Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

hornykitty

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Oktawiusz191

Re: hornykitty

Post autor: Oktawiusz191 » pt lut 14, 2020 12:42 am

_Cristal_ pisze:
pt lut 14, 2020 12:16 am
Kominku ;*****
Jemu też zawsze możesz opierdolic kabana w promocji skoro już tak cię broni...

Oktawiusz191

Post autor: Oktawiusz191 » pt lut 14, 2020 12:45 am

PanKomin pisze:
pt lut 14, 2020 12:12 am
Boshe... co za debil... :shock:
Panu juz podziekuje. Szkoda klawiatury...
Debil? Boshe? To po Polsku??? Boshe Zabrakło Ci argumentów chłopaku... PRAWDA W OCZY KOLE TO FAKT

HornyKitty

Post autor: HornyKitty » pt lut 14, 2020 1:15 am

Chłopie, palnij się w ten durny łeb i rozpędź się a ściana sama cie znajdzie. Myślę, że to najlepsze rozwiązanie.

PanKomin

Post autor: PanKomin » pt lut 14, 2020 11:44 am

Oktaaaaawiusz! Proszę tu natychmiast przyjść i nauczać!!!
Bo jak nie to przysięgam ze zajumam Snickersa w Auchan na Twojej zmianie!

pozytywnyNurek

Post autor: pozytywnyNurek » pt lut 14, 2020 4:17 pm

PanKomin pisze:
pt lut 14, 2020 11:44 am
Oktaaaaawiusz! Proszę tu natychmiast przyjść i nauczać!!!
Bo jak nie to przysięgam ze zajumam Snickersa w Auchan na Twojej zmianie!
Hej kochasiu tego całego Oktaaaawiusza widzę, że nie wiesz co masz odpisać. Jeśli wchodzą w grę przepisy prawa, już nie jesteś taki rozgadany?

PanKomin

Post autor: PanKomin » pt lut 14, 2020 4:21 pm

Nom, ja nie mam innego zajęcia. Emerytura wysoka to nakupię żetonów i wale cały dzień aż kutas spuchnie. Pozwów tez się nie boje. Takie tam wesołe życie staruszka.
Mniejsza z tym.... Oktawiusz? Wracaj już. Opowiedz jak Ci minął dzień w tej wymagającej robocie. Złapałeś jakaś staruszkę na kradzieży bulki? Obezwładniłeś ja paralizatorem czy dałeś rady tak normalnie, rekami?
Potem oczywiście liczę na codzienny wykład z cyklu "Jak żyć".

PanKomin

Post autor: PanKomin » pt lut 14, 2020 4:24 pm

pozytywnyNurek pisze:
pt lut 14, 2020 4:17 pm
Jeśli wchodzą w grę przepisy prawa, już nie jesteś taki rozgadany?
Jestem, słucham zarzutów? Ile lat mi grozi? Czy w celi będzie internet? Bo mogę siedzieć ale wykładów Oktawiana nie chciałbym opuścić.

PanKomin

Post autor: PanKomin » pt lut 14, 2020 4:35 pm

Otoz to. No mam zjebane zycie ale licze ze Oktawiusz je naprawi. Na razie wiadomka ze jebac stara...chce kwiatka to se moze paprotke na oknie poogladac.

pozytywnyNurek

Post autor: pozytywnyNurek » pt lut 14, 2020 4:44 pm

PanKomin pisze:
pt lut 14, 2020 4:35 pm
Otoz to. No mam zjebane zycie ale licze ze Oktawiusz je naprawi. Na razie wiadomka ze jebac stara...chce kwiatka to se moze paprotke na oknie poogladac.
No właśnie, nic więcej nie muszę dodawać po twoim wpisie widać twój stosunek do kobiet. Nawet łatwiej zrozumieć dlaczego wydajesz pieniądze w taki sposób, zapewne z takim podejściem jesteś nadal prawiczkiem który w realnym świecie nie potrafi się odezwać w towarzystwie kobiety nie myl z tymi tu. Nawet byłoby zabawnie jakby ten twój kochaś Oktaaaaawiusz zgłosił ta horny_Kitty, nie jest tajemnicą jak się nazywa, napewno nie Valentina ;, -). Myślisz że w internecie możesz pisać co chcesz???

PanKomin

Post autor: PanKomin » pt lut 14, 2020 5:22 pm

Otoz to. Masz racje. Jestem prawiczkiem :( Jak zyc? Jak to zmienic? Oktawiusz? Blagam...doradz mi.
Ja nie wiem co mozna pisac w internecie, nie wiem co mozna karnie, a co bezkarnie. To jakies trudne slowa sa a ja mam tylko cztery klasy.
No, ale troche mi ulzylo ze to Horny idzie siedziec a nie ja. To chyba dobrze zrozumialem?

ODPOWIEDZ