Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Ocenianie penisa

O wszystkim i o niczym.
Awatar użytkownika
Desiderium19

Ocenianie penisa

Post autor: Desiderium19 » pt lut 14, 2020 6:13 pm

Drodzy Panowie.
Co rusz i co chwilę dostaję pytania - oceniasz kutaska? privek z oceną? oceniasz?
A ja, powiem Wam szczerze, nie do końca wiem, czego oczekujecie. Że przez 5 minut będę mówić o tym, jak to on ładny, jak to "taki zgrabny, nie za duży, nie za mały", o jaki prosty i jaki różowiutki? :lol: Proszę, powiedzcie, czego oczekujecie na takich privkach :P

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » pt lut 14, 2020 7:29 pm

To "ocenianie kutaska" jest chyba najbardziej humorystyczną częścią SU i też nie ogarniam czego chłopaczek oczekuje po takiej usłudze. Piszę "chłopaczek", ponieważ nie przypuszczam, żeby o takie oceny pytali dojrzali faceci. Podejrzewam, że to raczej domena gimnazjalistów. Chociaż może się mylę... po oglądnięciu kilku filmów z Rafatusem, dochodzę do wniosku, że po "dorosłych" ludziach można spodziewać się dosłownie wszystkiego. O ile termin "dorosły człowiek" jest adekwatny do kogoś takiego jak Rafatus. Może powinnaś dodać do cennika kilka wersji usługi :
  • Pozytywna ocena kutasa
  • Wyśmianie kutasa
  • Ocena niespodzianka
Ja chyba polałbym się ze śmiechu gdybym miał świadczyć taką usługę.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim, że wielu chłopaczków jest przekonanych, że widok ich fiutka robi na laskach takie samo wrażenie, jakie widok cipki robi na tych chłopaczkach i że panienki oczekują, że oni im pokażą swoje kutasiki i wtedy one będą wniebowzięte :lol:

wojtas1177

Post autor: wojtas1177 » pt lut 14, 2020 10:57 pm

nigdy nie zrozumiem takiego fetyszu..............

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob lut 15, 2020 12:03 am

Fetyszy nie można zrozumieć - to wymyka się wszelkiej logice niczym święta trójca.

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » sob lut 15, 2020 1:44 pm

LandLord pisze:
pt lut 14, 2020 7:29 pm
To "ocenianie kutaska" jest chyba najbardziej humorystyczną częścią SU i też nie ogarniam czego chłopaczek oczekuje po takiej usłudze. Piszę "chłopaczek", ponieważ nie przypuszczam, żeby o takie oceny pytali dojrzali faceci. Podejrzewam, że to raczej domena gimnazjalistów. Chociaż może się mylę... po oglądnięciu kilku filmów z Rafatusem, dochodzę do wniosku, że po "dorosłych" ludziach można spodziewać się dosłownie wszystkiego. O ile termin "dorosły człowiek" jest adekwatny do kogoś takiego jak Rafatus. Może powinnaś dodać do cennika kilka wersji usługi :
  • Pozytywna ocena kutasa
  • Wyśmianie kutasa
  • Ocena niespodzianka
Ja chyba polałbym się ze śmiechu gdybym miał świadczyć taką usługę.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim, że wielu chłopaczków jest przekonanych, że widok ich fiutka robi na laskach takie samo wrażenie, jakie widok cipki robi na tych chłopaczkach i że panienki oczekują, że oni im pokażą swoje kutasiki i wtedy one będą wniebowzięte :lol:
Ty, ta ocena niespodzianka to by mogło być nawet dobre, gość oczekuje zachwytu i dyszenia na widok jego ptaka, a tu klops :lol: Muszę to rozważyć, ale mogę wyjść na sukę, bo ja to raczej szczerą jestem :lol:

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob lut 15, 2020 11:13 pm

A propos szczerości - tak szczerze, nie masz powyżej uszu tych wszystkich chujków ? Tzn. gdybyś miała robić to co robisz zupełnie za darmo, powiedzmy przez tydzień, czy robiłabyś, czy absolutnie nie ? Czasem człowiek ma pracę, która jest jego hobby i robiłby to samo, lub coś bardzo zbliżonego nawet gdyby mu nie płacili, dla samej frajdy. Przez 10 lat miałem taką pracę. Niestety większość ludzi ma pracę, która ani trochę ich nie bawi i za friko, to nawet na jeden dzień nie przyszliby do roboty. Zastanawiam się jak tutaj jest z dziewczynami (pewnie jest różnie) - ale czy jest tak, że któraś to po prostu lubi i będzie kręciła tyłkiem, wykonywała polecenia tylko dla komplementów ? Albo podnieca ją, że 200 facetów sobie wali gdy na nią patrzą - np. bo to poprawia jej samoocenę. Czy raczej z czasem nabierają ogólnie pogardy do facetów, zmęczone tymi ciągłymi "a pokaż cycki", "wsadź palec w pupę", "poliż stopki", "oceń mi chujka"...
Wydaje mi się, że gdybym miał taką pracę i role byłyby odwrócone, panie sypałyby żetonami jak sobie odwinę napletek, to szybko nabrałbym do nich jakiegoś zniesmaczenia, czy właśnie wręcz pogardy. Ci napaleńcy trochę kojarzą mi się z takim stadem psów biegnących za suką w cieczce. Tam, na psy działa zapach, a na nas facetów, widok cipki i tracimy rozum.. :)
Ostatnio zmieniony ndz kwie 05, 2020 7:37 am przez LandLord, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » pn lut 17, 2020 4:12 pm

