Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Calineczka_18 OSZUSTKA !!!

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
marco425

Re: Calineczka_18 OSZUSTKA !!!

Post autor: marco425 » pt lut 14, 2020 3:07 pm

Rozpoczęcie pokazu: 2020-2-14 15:00
SQUIRTTTTT DO ORGAZMUUUUU BEDZIE MOKROO ANAL

Suma napiwków:933

Zwal sobie za złotóweczkę, ulżyj sobie za złotówkę

criss911: no jedziewmy
blady80: dalej dalej
blady80: przeciąga ...
fajny197: Mam
basnhepl: jedziemy
timciozwroclaw: jedziemy!

Ale beka z was pieknie was robi :lol: :lol: :lol: Baranki

kikoken

Post autor: kikoken » pt lut 14, 2020 3:08 pm

Pieszczoszka pisze:
pt lut 14, 2020 2:41 pm
rzuciłam jej przed chwilą 10 zetów na grupową to ta suka mnie zbanowała
Dyskryminacja ze względu na płeć ;)

kikoken

Post autor: kikoken » pt lut 14, 2020 3:11 pm

____
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2020 1:50 pm przez kikoken, łącznie zmieniany 1 raz.

HotLipsWetPants

Post autor: HotLipsWetPants » pt lut 14, 2020 3:25 pm

kikoken pisze:
pt lut 14, 2020 3:08 pm
Pieszczoszka pisze:
pt lut 14, 2020 2:41 pm
rzuciłam jej przed chwilą 10 zetów na grupową to ta suka mnie zbanowała
Dyskryminacja ze względu na płeć ;)
Dlatego ja zawsze kupuje u niej normalnie, wtedy nie może.
Dzięki jej transmisją grupowym zapełniam braki serotoniny w organizmie. I takiego 'skłerta' to ja nie widziałam jeszcze, uczmy się dziewczyny :)
aaa... i proponuje nie spożywać posiłków podczas oglądania sztuki nowoczesnej w jej wykonaniu, chyba że ktoś chce przejść na dietę :)

Pieszczoszka

Post autor: Pieszczoszka » pt lut 14, 2020 8:30 pm

hahahahahahhaha w sumie jebac te 10 zetonów i ją też sa dziewczyny co toleruja kobiety i normalnie pogadaja a inne to jak dzikuski tak jak nasza calineczka_18 Oszustka jak kobieta to ban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jepały cie psy i koty z całej we wsi

CALINECZKAA18

Post autor: CALINECZKAA18 » pn lut 17, 2020 1:58 pm

Możecie mnie opisywac ale ja zarabiam.A wy siedzicie cale zycie na forum nieudaczniki i żalicie sie hahaha chcecie robic komus pod gorke a sami zmieniacie nicki jak rekawiczki polecam zajac sie soba bo tego forum nie czytaja osoby co maja kase i chcca sie swietnie zabawic tylko wy biedne zwisle salcesony

Calineczek_20

Post autor: Calineczek_20 » pn lut 17, 2020 2:13 pm

Dziś jesteś singielką wczoraj dawałaś swojemu chłopakowi. Studiujesz stomatologię a nic nie wiesz o koronowirusie. Za dwa miesiące będziesz miała 20 lat a kilka miesięcy temu miałaś 21. To że zarabiasz tu na SU to się nazywa kurewstwo.

CALINECZKAA18

Post autor: CALINECZKAA18 » pn lut 17, 2020 3:12 pm

Calineczek_20 kurestwo to twoja stara .A skoro ja uprawiam kurestwo to czym ty jestes stawiam ze zwykłym internetowym pryszaczatym pedofilem

CALINECZKAA18

Post autor: CALINECZKAA18 » pn lut 17, 2020 3:31 pm

Przegrzane _gary. marco425 jeden fajfus o dwuch albo i wiecej kontach widze ze nic w zyciu nie potrafisz robic jak tylko siedziec na forum ty nie udaczniku .Szkodq mi czasu na takiego śmiecia jak ty pewno siedzisz w domu ciagle i drapiesz sie po swoich śmierdzacych jajach ja przynajmnjej zarabiam a tobie psie pozostaje tylko forum i pośredniak hahahahahahaha

mastin

Post autor: mastin » pn lut 17, 2020 3:46 pm

punkt regulaminu mowi wyraźnie ze nie wolno obrażac innych użytkowników ? halo moderacja co tu sie dzieje odnośnie tej osobliwej "damy" ? czemu nikt nie reaguje na to co ona odwala....

ODPOWIEDZ