemy wyciągnąć kasę. Czasem, któraś się zakocha ale to na krótka metę bo jak żyć ze stuleją z kamerek, jednak siedzi z tyłu głowy, że to przegryw. Czasami się spotka na sex zeby mieć z kim zrobić pokaz i na tym zarobić albo żeby się dowartościować na spotkaniu z fanem. Jesteście naiwni Panowie, napisałam jak jest na prawdę.
Większość facetów na su nie szuka tu tylko rozrywki, oni liczą na to, że jak wydadzą na laskę kilka tysięcy złotych to może ich polubi, pokocha albo da dupska na spotkaniu.kikoken pisze: ↑pn mar 23, 2020 4:42 pmHmm... Kogo to interesuje, kto jest kim w naszych czy waszych oczach? Ktokolwiek spodziewający się tu czegoś innego niż rozrywki... No cóż.. jest chyba niespełna rozumu😉Milka2 pisze: ↑pn mar 23, 2020 3:01 pmSpodziewacie się uczciwości po dziwkach ( większość siedzi lub siedziała na roksie)? Kiedy się nauczycie, że to bezczelne suki a te, które są miłe tylko wami manipulują? Sama nie oszukuję ale i tak nie myślcie, że któraś liczy się z waszym zdaniem. W naszych oczach, dziewczyn z sex kamerek jesteście stulejarzami, przegrywami i z góry patrzymy na was jak na na gorszy typ faceta, z którego tylko chcemy wyciągnąć kasę. Czasem, któraś się zakocha ale to na krótka metę bo jak żyć ze stuleją z kamerek, jednak siedzi z tyłu głowy, że to przegryw. Czasami się spotka na sex zeby mieć z kim zrobić pokaz i na tym zarobić albo żeby się dowartościować na spotkaniu z fanem. Jesteście naiwni Panowie, napisałam jak jest na prawdę.
Milka2 pisze: ↑pn mar 23, 2020 3:01 pmSpodziewacie się uczciwości po dziwkach ( większość siedzi lub siedziała na roksie)? Kiedy się nauczycie, że to bezczelne suki a te, które są miłe tylko wami manipulują? Sama nie oszukuję ale i tak nie myślcie, że któraś liczy się z waszym zdaniem. W naszych oczach, dziewczyn z sex kamerek jesteście stulejarzami, przegrywami i z góry patrzymy na was jak na na gorszy typ faceta, z którego tylko chcemy wyciągnąć kasę. Czasem, któraś się zakocha ale to na krótka metę bo jak żyć ze stuleją z kamerek, jednak siedzi z tyłu głowy, że to przegryw. Czasami się spotka na sex zeby mieć z kim zrobić pokaz i na tym zarobić albo żeby się dowartościować na spotkaniu z fanem. Jesteście naiwni Panowie, napisałam jak jest na prawdę.
Daruj sobie te wypociny ! To że ty masz takie podejście nie oznacza, że każda jest tak ohydna jak ty tfuuu :(
-
Co za chamskie podejście, aż mi Cię żal. Pisz może we włąsnym imieniu bo reprezentujesz wyłącznie swoje zdanie a nie innych dziewczyn.
-
Jest wiele dziewczyn na portalu, które mają dobre opinie. Panowie zastanówcie się gdzie wchodzicie i u kogo wydajecie kase. Nie wszystkie są jak maszyny jak roboty, większość tych, które tu bywają dlużej potrafią i zrobić dobry priv i pogadać. Nie wszędzie gdzie jest tanio jest dobrze, a takie wariatki które wyleją jad na facetów, że stulejarze, że przegrywy no nie czarujmy się nie zagrzeją tu miejsca długo.
-
NO własnie ;) Co do Porzeczki50 to ona chyba dosyć nowa na portalu więc może po prostu jakies nieporozumienie zaszło i da się je wyjaśnić. Zdarzało się że przychodzili do mnie ludzie od niej bo mylili i zawsze pisali że to fajna dziewczyna wiec może to się wyjaśni.