Nie nie zapomniałem o muszkach-bzykuszkach - one są nieobliczalne. Zabrakłoby mi cyferek w komputerze. Pozostałe bezkręgowce jak homary i pająki, także celowo pominąłem, ponieważ ich złożone patrzałki stanowią słabą analogię do kakaowego-oka. Taka analogia ze złożonym okiem pasowałaby jedynie w przypadku homosapiensa, który oberwał śrutem po dupie i ma tam liczne otwory, zamiast jednego ;) Zastanawiałem się przez moment i 3/4 chwili, czy nie dodać ośmiornic i kałamarnic, których oczy podobne są do oczu kręgowców, chociaż wyewoluowały niezależnie, jednak nie chciałem alby wątek zatracił wątek, jak to właśnie dzieje się w tym wątku... No bo cóż wspólnego ma _erotica_ z kaszalotem ? Laik odpowie, że nic, a ekspert odpowie, że 85 % DNA. ;)Desiderium19 pisze: ↑wt mar 17, 2020 2:38 pmOwady. Zapomniałeś o owadach. One mają nawet więcej niż 2 oki na osobnika, a czasami 1 oko składa się z wieeeelu małych oków. Liczb nam braknie!
_Erotica_
Re: _Erotica_
Skoro masz gałąź dedykowaną dla Ciebie, to siedź na niej i broń boże nie podcinaj jej ! Z czasem może awansujesz na wyższą gałąź, zgodnie z maksimą gorkiego : Daj kurze grzędę, jeszcze wyżej siędę ;) Jeśli zrozumiałaś co mam na myśli, to otrzymujesz złoty medal, ponieważ ja sam już nie wiem o czym plotę. ;) Ważne, że jest wesoło i nikt nie boi się koronawirusa.
Nie boję się koronowirusa, bo filozoficznie patrzę na życie... kto jest przeznaczony do śmierci i tak umrze i wszyscy jesteśmy nieistotni! a jeśli boisz się wszystkiego, to jest gorsze od śmierci! musisz żyć i kochać każdą chwilę swojego życia i dzielić szczęście z rodziną i przyjaciółmi!
- Desiderium19
Zapewne podświadomość maczała palce w wyborze zwierzyny ;)
Możliwe, że połysk gwiazdy odegrał pewną rolę, skojarzyło mi się, jakby wyszła z wody lub nasmarowała... tranem.
No dobra, koniec, bo to nie po katolicku, a brak komunii w kraju 99.999% katolickim nie stanowi dyspensy ;)
Jeszcze porwie mnie jakaś Diablica666 i co ?
Mi wszystko pozabierali Emotikony, URL, Flash...
Jeszcze trochę i odbiorą mi godność
A potem mnie zabiorą ;)
Z emotikonkami trzeba stosować metody old school :-) ;-p XD
Przynajmniej do czasu aż nie zabiorą nam literek
- oko_rozwarte_szeroko
Jej piękne czarne oczy
Śnią się czarne oczy
Ich nie przeoczysz
Wiem że nie
Jej piękne czarne oczy
Widzę czarne oczy
To za mną kroczy
Ze mną jest
Rymik! ;)
-
Nawet ładna, ale te jej udawane spazmy od lusha i fałszywe uśmiechy są straszne. Przez chwile mnie to śmieszyło, ale po dłużej chwili jest to po prostu żałosne. Bardziej sztucznej laski tu jeszcze nie widziałem.
volim_debelu pisze: ↑sob kwie 11, 2020 5:32 pmNawet ładna, ale te jej udawane spazmy od lusha i fałszywe uśmiechy są straszne. Przez chwile mnie to śmieszyło, ale po dłużej chwili jest to po prostu żałosne. Bardziej sztucznej laski tu jeszcze nie widziałem.
Ani to ladne ani zadbane, zero kultury,i jezeszcze oczernia najpieknejsze dziewczyny na świecie czyli POLKI,chlopaki,dajcie zetony Polkom a nie ruskim, ktore zasmiecaja polski portal,,
PSY SZCZEKAJĄ, A KARAWANA IDZIE)CI, KTÓRZY PRZYCHODZĄ I PISZĄ NA MOIM CZACIE ZŁOŚLIWE KOMENTARZE WKRÓTCE NA ZAWSZE ZOSTANĄ ZBANOWANI PRZEZ TĘ STRONĘ ZA NIEPRZESTRZEGANIE ZASAD!ZA TO, ŻE PISZESZ NEGATYW NA MOIM CZACIE!NIE OBCHODZĄ MNIE WASZE OPINIE, JESTEŚCIE TYLKO ZŁYMI, NIEDOLUBIONYMI