Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MokraMisia22

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Zablokowany
agatka739

Re: MokraMisia22

Post autor: agatka739 » czw lut 13, 2020 4:52 pm

Oktawiusz191 pisze:
czw lut 13, 2020 4:43 pm
NI_KOL pisze:
pt sie 16, 2019 2:23 am
Miska jest najlepsza zajebista dupeczka co widzialam na calym su :) a to co piszes ze 50latka co cie popierdolilo albo newidzis miska ma nad 30 :) lat ale masakra zajebiste vyglonda liepej jak ktoras 21latna diewcina ;) a robi takie transmisije zajebiste ze bardzej mnie podnieca jom oglondac jak gdzies diewcinu ktora vyglonda jak modelka i ma super figure :) Miska jest bardzo bardzo sexi a kazda kobieta by chciala vyglondam v tym wieku jak ona ;) ;) ;) kieby siem byla chlopak odrazu sie do nej zakocham :) KOCHAM CIEEEEEE MISKAAAAAAA ;) ;) ;) ;) ;) ;) I JESTE KOCHAM TO JAK BARDZO ZAJEBISTE GOTUJESZ HIHIHI :D
Dziewczyno może zrób podstawówkę zacznie bo ortografia na poziomie... Du rnia "jom" aż oczy bolą jak się to czyta...
NI_KOL jest ze Słowacji, języka polskiego używa od jakiś 2 lat, więc nie ma się co czepiać, jest super :) Chciałabym zobaczyć Twoją słowacką ortografię Oktawiusz191.

Oktawiusz191

Post autor: Oktawiusz191 » czw lut 13, 2020 5:18 pm

agatka739 pisze:
czw lut 13, 2020 4:52 pm
Oktawiusz191 pisze:
czw lut 13, 2020 4:43 pm
NI_KOL pisze:
pt sie 16, 2019 2:23 am
Miska jest najlepsza zajebista dupeczka co widzialam na calym su :) a to co piszes ze 50latka co cie popierdolilo albo newidzis miska ma nad 30 :) lat ale masakra zajebiste vyglonda liepej jak ktoras 21latna diewcina ;) a robi takie transmisije zajebiste ze bardzej mnie podnieca jom oglondac jak gdzies diewcinu ktora vyglonda jak modelka i ma super figure :) Miska jest bardzo bardzo sexi a kazda kobieta by chciala vyglondam v tym wieku jak ona ;) ;) ;) kieby siem byla chlopak odrazu sie do nej zakocham :) KOCHAM CIEEEEEE MISKAAAAAAA ;) ;) ;) ;) ;) ;) I JESTE KOCHAM TO JAK BARDZO ZAJEBISTE GOTUJESZ HIHIHI :D
Dziewczyno może zrób podstawówkę zacznie bo ortografia na poziomie... Du rnia "jom" aż oczy bolą jak się to czyta...
NI_KOL jest ze Słowacji, języka polskiego używa od jakiś 2 lat, więc nie ma się co czepiać, jest super :) Chciałabym zobaczyć Twoją słowacką ortografię Oktawiusz191.
Sory ale nie jestem w temacie... Zobaczyłem tyle byków i oczy mnie zabolały... Jeśli chciałabyś zobaczyć moja słowacką ortografię to powiem Ci tyle poczytaj trochę historie i nie zapominaj ze gdyby nie faszysci nie byłoby Słowacji... A dwa 1.09.1939r uczestniczyli w inwazji na Polskę to odpowiedz mi co mnie ma interesować słowacka ortografia? Może jeszcze do NSDAP się mam zapisać żeby poznać historie II wojny hege to ONA WCHODZI NA POLSKI PORTAL 2 LATA I TAKIE BŁĘDY? MNIE ICH JĘZYK GOWNO INTERESUJE TYLE CI POWIEM sympatycy nazistów

milutki187

Post autor: milutki187 » pt mar 06, 2020 6:09 pm

kiedy staruszka z wybrakowanymi zebami nadawala :lol: :lol:

mateusz23456

Post autor: mateusz23456 » pt mar 06, 2020 9:41 pm

Fajne grupy z centrum handlowego z facetem.

Canell

Post autor: Canell » sob mar 07, 2020 10:00 am

mateusz23456 pisze:
pt mar 06, 2020 9:41 pm
Fajne grupy z centrum handlowego z facetem.
Dzisiaj na ogolnej kamerce , chlopak o cos zapytal a ona ZAMKNIJ MORDE,DAWAJ ZETONY, i zablokowali go, masakra nienawidzę chamstwa, pustaki nic sie nie zmienili

johntravolta_1989

Post autor: johntravolta_1989 » sob mar 07, 2020 10:10 am

Leci na żetony.... az piszczy.

AndrzejiNatalia

Post autor: AndrzejiNatalia » sob mar 07, 2020 1:18 pm

zmiana włosów na plus

CichodajkaPL

Post autor: CichodajkaPL » sob mar 07, 2020 2:03 pm

Włosy i opalenizna na plus.
Transmisje z mężem trochę nie nudzą, ale nic do niego nie mam. Brakuje Misi z seksmaszyna na czarnym fotelu.

MOKRA_MISIA22

Post autor: MOKRA_MISIA22 » sob mar 07, 2020 2:09 pm

AndrzejiNatalia pisze:
sob mar 07, 2020 1:18 pm
zmiana włosów na plus

Dziekuje:) bardzo kochani:)
ps.dobra ,a teraz RESZTA jedziecie po MIŚCE.....CZAS START! KTO CHĘTNY MNIE STARSZA PANIA OBSMAROWAC?!! ...CWANIAKI HAHAH
LICZE NA WASZA INWENCJE TWORCZA, PRZECIEZ TYLKO NA TO CZEKACIE ,A JA LUBIE PATRZEC JAK SIE WYSILACIE ! BUZIAKI

MOKRA_MISIA22

Post autor: MOKRA_MISIA22 » sob mar 07, 2020 2:19 pm

CichodajkaPL pisze:
sob mar 07, 2020 2:03 pm
Włosy i opalenizna na plus.
Transmisje z mężem trochę nie nudzą, ale nic do niego nie mam. Brakuje Misi z seksmaszyna na czarnym fotelu.
DROGA KOCHANA CICHODAJKO :)
NAWIAZUJAC DO TWOJEJ OPINII,ZRESZTA BARDZO WAZNEJ DLA MNIE (PRZYPOMINAM ,ZE BARDZOOOOO CIE LUBIE )MOJA RADA JAKO STARSZEJ KOLEZANKI JEST NASTEPUJACA:
FACETA DARUJEMY SOBIE ,ZE ZWGLEDOW ESTETYCZNYCH HEHEHEEH
MASZYNKE Z TEGO WIEM ,BO WIDZIALAM MASZ TAKA SAMA

JEDYNA RZECZ TO FAJNY WYGODNY FOTELIK I MEEEGA DUZO OLIWECZKI I JEDZIESZ KOCHANA ...BUZIACZKI JESTEM Z TOBA ,TWOJA M
PS.DAJ CZADU

Zablokowany