Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

IsaDora85

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GORYL

Re: IsaDora85

Post autor: GORYL » pt mar 06, 2020 2:54 pm

No szkoda że tak mało ludzi, bierze grupowe a na ogólnym jest widowni pełno , dochodzi do 380 ludzi jak ona się zacznie bawić.

Nie robi grupowych często ,może kto wie teraz zacznie z tym internetem da spokojnie rade.

Zmiany u niej są dla was mało widoczne, ale kosztowało to poświecenia latania po mieście szukania w operatorach internetu bez limitu i załatwiania nowego internetu kto chce to zmieni jak jest cień szansy na to.

Dawniej jej upload to 1,89mbs a dziś ona ma uploadu 24 mbs

Nigdy nie było tak że, jak jej mowie ona mi coś powiedziała wypierdalaj :D nie da rady nie wykonalne.

szybki internet stabilny bez limitu.
kamera HD ale zmienia na lepsza już nie długo
oświetlenie,wystrój pok
garderoba ubrania,bielizna itd.

To już nie jest ta sama osoba, co parę lat temu na laptop owej kam z słabym internetem.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Awatar użytkownika
BlackMidnightAndrzej_

Post autor: BlackMidnightAndrzej_ » pt mar 06, 2020 3:59 pm

Bardzo Seksowna laseczka ze zmysłowym ciałkiem i bardzo szypkim internetem ktura karzdego faceta potrafi rozpalic do czerwonosci ;******
Polecam Andrzej ;***

mateusz23456

Post autor: mateusz23456 » pt mar 06, 2020 9:01 pm

Fajna blondi

Melasa

Post autor: Melasa » wt mar 17, 2020 11:21 am

Dziewczyna ma potencjał robi bardzo fajne privki . Polecam dziewczyna Ogień Szkoda że nie robi grupowych. Czy ktoś wie dlaczego?
Ostatnio zmieniony wt mar 17, 2020 11:28 am przez Melasa, łącznie zmieniany 1 raz.

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » wt mar 17, 2020 5:17 pm

Pacman większej tragedi na su jak ty to żaden cie nie przebije hahaha😁

romantyczny777

Post autor: romantyczny777 » wt mar 17, 2020 6:34 pm

Piękna, zmysłowa,uwodzicielska ,i mega seksowna kobieta warta uwagi.
Przy takiej Kobiecie żadna sekunda nie jest zmarnowana.Mogła, by częściej robić grupowe.

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » wt mar 17, 2020 8:15 pm

Dzięki Romantyczny za komentarz jest mi bardzo miło że tak piszesz o mnie:* Te shoty jednak zrobiły swoje.......:P

Tywuju

Post autor: Tywuju » wt mar 17, 2020 10:07 pm

Uśmiech na buzi i entuzjazm wręcz zaraźliwy. Tańce.. Doprowadza do szaleństwa.
Jedna z moich ulubienic :)

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr mar 18, 2020 12:40 am

Tywuju dzięki jest bardzo miło ze tak o mnie myślisz: 😉Bo ja zawsze uśmiechnięta i tańcząca dziołcha:) Ty dlaczego ja Ciebie nie widziałam u siebie na transie? Chyba mnie podglądasz z ukrycia?😊Pozdrawiam!

Kamilxxx89

Post autor: Kamilxxx89 » śr mar 18, 2020 1:07 am

Mega pozytywna dziewczyna , bardzo seksowna , uśmiechnięta lubi się bawić , bardzo inteligenta i poukładana życiowo przynajmniej tak wychodzi z rozmów na privkach. Bardzo dobrze i pozytywnie się czuje na jej transmisjach zostawiłem nie jeden żeton i pewnie jeszcze nie jeden zostawie , odrazu dzien nabiera lepszych barw jak widzę ja na SU. Szkoda że na świecie jest tak mało osób jak ona , obym kiedyś na swojej drodze w życiu spotkał chcociaż trochę podobną kobietę do niej ehhh jak to mówią nie dla nas kwitnie ananas nie można mieć wszystkiego :)

ODPOWIEDZ