Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Diablica666

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
jep512

Diablica666

Post autor: jep512 » pt mar 13, 2020 5:44 pm

Najlepsza dziewczyna na su mega zboczona

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob mar 14, 2020 3:10 pm

jep512 pisze:
pt mar 13, 2020 5:44 pm
Najlepsza dziewczyna na su mega zboczona
Mógłbyś rozwinąć temat? Cóż takiego zboczonego zrobiła, że pobiła tym inne konkurentki ?
Nie kwestionuję twojej opinii, tylko jestem ciekaw.

A... właśnie ja zobaczyłem (ponownie, bo już kiedyś do niej wpadłem)
Faktycznie jest szczególna w swoim performance, gra jakby była nawiedzona przez belzebuba i potrzebowała egzorcysty. :)

Maga zboczona ? Nie wydaje mi się. Na pokazie gostek kazał jej wyciągnąć z tyłka lusha i oblizać - odmówiła.
Moim zdaniem więcej w tym gry niż faktycznych emocji, ale może nie mam racji.

W każdym razie ładna brunetka o niebieskich oczach, przypomina mi Donnę z Twin Peaks (Lara Flynn Boyle)

Antysu

Post autor: Antysu » wt mar 17, 2020 7:58 pm

Zawsze naćpana na transmisji.

Marcin8w

Post autor: Marcin8w » śr mar 18, 2020 12:47 pm

Ona jest chora psychicznie, sika i mówi, że to squirt a jak popuści przy tym klocka to go zjada.

_YeYeYe_

Post autor: _YeYeYe_ » śr mar 18, 2020 11:10 pm

Marcin8w pisze:
śr mar 18, 2020 12:47 pm
popuści przy tym klocka to go zjada.
Lego?

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » czw mar 19, 2020 2:59 pm

Su powinien weryfikować wiek np przez podanie danych z karty kredytowej, bo mam wrażenie, że pełno tutaj gimbusów. Samo zabezpieczenie w formie kliknięcia przycisku pod "regulaminem", że serwis jest przeznaczony dla dorosłych, jest takim zabezpieczeniem jak z koziej dupy trąba... No chyba, że mamy dziś aż tylu dorosłych na poziomie gimbusów z klasy specjalnej.

whitecoctail

Post autor: whitecoctail » czw mar 19, 2020 6:51 pm

To nic nie da, powinni usunąć takie strony skoro nie potrafią ich zabezpieczyć bo demoralizują kobiety, zwłaszcza nastoletnie, one tutaj wchodzą i nasiąkają tymi zachowaniami a później to wiadomo same to robią. Zamiast do tego legalnego burdelu z dostępem dla każdego, zboki powinny iść na skype płacić lub gdzie indziej ale nie w przestrzeni publicznej.

SoyBoy

Post autor: SoyBoy » czw mar 19, 2020 9:12 pm

whitecoctail pisze:
czw mar 19, 2020 6:51 pm
To nic nie da, powinni usunąć takie strony skoro nie potrafią ich zabezpieczyć bo demoralizują kobiety, zwłaszcza nastoletnie, one tutaj wchodzą i nasiąkają tymi zachowaniami a później to wiadomo same to robią. Zamiast do tego legalnego burdelu z dostępem dla każdego, zboki powinny iść na skype płacić lub gdzie indziej ale nie w przestrzeni publicznej.
To co tu robisz?

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » czw maja 14, 2020 4:53 pm

Dziś hasło dnia na transmisji u Diablicy : "No to panowie, jedziemy z tą kurwą" :)

Swoją drogą podziwiam dziewczynę za kondycję, że z taką energia trzepie sobie non strop cipkę i jęczy.
Faktycznie jakby diabeł w nią wstąpił. Ciekawi mnie jaka jest tak na co dzień - np. kiedy robi jajecznicę.
Czy do wszystkiego wkłada tyle energii co do pokazów na SU ?

ODPOWIEDZ