xxbrunetka29x
xxbrunetka29x
Karolina młoda ładna piękne piersi cudowny zgrabny tyłeczek.
Ostatnio zmieniony pt sie 16, 2019 11:55 am przez GORYL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Z tym "orgazmem" to całkowita racja. Kiedyś po grupowej napisałem jej, że udawała orgazm (troche w życiu przeżyłem i orgazmów kobiecych widziałem), to mnie zbanowała.
A szkoda, bo chciałbym zamienić z nią parę słów, bo jako jedna z niewielu na SU ma pomysł na wizualną prezentację swych walorów (te ujęcia kamerki od dołu, pieszczene piersi w zwisie).
Karolina, ODbanuj mnie

Dziwne po prostu jak zwykle jej partner zabłysnął , on miesza się jej w pokazy a traci na tym dziewczyna .On ma wyjebane na ludzi , że ktoś bierze priv za 500 zet 1000 zet i widzi czas i wywala (czas się skończył ) a że nawet jak komuś ona powie na początku że dolicza to on wywala.
Oczywiście to nie pierwszy przypadek gdzie on też daje ban za nic ,To że szkodzi jej w pracy i zarabianiu to nie jest żadną tajemnica.
Oczywiście to nie pierwszy przypadek gdzie on też daje ban za nic ,To że szkodzi jej w pracy i zarabianiu to nie jest żadną tajemnica.
Może mnie zbanować, co mi tam... ale tak naciąganej grupowej, oraz przedłużania nie widziałem.
Jeszcze podczas grupowej namawiała na kolejną grupową i priwki...
Jej anal polega na włożeniu sobie palców w tyłek!!!!
Tyle siedzi na SU i nawet dildo nie ma??!!
Pominę ten tampon wystający z cipki....
Żenada!
Jeszcze podczas grupowej namawiała na kolejną grupową i priwki...
Jej anal polega na włożeniu sobie palców w tyłek!!!!
Tyle siedzi na SU i nawet dildo nie ma??!!
Pominę ten tampon wystający z cipki....
Żenada!
-
Już nie musisz. Tego kwiatu, to pół światu.