Proszę o opowieści tylko autentyczne. Jak coś mi się wyjątkowo spodoba, to może podaruję jakiś bilecik
Najciekawiej było, gdy...?
- Desiderium19
Najciekawiej było, gdy...?
To może z innej beczki: najciekawsze wydarzenie związane z seksem, w którym uczestniczyliście? Albo najciekawszą transmisja? Ktoś Was przyłapał w miejscu publicznym i wyszło zabawnie?
Proszę o opowieści tylko autentyczne. Jak coś mi się wyjątkowo spodoba, to może podaruję jakiś bilecik
-
pavvello69
Pamiętam jak rok temu byłem w delegacji w Poznaniu. W jednym z centralnych hoteli tego miasta wróciłem po 23 z baru wraz z koleżanką, zaczęliśmy baraszkowac.
zaznaczę ze przed wyjściem na miasto Marta miała problem z kartą magnetyczna, przez co drzwi zamykały się dopiero za którymś razem. jesteśmy już w niezłym tempie, krzyki, jęki, westchniecia. Koleżanka miała dość doniosły wokal wiec na pewno było głośno. Nagle usłyszałem coś w korytarzu przy drzwiach... Jakież było moje zdziwienie, kiedy zauważyłem młodego chłopaka w hotelowym uniformie który masturbował się patrząc na nasze igraszki...
Nagke grzecznie wybiegł.
PS. Nie, nie zaprosiliśmy go do łóżka...
Nagke grzecznie wybiegł.PS. Nie, nie zaprosiliśmy go do łóżka...

Kiedys "spotykalem" sie z kolegi siostra.. Ona mieszkała ze swoimi znajomymi a ja ze swoimi.. W moje urodzony przyszla do mnie zjedlismy kolacje i poszlismy sobie do mojego pokoju... Wiadomo akcja , reakcja... Jest milo.. A tu nagle ...jeb jeb jeb na drzwi... Szybko sie ubieram , schodze na dol.. A tu jej chlopak pyta sie czy jest Ania* ...hahah ale byly jazdy pozniej... Stare czasy
*P.S zmienilem imie ;)
*P.S zmienilem imie ;)