Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

IsaDora85

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GORYL

Re: IsaDora85

Post autor: GORYL » śr mar 18, 2020 12:44 pm

Stara się bardzo, jeszcze mało grupowych robi a potrafi zrobić pokaz. Od jakiegoś czasu jestem tam i ona mnie pyta czemu tnie obraz jak było to kiedyś. No co ja jej powiem że jest do zmiany do poprawy ona robi. Widzicie jak poprawiła sprawy tech. Ta dziewczyna się bardzo stara. Miła zabawa dialog z ludźmi. Uczciwie wykonane pokazy. No to już nie jest ta szara myszka co kiedyś dziś są priv z buzia są pokazy ciekawe cele ogólne.Od końca lutego znam ją i zrobiła bardzo dużo zmian dla was wszystkich. Cały czas pracuje nad sylwetka ćwiczy ona na dupie nie usiedzi spokojnie ona jak ma cel to go realizuje. To jest ambitna dziewczyna. Dla czego ludzie piszą bzdury o niej nie wiem.Pracujemy wspólnie nad grupowa pracuje z nią na priv coraz bardziej ona się otwiera do was.
Widzą to ci jak to wyglądalo kiedyś już tego nie ma szara kamera szara myszka jak to już o niej pisali kiedyś. Teraz są całkiem wykonywane śmiałe i seksownie zrobione nowe priv jest też buzia na tych ustalonych. Praca i wysiłek jaki włożyła isadora85 to jest widoczne. Polecam wszystkim wejść ona nie gryzie.

elDjablO92

Post autor: elDjablO92 » sob mar 21, 2020 11:20 pm

Jedyno na SU ,co skradła moje serce bardzo sympatyczno kobieta o pięknym głosie i ten tyłeczek uwielbiom Isa Love <3.

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » pn mar 23, 2020 1:36 am

elDjablo092 ty też jesteś niemożliwy najbardziej lubię twoje klapsy:P A kamil dalej niewierzy.....:P

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » pn mar 23, 2020 5:29 pm

PacmaNN89 żeby mieć zniżki na privki trzeba bycVipem😁Musisz się bardziej starać o moje względy😂

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » pn mar 23, 2020 6:11 pm

PacmaNN89 po 1 nie jestem mamuśka fiutku🤣 po 2 nie jeden by chciał tak żeby jego mamuśka wyglądała jak w moim wieku😁Cóż ja mogę zrobić że podrywają mnie młode synki😉Nic tylko się cieszyć😁hahahah

romantyczny777

Post autor: romantyczny777 » pn mar 23, 2020 6:32 pm

Miło jest spędzać z nią czas fajna zabawa super priv)

basterkot

Post autor: basterkot » pn mar 23, 2020 6:39 pm

Śliczna i bardzo sympatyczna dziewczyna. Jej uśmiech poprawia humor nawet w najgorsze dni:)

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » pn mar 23, 2020 6:56 pm

Dziękuje basterkot staram się jak moge żeby mój widz był zadowolony na mojej transmisji ogólnej jak i na privkach.Gdy pujdzie spac szedł zawsze wesoły i podniecony😘

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » pn mar 23, 2020 10:04 pm

Ja cały czas mam kwartanne i jakos żyje heee 😁,ale to i tak nie zwalnia cie z tego że możesz byc u mnie Vipem 😁

zuzi1

Post autor: zuzi1 » czw mar 26, 2020 7:23 pm

Śliczna ślaska dziewczyna. Ruchy jej ciala mogą doprowadzić do szaleństwa. Do tego ta figurka...... Cud malina

ODPOWIEDZ