Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Dramat

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
bimberrr

Dramat

Post autor: bimberrr » pt lut 14, 2020 11:15 pm

Witam mam 31 lat mikropenisa totalna załamka jak z tym żyć? Da się coś z tym zrobić?

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob lut 15, 2020 12:00 am

Może zmienić płeć ? Wtedy będziesz miał łechtaczkę po byku ;)

A tak na serio, to czy twojej dziewczynie przeszkadza rozmiar ?

Z doświadczenia życiowego wiem, że kobiety bardziej zwracają uwagę na rozmiar konta bankowego niż penisa.
Gorsza sprawa gdy na koncie debet, a penisa nie widać bez lupy...
Wtedy pozostaje zostać kapłanem.
Finanse się poprawią, a w przypadku oskarżeń o molestowanie ministrantów będzie solidne alibi ;)

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » sob lut 15, 2020 1:51 pm

Mikropenis, czy po prostu mały? ;)
Nie rozmiar, a technika, z tym się w pełni zgadzam, bo przecież nawet, jeśli ten penis byłby naprawdę mały, to nadal masz kolego palce, usta i język, mamy szeroki wachlarz różnych zabawek na rynku i nie jest powiedziane, że partnerka musi być niezadowolona ;)
Wprawdzie nigdy nie miałam styczności z kimś, kto miał "małego" (no dobra, raz miałam, ale gość ani sprzętu, ani umiejętności i to był już dramat :lol: ), ale wiem, jak bardzo potrafią mnie rozgrzać i rozkręcić minetki, więc może to jest nadzieja :D

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob lut 15, 2020 11:34 pm

No, dokładnie - moja też najbardziej lubiła językiem, mimo, że sprzęt mam prawie jak murzyn :D
Pochwę miała jakąś nieczułą i samym pobudzaniem pochwy, bez łechtaczki nie mogła dojść.
A łechtaczkę wystarczyło tylko chwilę albo językiem , albo possać , czy palcem i maiła odlot.
Faceci za bardzo przejmują się swoimi kutaskami, pewnie to wynik reklam środków powiększających (które nie działają), a dla dziewczyn wiele innych parametrów faceta ma większe znaczenie.
Więc się chłopie nie przejmuj.
Zrobisz jej fajną kolację przy świecach, potem pachnąca kąpiel we dwoje, potem strzelisz lux minetkę, to nawet nie zauważy, że masz małego.
Ponadto jeśli masz małego, to może chętniej da się namówić na anal :)
Nie będzie mogła ściemniać, że boi się, że będzie bolało :D

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » pn lut 17, 2020 4:02 pm

LandLord dobrze prawi. Stosunkowo niewiele kobiet jest w stanie dojść wyłącznie poprzez penetrację, zwykle to pieszczenie łechtaczki jest niezbędne. Analny też w tym przypadku będzie łatwiejszy, czy głębokie bez długiego treningu cofania odruchu wymiotnego :P Ja sama czasami napotykam na problem, że fizycznie ciężko mi głębokie wykonać, bo penis nie chce przejść przez migdałki i boli - muszę kombinować z odpowiednimi pozycjami.

ODPOWIEDZ