LandLord pisze:
sob lut 15, 2020 11:13 pm
A propos szczerości - tak szczerze, nie masz powyżej uszu tych wszystkich chujków ? Tzn. gdybyś miała robić to co robisz zupełnie za darmo, powiedzmy przez tydzień, czy robiłabyś, czy absolutnie nie ? Czasem człowiek ma pracę, która jest jego hobby i robiłby to samo, lub coś bardzo zbliżonego nawet gdyby mu nie płacili, dla samej frajdy. Przez 10 lat miałem taką pracę (grafika 3D). Niestety większość ludzi ma pracę, która ani trochę ich nie bawi i za friko, to nawet na jeden dzień nie przyszliby do roboty. Zastanawiam się jak tutaj jest z dziewczynami (pewnie jest różnie) - ale czy jest tak, że któraś to po prostu lubi i będzie kręciła tyłkiem, wykonywała polecenia tylko dla komplementów ? Albo podnieca ją, że 200 facetów sobie wali gdy na nią patrzą - np. bo to poprawia jej samoocenę. Czy raczej z czasem nabierają ogólnie pogardy do facetów, zmęczone tymi ciągłymi "a pokaż cycki", "wsadź palec w pupę", "poliż stopki", "oceń mi chujka"...
Wydaje mi się, że gdybym miał taką pracę i role byłyby odwrócone, panie sypałyby żetonami jak sobie odwinę napletek, to szybko nabrałbym do nich jakiegoś zniesmaczenia, czy właśnie wręcz pogardy. Ci napaleńcy trochę kojarzą mi się z takim stadem psów biegnących za suką w cieczce. Tam, na psy działa zapach, a na nas facetów, widok cipki i tracimy rozum.. :)
Tak całkiem i zupełnie szczerze - to zależy. Nie ma co owijać w bawełnę, SU jest sposobem na łatwe zarobienie dodatkowej kasy i w pewnym stopniu robię to ze względu na hajs, ale nie tylko. Jest tutaj coraz więcej osób, z którymi miło mi się rozmawia, wygłupia i wchodzę często specjalnie z myślą o tych osobach, dla własnej rozrywki też. Z takich ostatnich rzeczy to podobało mi się na przykład, jak jeden z widzów obrał na cel klapsową ruletkę. To serio było zabawne, jak kółko decydowało, ile razy będę musiała sobie przyłożyć i jaki kolor ostatecznie przyjmą moje pośladki. Może odrobina masochistki ze mnie wyszło, ale w tym momencie zupełnie nie chodziło o pieniądze, a raczej dobrą zabawę. Tak samo miło wejść i połechtać sobie ego komplementami sypiącymi się z każdej strony. Taka bezkarna chwila samouwielbienia, na którą mogę od czasu do czasu sobie pozwolić :P
Jest jednak druga grupa ludzi, do których rzeczywiście nabieram swego rodzaju pogardy. Mam na myśli tych wszystkich, którzy nawet nie powiedzą hej, a już wyjeżdżają z tekstem "pokaż cipę, suczko", chociaż w profilu zaznaczyłam, że nie życzę sobie czegoś takiego. Nie lubię grubiaństwa i tak wielkiej powierzchowności. Wiem, na jakiej stronie się znajdujemy, ale, jak widać, części osób nie przeszkadza to by porozmawiać nawet na ciekawe tematy, w międzyczasie dostarczając sovie przyjemności. Niektórych stać tylko na krzyk o pokazywanie tyłka i w tym momencie niezależnie od tego, ile ten człowiek by mi proponował, jeśli zachowuje się jak pozbawiony resztek kultury prymityw, nie mam najmniejszej ochoty na sprawianie mu przyjemności i o privkach, czy realizacji żądań może zapomnieć.

winnisia_mloda

Post autor: winnisia_mloda » wt lut 18, 2020 9:54 pm

Taka ocena powinna trwać z pół minuty :D Coś w stylu: fajny/taki se/do dupy ;) Też mnie to dziwi, ale kto co lubi

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » śr lut 19, 2020 6:26 pm

winnisia_mloda pisze:
wt lut 18, 2020 9:54 pm
Taka ocena powinna trwać z pół minuty :D Coś w stylu: fajny/taki se/do dupy ;) Też mnie to dziwi, ale kto co lubi
A "do dupy" to rozumiem, że taki malutki, żeby łatwo wchodziło w dupkę i nie bolało ? Tak :lol:

A "do gęby" jaki najlepszy?

Swoją drogą te oceny fiutka dowodzą, że w dzisiejszym dziwnym świecie dowolnie absurdalna usługa znajdzie swoich amatorów.

winnisia_mloda

Post autor: winnisia_mloda » śr lut 19, 2020 6:28 pm

LandLord pisze:
śr lut 19, 2020 6:26 pm
winnisia_mloda pisze:
wt lut 18, 2020 9:54 pm
A "do dupy" to rozumiem, że taki malutki, żeby łatwo wchodziło w dupkę i nie bolało ? Tak :lol:

A "do gęby" jaki najlepszy?

Swoją drogą te oceny fiutka dowodzą, że w dzisiejszym dziwnym świecie dowolnie absurdalna usługa znajdzie swoich amatorów.
XDDDD Panowie chyba chcą poczuć się dowartościowani i stąd "kupują" tego typu usługi :)

ODPOWIEDZ