Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Mroczna suka AKUMA

Nie bądź anonimowy. Przywitaj się z innymi użytkownikami.
ODPOWIEDZ
Akuma

Mroczna suka AKUMA

Post autor: Akuma » śr mar 04, 2020 1:17 am

Witam. Od 3 dni tutaj nadaje. Mam nadzieję, że wam się podobają privki i grupowe. Ostatnie szczanie do mordy było super. Pozdrawiam tych co widzieli i zapraszam po więcej, buziaczki :D

Malineczka

Post autor: Malineczka » wt mar 10, 2020 10:40 pm

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » śr mar 11, 2020 8:24 pm

Akuma pisze:
śr mar 04, 2020 1:17 am
...szczanie do mordy było super. [...] zapraszam po więcej ....
WOW ! W kolejnym odcinku pasowałoby podbić pulę i zapodać sranie do mordy :lol:

W końcu nic co ludzkie nie jest nam obce, a "przeszczep kupy" ponoć ma zbawienne właściwości prozdrowotne ;)
Źródło cennych probiotyków lepsze od jogurtu ;)

Już sumie sam nie wiem, czy ten post jest ironią, czy sugestią ;)
W końcu trochę lasek oferuje tutaj takie rozrywki.
A ja mam umysł szeroko otwarty, do tego stopnia, że czasem mi wypada i sięga bruku. ;)

PS. Osobiście nie przypuszczałem, że scat tak szybko zacznie trafiać do mainstreamu.
A z drugiej strony Markiz de Sade nie takie uciechy opisywał ponad 250 lat temu.
Tzn takie, też opisywał, ale na samym początku swego opus magnum, potem było o wiele bardziej hardcorowo.
Jeśli ktoś jest w stanie wyobrazić sobie większy hardcore od scatu
Jeśli nie, polecam lekturę 120 dni sodomy.

Marcin231

Post autor: Marcin231 » czw mar 12, 2020 4:08 pm

Odpychający wygląd i robienie z siebie kontrowersyjnej. Takie inne określenie patologii.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » pt mar 13, 2020 9:07 am

Marcin231 pisze:
czw mar 12, 2020 4:08 pm
Mnie jej styl nie podnieca, jednak https://showup.tv/profile/Akuma jest bardzo oryginalna i na pewno wyróżnia się tą oryginalnością od reszty.
Plus za kreatywność. Na pewno znajda się tacy, którym podobają się takie udziwnienia, jakby pochodziła z innej planety :)

Marcin231

Post autor: Marcin231 » pt mar 13, 2020 4:58 pm

LandLord pisze:
pt mar 13, 2020 9:07 am
Marcin231 pisze:
czw mar 12, 2020 4:08 pm
Mnie jej styl nie podnieca, jednak https://showup.tv/profile/Akuma jest bardzo oryginalna i na pewno wyróżnia się tą oryginalnością od reszty.
Plus za kreatywność. Na pewno znajda się tacy, którym podobają się takie udziwnienia, jakby pochodziła z innej planety :)
Patologia to nie oryginalność czy kreatywność. Trzeba mieć coś nie tak pod kopułą żeby pozwolić tak się oszpecić.

Marcin231

Post autor: Marcin231 » sob mar 14, 2020 12:19 am

LandLord pisze:
pt mar 13, 2020 7:10 pm
Dziewczyna pewnie ma jakieś problemy, bo chyba jest dosyć mocno pocięta na udach...
Z drugiej strony ludzie ekscytują się np taką Jędrzejczyk tłukącą się po mordzie z inną babą i po walce wygląda dopiero jak jakis ET z kosmosu :

https://..fakt.pl/sport/inne-sporty/joanna-jedrzejczyk-przegrala-z-weili-zhang-wywiad-jedrzejczyk-po-walce/3mewn5q

To jest dopiero mega patologia.
Sporty walki kontra celowe i trwałe okaleczanie z powodu zaburzeń psychicznych. Świetny przykład. Coś jeszcze podrzucisz?

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob mar 14, 2020 3:04 pm

Marcin231 pisze:
sob mar 14, 2020 12:19 am
Wyjaśnij mi proszę cóż szlachetnego jest w widowisku za kasę, w którym ludzie tłuką się ostro po mordach?

A podobno pokazy Rafatusa stanowią patologię...

Marcin231

Post autor: Marcin231 » sob mar 14, 2020 11:47 pm

LandLord pisze:
sob mar 14, 2020 3:04 pm
Marcin231 pisze:
sob mar 14, 2020 12:19 am
Wyjaśnij mi proszę cóż szlachetnego jest w widowisku za kasę, w którym ludzie tłuką się ostro po mordach?

Nic szlachetnego. To tylko sport. Dorabiasz sobie teorie z pupy.

Iokii

Post autor: Iokii » ndz kwie 05, 2020 5:45 pm

Dobra dupcia. Dziwadło jakby z Marsa przyleciała. Najoryginalniejsza chyba tutaj?

ODPOWIEDZ