Szczerze? W tych latach gdzie podobno był największy rozgłos jeśli chodzi o su czyli 2013-2015 to nie było mnie tu. W 2013 byłam tylko pół roku i później wróciłam dopiero po dwóch latach czyli największe kokosy mnie ominęły niestetyRufi90 pisze: ↑śr lut 19, 2020 6:50 pmW sumie to nie musisz tu tak często już bywać, bo i tak jesteś już mega zarobiona. Kiedyś to były czasy.... prawda ?KoKo21 pisze: ↑wt lut 18, 2020 6:26 pmKażda chce mieć jak najwięcej osób, to nie tajemnica, jednak często ilość nie idzie w parze z jakością.CudaWiankiIinneChujanki pisze: ↑wt lut 18, 2020 10:23 am
a może ona chce mieć mniej niż 20 osób??? czemu zakładasz, że wiesz czego KOKO chce???? w myślach jej czytasz czy co. Sądzę, że gdyby chciała pchać się na górę stronki ,to nie bój się to dużej filozofii nie wymaga i tajemnej wiedzy .
Niestety, póki co nie planuję zakupu lusha, na transmisję z jakimś Panem też się nie zapowiada, a ile można cały czas w koło oglądać moją gębę. Może kiedyś, coś, póki co u mnie jest kompletna stagnacja i nie mam pomysłu na nic niestety dlatego częściej mnie nie ma niż jestem.![]()