Aleś mi teraz pojechał. łooooow. Aż się zaczerwieniłemToni361 pisze: ↑pn mar 02, 2020 8:06 pmKtoś tu lubi męskie kobiety cosubaru87 pisze: ↑pn mar 02, 2020 8:04 pmPojawił się psychiatra i sexoznawca. Jak ci staje przy zakonnicach to tam szorujToni361 pisze: ↑pn mar 02, 2020 7:48 pmAsexualna kobieta nic w sobie nie ma z kobiety nic kompletnie. A jej słownictwo to rynsztok. Bywa na konkurencyjnym portalu to samo zachowanie i obrażanie innych kobiet. Jest znana z nicku ComebackRevolution uważa się za bustwo a w gruncie rzeczy to Trans z końska twarzą.
Chora psychicznie osoba która powinni zbanować za takie zachowanie. Wszystkie brzydkie wszystkie urwy ona naj naj.
![]()
To jest rokendrolówa. Kumasz ministrancie?
![]()
jesteś jednym z tych co wala kapucyna pod transa
![]()
Sexdrgsrock nie polecam oszustka
Re: Sexdrgsrock nie polecam oszustka
Obrońca największej patologii na su
no tak widać ze nie potrzeba ci dużo do szczęścia jak ziejąca gownem z gęby imitacja baby. Ja troszkę więcej potrzebuje od rajcujących kobiet z naciskiem na kobiety. Życzę miłego tańcowania się transem To widze Columbo że miałeś bliższy z nią kontakt skoro wyczułeś te zapachyToni361 pisze: ↑pn mar 02, 2020 8:53 pmObrońca największej patologii na suno tak widać ze nie potrzeba ci dużo do szczęścia jak ziejąca gownem z gęby imitacja baby. Ja troszkę więcej potrzebuje od rajcujących kobiet z naciskiem na kobiety. Życzę miłego tańcowania się transem
![]()
Te kwiatuszku widzę ze czytać ze zrozumieniem to Ty zbytnio nie potrafisz, wbijać się z Tobą w dyskusje to tak jak zabawa klockami lego. Wiec nie zapomnij kanapek do szkoły jutro sobie naszykować i ząbków umyćsubaru87 pisze: ↑pn mar 02, 2020 9:06 pmTo widze Columbo że miałeś bliższy z nią kontakt skoro wyczułeś te zapachyNie wnikam czego potrzebujesz ale dodatkowego kursu na detektywa na pewno
![]()
Coś mi się Columbo wydaje, ze ty byś sobie z lego nie poradziłToni361 pisze: ↑pn mar 02, 2020 9:17 pmTe kwiatuszku widzę ze czytać ze zrozumieniem to Ty zbytnio nie potrafisz, wbijać się z Tobą w dyskusje to tak jak zabawa klockami lego. Wiec nie zapomnij kanapek do szkoły jutro sobie naszykować i ząbków umyć![]()
![]()
Jesteś taka sama niemota jak twoja idolka o której tu mowasubaru87 pisze: ↑pn mar 02, 2020 9:23 pmCoś mi się Columbo wydaje, ze ty byś sobie z lego nie poradziłTrzeba troche dedukcji. A u ciebie widzę wszystko się z transem kojarzy
Macie w szkole zajęcia z gender czy jak?
![]()
A już cię miałem polubićToni361 pisze: ↑pn mar 02, 2020 9:35 pmJesteś taka sama niemota jak twoja idolka o której tu mowawyplakatuj sobie ścianę jej zdjęciami i módl się jak do afrodyty
może wbijesz na darmowego priva lub grupowa
do księżniczki su
Nie jestem cukierek aby mnie lubić. Co do obrażania twej pseudo kobiety zastanów się z lekka co ta owa kobieta wygaduje na swoich transmisjach i jak się zachowuje ( na pewno nie jak kobieta ) nie jestem jedyny któremu to się nie podoba, ale widzę jesteś ślepo zapatrzony w nią jak w obrazek. Jej słownictwo wskazuje na choroby psychiczne. Wiele kobiet i mężczyzn zostało przez nią zjechane ale ty najwidoczniej bronisz bo jesteś pupilkiem. Sypnąłes jej więcej niż 20 zetowsubaru87 pisze: ↑pn mar 02, 2020 9:52 pmA już cię miałem polubić. Idoli to ja Columbo nie szukam na takich portalach...ale mnie irytuje jak się miesza z błotem kobietę tylko dlatego, ze się ma inne upodobania. O mnie możesz sobie Columbo pisać co ci sie podoba bo jestem tu anonimowo, ale dziewczyna jest tu osobą publiczną. Wyżywaj się na mnie bo mnie obrazić w stanie nie jesteś a dziewczynie daj może spokój i okiełznaj swoją fantazję detektywa. Nie sądzisz ze to po męsku?
