Aż tyle ma kont? Jejku, po co jej to. I tak wszyscy po tych głupich opisach i tekstach poznają że to ona.
Edit: jeszcze jedno: Nastolatka_18 (ciekawe ile naprawdę ma lat?)
Malooolatka18 - OSZUTSKA !!!!!!
-
NASTOLATKA_18 to inny nick Studentki Niki. Po pieprzach można poznać i po tych kałmukowych dłoniachAla_ma_kota_18 pisze: ↑sob sty 25, 2020 4:45 pmAż tyle ma kont? Jejku, po co jej to. I tak wszyscy po tych głupich opisach i tekstach poznają że to ona.
Edit: jeszcze jedno: Nastolatka_18 (ciekawe ile naprawdę ma lat?)

Kleopatra18
Imię: Martyna
Kolor oczu: niebieski
Rozmiar biustu: C
Wzrost: 172 cm
Waga 52 kg
Napiwki
Ostatnie 5 napiwków:
Calineczka_18 1561
Myszka_20 5080
Calineczka_18 1255
Calineczka_18 54
Calineczka_18 5200
haha oszustka lokuje zet na nowym koncie, aby patrzec jak niedługo bedzie kleopatra ,nowe konto i nowe opowiesci, a naiwniacy leca na grupe po 10 zet,
Imię: Martyna
Kolor oczu: niebieski
Rozmiar biustu: C
Wzrost: 172 cm
Waga 52 kg
Napiwki
Ostatnie 5 napiwków:
Calineczka_18 1561
Myszka_20 5080
Calineczka_18 1255
Calineczka_18 54
Calineczka_18 5200
haha oszustka lokuje zet na nowym koncie, aby patrzec jak niedługo bedzie kleopatra ,nowe konto i nowe opowiesci, a naiwniacy leca na grupe po 10 zet,

-
to się nazywa lewy obrót żetonami i można dostać banamisiek021 pisze: ↑czw sty 23, 2020 3:17 pmbyłem na jednej grupowej kiedyś i w chuja poleciała 5sek na klatce orgazm i 4min sie rozbierała zeby tylko czas przeciągnąć ...kur*** czytaj ze zrozumieniem napisałem tylko jaki ona opis daje na swoich transmisjach jak ją rozpoznać
Chyba ze to ty dziewczynko piszesz z konta męskiego teraz w sumie to nic mnie nie zdziwi... Jak ma 20 kont
- przedłuża rozpoczęcie grupy do maksimum (odlicza od 10, potem przy 3 mówi co będzie, do tego jeszcze to napisze) i znowu odlicza od 10
- jak ktoś się pyta czemu tak długo to mówi że to ona decyduje (powinna decydować godzina na grupie ustawiona)
- mówi że jak ktoś nie chce czekać to niech wyjdzie i SU zwróci pieniądze (co nie jest prawdą)
- mówi że zostały np jeszcze tylko 3 bilety (nie ma maksymalnej puli biletów,)
- orgazm na klatce kończy się na otwarciu drzwi na 5 sekund
- orgazm na balkonie tak samo
Jej nicki:
Malooolatka18
Kleopatra18:
Myszka_20
Dziewicaa12/
Dziewczynka-19
Dziewczynka_18
Dziiewczynka-18
Lusesita19
Calineczka_18
A tak jakby ktoś czasem z Administracji to czytał to mam pytanie czy tak można konta na konto przerzucać żetony tak przed banem ? albo wyplata bo wskazuje na to ze koleżanka tak robi