Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Największa oszustka na SU.

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Awatar użytkownika
JebacValentino

Re: Największa oszustka na SU.

Post autor: JebacValentino » czw lut 06, 2020 1:03 pm

cofamdoprzodutylem pisze:
czw lut 06, 2020 10:48 am
x_Majka_x pisze:
czw lut 06, 2020 10:39 am
Taak, wróciła Myszka i znów nie mogę oglądać bo tam mam bana :( avatar z "wkładaniem" kremu nivea w dupe. O matko i córko.
teraz mówi ze chłopak ja zostawi i ma zły humor ale jak ktos jej da 100zet to moze byc jej nowym chłopakiem :lol: :lol: Jakie książki ona czyta :lol: :lol:
"50 twarzy Greya" i "365 dni" - tam za kilka diengów facet może mieć kobietę :)

cofamdoprzodutylem

Post autor: cofamdoprzodutylem » czw lut 06, 2020 1:16 pm

następne stado baranów zebrała i poszła na grupową :lol: :lol: Ciekawe dlaczego moderacja nic z tym nie robi A na grupie będzie babcia ktora sprząta tira i myszka która wali w uja jak zorro

natolin88

Post autor: natolin88 » czw lut 06, 2020 1:20 pm

dodam tylko, że ta oszustka występowała także pod nickami Malooolatka18, Lusesita19, Calineczka_18

cofamdoprzodutylem

Post autor: cofamdoprzodutylem » czw lut 06, 2020 1:23 pm

natolin88 pisze:
czw lut 06, 2020 1:20 pm
dodam tylko, że ta oszustka występowała także pod nickami Malooolatka18, Lusesita19, Calineczka_18
i wiele wiele innych nicków :lol: :lol:

Awatar użytkownika
w4rsz4wi4nk4

Post autor: w4rsz4wi4nk4 » czw lut 06, 2020 1:24 pm

Nie ma się co spinać, ponieważ (wydaje mi się, że) osoby korzystające z usług tej pani po prostu lubią być ruchane :lol:

cofamdoprzodutylem

Post autor: cofamdoprzodutylem » czw lut 06, 2020 2:14 pm

w4rsz4wi4nk4 pisze:
czw lut 06, 2020 1:24 pm
Nie ma się co spinać, ponieważ (wydaje mi się, że) osoby korzystające z usług tej pani po prostu lubią być ruchane :lol:
Ja sie nie spinam po prostu wchodzę tam sie pośmiać ona lepsza jest w wymyślaniu wszystkiego niż kabaret ale nie zmienia to faktu ze to czyste chamstwo z jej strony ,czuje się nietykalna bo su pozwala na te oszustwa :D Tyle w temacie

Awatar użytkownika
w4rsz4wi4nk4

Post autor: w4rsz4wi4nk4 » czw lut 06, 2020 2:30 pm

czw lut 06, 2020 2:14 pm
w4rsz4wi4nk4 pisze:
Ja sie nie spinam po prostu wchodzę tam sie pośmiać ona lepsza jest w wymyślaniu wszystkiego niż kabaret ale nie zmienia to faktu ze to czyste chamstwo z jej strony ,czuje się nietykalna bo su pozwala na te oszustwa :D Tyle w temacie
Oj wiem :P byłam na jej grupowej i od tamtej pory nic się nie zmieniło poza nickiem ;-). Rozumiem, że jej zachowanie jest bulwersujące i wtedy też czułam się oszukana, że nie spełniła tego co było w opisie, gdy skończyła się grupa po prostu znikła. Ale panom się to podoba i wracają. Dopóki będą przychodzić, ona będzie działać. Jeśli panowie KUPUJĄCY BILET a nie dostający w tipie nie wyjdą z inicjatywą i nie zaczną jej zgłaszać, moderacja nic nie zrobi. Jeśli twój bilet został podarowany a nie kupiony nie masz nic do powiedzenia. ;)

cofamdoprzodutylem

Post autor: cofamdoprzodutylem » czw lut 06, 2020 2:33 pm

w4rsz4wi4nk4 pisze:
czw lut 06, 2020 2:30 pm
w4rsz4wi4nk4 pisze:
Oj wiem :P byłam na jej grupowej i od tamtej pory nic się nie zmieniło poza nickiem ;-). Rozumiem, że jej zachowanie jest bulwersujące i wtedy też czułam się oszukana, że nie spełniła tego co było w opisie, gdy skończyła się grupa po prostu znikła. Ale panom się to podoba i wracają. Dopóki będą przychodzić, ona będzie działać. Jeśli panowie KUPUJĄCY BILET a nie dostający w tipie nie wyjdą z inicjatywą i nie zaczną jej zgłaszać, moderacja nic nie zrobi. Jeśli twój bilet został podarowany a nie kupiony nie masz nic do powiedzenia. ;)
Dlatego tak ochoczo daje bilety niby tańsze :lol: :lol: Uwaga znów nadaje :lol: :lol:

Awatar użytkownika
w4rsz4wi4nk4

Post autor: w4rsz4wi4nk4 » czw lut 06, 2020 2:39 pm

czw lut 06, 2020 2:33 pm
w4rsz4wi4nk4 pisze:
czw lut 06, 2020 2:30 pm

Dlatego tak ochoczo daje bilety niby tańsze :lol: :lol: Uwaga znów nadaje :lol: :lol:
Dokładnie, bo jeśli ktoś "podaruje napiwek" to nie da się tej opcji cofnąć- chyba że był to napiwek do celu, który nie został zrealizowany, w tym wypadku celu nie ma, dają ot tak. Ona przytula i będzie miała na kurs hiszpańskiego :D:D

NI_KOL

Post autor: NI_KOL » czw lut 06, 2020 3:28 pm

Teraz bylam u nej na grupie :D z cekawosci :D hahah bozie nic nezrobila zbierala 500 zet nato aby pokazala twarz i te gluptasy jej rzucali zetony :D ale sie smialam :D

ODPOWIEDZ