...a wracając do tematu
. ty pewnie masz wszedzie plakaty Kojaka, Poirota, Colombo i porucznika Borewicza. Nie wiem czy się da do nich modlić, ale obejrzyj jeszcze raz dokładnie te filmy bo licho ci idzie w tych twoich śledztwach
![]()
Aż tak dokładnie jej Columbo nie poznałem bo byłem u niej tylko raz przez chwilę a napiwku muszę cię zmartwić nie rzuciłem bo tam raczej jest nie moja bajka. Ty widocznie bywasz tam często skoro masz takie dokładne obserwacje. Cóż, masochiści też ludzie.Toni361 pisze: ↑wt mar 03, 2020 10:13 amNie jestem cukierek aby mnie lubić. Co do obrażania twej pseudo kobiety zastanów się z lekka co ta owa kobieta wygaduje na swoich transmisjach i jak się zachowuje ( na pewno nie jak kobieta ) nie jestem jedyny któremu to się nie podoba, ale widzę jesteś ślepo zapatrzony w nią jak w obrazek. Jej słownictwo wskazuje na choroby psychiczne. Wiele kobiet i mężczyzn zostało przez nią zjechane ale ty najwidoczniej bronisz bo jesteś pupilkiem. Sypnąłes jej więcej niż 20 zetowsubaru87 pisze: ↑pn mar 02, 2020 9:52 pmA już cię miałem polubić. Idoli to ja Columbo nie szukam na takich portalach...ale mnie irytuje jak się miesza z błotem kobietę tylko dlatego, ze się ma inne upodobania. O mnie możesz sobie Columbo pisać co ci sie podoba bo jestem tu anonimowo, ale dziewczyna jest tu osobą publiczną. Wyżywaj się na mnie bo mnie obrazić w stanie nie jesteś a dziewczynie daj może spokój i okiełznaj swoją fantazję detektywa. Nie sądzisz ze to po męsku?
...a wracając do tematu
. ty pewnie masz wszedzie plakaty Kojaka, Poirota, Colombo i porucznika Borewicza. Nie wiem czy się da do nich modlić, ale obejrzyj jeszcze raz dokładnie te filmy bo licho ci idzie w tych twoich śledztwach
![]()
bo poniżej bus był obrzucony epitetami
Wiec nie umoralniaj mnie bo jak dla mnie to ona jest małym pionkiem który jest bardzo zakompleksiony i próbuje wyładować swe frustracje na innych wręcz ślicznych kobietach
![]()
Uuu widzę umoralniacz forum su się znalazł, obrońca usciesnionych. Pomyliłeś się z powołaniem chybasubaru87 pisze: ↑wt mar 03, 2020 1:33 pmAż tak dokładnie jej Columbo nie poznałem bo byłem u niej tylko raz przez chwilę a napiwku muszę cię zmartwić nie rzuciłem bo tam raczej jest nie moja bajka. Ty widocznie bywasz tam często skoro masz takie dokładne obserwacje. Cóż, masochiści też ludzie.Toni361 pisze: ↑wt mar 03, 2020 10:13 amNie jestem cukierek aby mnie lubić. Co do obrażania twej pseudo kobiety zastanów się z lekka co ta owa kobieta wygaduje na swoich transmisjach i jak się zachowuje ( na pewno nie jak kobieta ) nie jestem jedyny któremu to się nie podoba, ale widzę jesteś ślepo zapatrzony w nią jak w obrazek. Jej słownictwo wskazuje na choroby psychiczne. Wiele kobiet i mężczyzn zostało przez nią zjechane ale ty najwidoczniej bronisz bo jesteś pupilkiem. Sypnąłes jej więcej niż 20 zetowsubaru87 pisze: ↑pn mar 02, 2020 9:52 pm
A już cię miałem polubić. Idoli to ja Columbo nie szukam na takich portalach...ale mnie irytuje jak się miesza z błotem kobietę tylko dlatego, ze się ma inne upodobania. O mnie możesz sobie Columbo pisać co ci sie podoba bo jestem tu anonimowo, ale dziewczyna jest tu osobą publiczną. Wyżywaj się na mnie bo mnie obrazić w stanie nie jesteś a dziewczynie daj może spokój i okiełznaj swoją fantazję detektywa. Nie sądzisz ze to po męsku?
...a wracając do tematu
![]()
bo poniżej bus był obrzucony epitetami
Wiec nie umoralniaj mnie bo jak dla mnie to ona jest małym pionkiem który jest bardzo zakompleksiony i próbuje wyładować swe frustracje na innych wręcz ślicznych kobietach
![]()
Ja po prostu Columbo nie lubię szczujni i nagonek. A co to tego co piszesz : Wiec nie umoralniaj mnie bo jak dla mnie to ona jest małym pionkiem który jest bardzo zakompleksiony i próbuje wyładować swe frustracje na innych wręcz ślicznych kobietach
....A ty Columbo to niby co robisz tak szczując i ujadając? Zakładaj swój stary prochowiec, bierz cygaro i idź dalej śledzić miejsca gdzie ci śmierdzi i znoś tu na forum te nowinki podglądacza. Twoje miejsce Columbo jest w maglu. Tam byś swoim plotkarstwem zrobił furorę
![]()
Tak jak wcześniej pisałem konwersacja z Tobą nie ma sensu, z tego co widzę latasz po forum i klikasz paluszkami w literki ( bo cóż ci pozostało )