Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Moderatorzy prosimy Was o pomoc w zakończeniu oszustów.

Opisz zauważone problemy techniczne.
zeberkowakate

Moderatorzy prosimy Was o pomoc w zakończeniu oszustów.

Post autor: zeberkowakate » ndz lut 02, 2020 7:17 pm

Myszka_20
Przestrzegam przed tą notoryczna oszustka która wyłudza żetony, we własnych kłamstwach placze się już na tyle że jeszcze w trakcie transmisji wszystko się wydaje, oszukuje i okrada w swoich zabawnych konkursach, kłamie o rzekomej babci oraz dziadku raz nieżyjących a następnym razem siedzą jakimś cudem za ścianą, od paru miesięcy nadaje z wielu różnych profili ciągle twierdząc i udając że jest tu nowa i się wstydzi.
Prosimy o pomoc ponieważ przez takie osoby oraz ich poczynania coraz mniej osób chce przebywać na tym portalu i wszyscy łącznie z wami i SU na tym coraz bardziej tracimy.

Marcn987

Post autor: Marcn987 » śr lut 05, 2020 11:26 pm

Chciałbym się dowiedzieć dlaczego dostałem bana od Nikol .... taka blondi Ukrainka proszę o jak najszybsze rozpatrzenie sprawy

asf89

Post autor: asf89 » czw lut 06, 2020 8:14 pm

Marcn987 pisze:
śr lut 05, 2020 11:26 pm
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego dostałem bana od Nikol .... taka blondi Ukrainka proszę o jak najszybsze rozpatrzenie sprawy
Kto ma tą twoją sprawę rozpatrywać? Jak modelka daje ci bana to musisz do niej zagadać w jakiś sposób, żeby cię odbanowała, na forum nikt ci nie pomoże.

Marcn987

Post autor: Marcn987 » czw lut 06, 2020 9:32 pm

Czyli rozumiem że mam wysłać wiadomość pw i czekać na szczęście 🤔

Awatar użytkownika
w4rsz4wi4nk4

Post autor: w4rsz4wi4nk4 » pn lut 10, 2020 11:56 am

Marcn987 pisze:
czw lut 06, 2020 9:32 pm
Tak Marcinku dokładnie tak masz zrobić ;-) I ładnie przeprosić nawet jeśli nic nie zrobiłeś :mrgreen:

misiek021

Post autor: misiek021 » wt lut 11, 2020 8:42 pm

zeberkowakate pisze:
ndz lut 02, 2020 7:17 pm
Myszka_20
Przestrzegam przed tą notoryczna oszustka która wyłudza żetony, we własnych kłamstwach placze się już na tyle że jeszcze w trakcie transmisji wszystko się wydaje, oszukuje i okrada w swoich zabawnych konkursach, kłamie o rzekomej babci oraz dziadku raz nieżyjących a następnym razem siedzą jakimś cudem za ścianą, od paru miesięcy nadaje z wielu różnych profili ciągle twierdząc i udając że jest tu nowa i się wstydzi.
Prosimy o pomoc ponieważ przez takie osoby oraz ich poczynania coraz mniej osób chce przebywać na tym portalu i wszyscy łącznie z wami i SU na tym coraz bardziej tracimy.
Ja ci powiem tylko ze jestem na SU od początku i kiedyś było inaczej bo pilnowlai tej Patologi a teraz mają w dupie sypią sie zetony więc zarabiają i mają nas użytkowników w dupie ze taka lasaka ładuje ludzi w ch****** oni ją zablokoują a ona zrobi 26 konto bo chyba tyle ich ma i tak w kółko powinien być perma ban

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » śr lut 12, 2020 1:18 am

Marcn987 pisze:
czw lut 06, 2020 9:32 pm
Mając bana nie wyślesz PW. Jeżeli dała bana to miała powód.
Do tego jedna Nikol nie jest z Polski, ani z Ukrainy.

asf89

Post autor: asf89 » śr lut 12, 2020 4:36 pm

Jak mu zależy na obecnym koncie, to może założyć drugie i z niego napisać pw do dziewczyny i poprosić o przebaczenie i odblokawnie pierwszego konta, a jak mu nie zależy na obecnym koncie to po prostu można założyć nowe konto i zapomnieć o starym, wszystko da się obejść.
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2020 12:03 am przez asf89, łącznie zmieniany 1 raz.

Marcn987

Post autor: Marcn987 » pn lut 17, 2020 12:30 am

Ta Nikol26 jest z Ukrainy

DajMiUsmiech

Post autor: DajMiUsmiech » wt mar 17, 2020 1:54 pm

Marcn987 pisze:
pn lut 17, 2020 12:30 am
Ta Nikol26 jest z Ukrainy
Ze Słowacji:D

ODPOWIEDZ