Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Szefowa

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
szefowa

Re: Szefowa

Post autor: szefowa » ndz mar 08, 2020 7:17 pm

Owszem, moja dupeczka odbiega od ustandaryzowanych kanonów piękna. Kto wie, może kilkaset lat temu stała by się muzą dla Petera Rubensa? :D No trudno, nie ta epoka, biorę zatem dzielnie te opinie na cycuszki :P
Ewentualnie tak w sumie mogłabym się przeprowadzić do Republiki Nauru, hmm mają tam seks kamerki? :D
Lubię tę naszą Polskę… Chyba jednak zostanę. :mrgreen:

milutki187

Post autor: milutki187 » śr mar 18, 2020 10:25 pm

wiekowa starsza pani moze kogos takie pociagaja ale to raczej panow raczej 60 i wyzej :D:D

Antysu

Post autor: Antysu » czw mar 19, 2020 12:52 am

Myślę że nawet młodsi od niej ja chcą

szefowa

Post autor: szefowa » czw mar 19, 2020 2:04 am

Muszę się zgodzić, mentalnie zawsze czułam się starsza. Rzeczywisty wiek to tylko cyfry.
Dojrzałości emocjonalnej można nie osiągnąć będąc nawet dużo po rzekomym "wieku dojrzałym".
Przykładem - ów posty, pisać tylko by pisać, a nóż kogoś to zaboli? Może tym razem się uda? Nie, nie uda.
Prawo do szczęścia i czerpania satysfakcji seksualnej z seks kamerek ma się w każdym wieku. "60 i wyżej" - również.
Ot, taka ci niespodzianka.

Marcin8w

Post autor: Marcin8w » czw mar 19, 2020 10:31 am

Nie mają się do czego przyczepić więc muszą wymyślać. Największe pierdoły najwięcej się udzielają o innych.

Ywald

Post autor: Ywald » czw mar 26, 2020 12:54 am

szefowa pisze:
ndz mar 08, 2020 7:17 pm
Owszem, moja dupeczka odbiega od ustandaryzowanych kanonów piękna. Kto wie, może kilkaset lat temu stała by się muzą dla Petera Rubensa?
Obawiam się, że nawet jak dla Rubensa musiałabyś jeszcze znacznie schudnąć. Od czasu jak cię widziałem tu pierwszy raz przytyłaś chyba jakieś sześćdziesiąt kilo. Wyglądasz po prostu zle i żadne szpilki, pończochy czy szminka tego nie są w stanie ukryć.

szefowa

Post autor: szefowa » czw mar 26, 2020 2:23 am

Prócz tego, że ważę 67 to chyba się troszkę nie zgadza, ale co tam, trudno :D
A tak serio... Nie zwracam uwagi na to czy mam 5 z przodu czy 6 albo 7...
Liczy to się to, co mi samej pasuje, a nie to co pasuje opinii publicznej.
Polecam żyć dla siebie, nie pod publiczną opinię.
Każdy ma wybór.

marco425

Post autor: marco425 » czw mar 26, 2020 9:16 am

Dla mnie jesteś BOSKA !!!

Transsarunia

Post autor: Transsarunia » czw mar 26, 2020 2:21 pm

marco425 Tak jestes trans i dobrze mi z tym pozdrawiam

DriverWomen

Post autor: DriverWomen » pn mar 30, 2020 6:46 am

Masakrycznie przytyła 🤮 biedne te szpilki, taki ciężar dźwigać 🤣 i gdzie ona na tą grubą nogę dostaje pończochy? Szok.

ODPOWIEDZ