IIIIIIIIIIIIIIIIIIII/irina
Jakiekolwiek inwektywy odnośnie Jej ciała są wg mnie wymuszone - mnie Jej ciało się akurat podoba i wyłącznie pod tym kątem uwag nie zgłaszam (kwestia gustu). Jej główny problem natomiast wciąż stanowi intelekt i nadmierna chęć zakrycia jego braku sztuczną elokwencją i taką zwykłą, ludzką "pustką" we wszystkim co mówi. Będzie mniej sztuczna w wypowiedziach, z mniejszą chęcią pokazania światu swoich - w dużej mierze truistycznych - uwag i powinno być OK. Pozdrawiam.
Gdyby faktycznie gdzieś pracowała, to by nie pokazywała na necie ryja ale jak jej tutaj nie ma, to pewnie za kasę obciąga, więc nawet tu siły na orgazmy nie ma i udaje cnotkę niewydymkę...... znam takie...... cicha woda brzegi rwiemistez pisze: ↑czw lut 27, 2020 10:57 amJakiekolwiek inwektywy odnośnie Jej ciała są wg mnie wymuszone - mnie Jej ciało się akurat podoba i wyłącznie pod tym kątem uwag nie zgłaszam (kwestia gustu). Jej główny problem natomiast wciąż stanowi intelekt i nadmierna chęć zakrycia jego braku sztuczną elokwencją i taką zwykłą, ludzką "pustką" we wszystkim co mówi. Będzie mniej sztuczna w wypowiedziach, z mniejszą chęcią pokazania światu swoich - w dużej mierze truistycznych - uwag i powinno być OK. Pozdrawiam.

-
W tej profesji liczy się ciało, im lepsze tym lepiej wiadomo
a nie intelekt

Ciało przeciętne.RAMIREZbis pisze: ↑czw mar 05, 2020 3:29 pmW tej profesji liczy się ciało, im lepsze tym lepiej wiadomoa nie intelekt