Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wielkie królowe ktore dają BAN po otrzymaniu żetonów od innych dziewczyn

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
SweetPussyforYou

Re: Wielkie królowe ktore dają BAN po otrzymaniu żetonów od innych dziewczyn

Post autor: SweetPussyforYou » pn lut 03, 2020 3:53 pm

kierownik_piwnicy pisze:
pn lut 03, 2020 12:55 pm
Banowanie innych dziewczyn dziewczyn i różne fochy i pretensje tzw. "księżniczek" jak dla mnie
i pewnie większości widzów wygląda bardzo słabo.
Rozumie jak się trafiają laski które wchodzą na transmisje tylko po to aby wyzywać albo reklamować
swoją transmisję ale jeśli się kulturalnie zachowują i nie robią dymów to nie wiem po co banować?
Może niektóre "księżniczki" nie czują się zbyt pewnie na portalu i banują każdą potencjalną konkurencję
albo boją się że dostaną mniej żetonów.
To tak nie działa niestety, raczej nikt nie lubi oglądać fochów na transmisji, takie akcje raczej zniechęcają
widzów.
Po trochu sie zgodze , ale skad transmitująca moze wiedziec po co wchodzą inne dziewczyny ? nie mierzcie kazdej jedną miarą. Ale zgadzam sie z : Może niektóre "księżniczki" nie czują się zbyt pewnie na portalu i banują każdą potencjalną konkurencję
albo boją się że dostaną mniej żetonów. Pozdrawiam :)

LenaDeWild32

Post autor: LenaDeWild32 » pn lut 03, 2020 3:55 pm

Żmija często od własnego jadu ginie i tak reasumując piękne kobiety, ale brzydkie i zgniłe od środka . Byłoby lepiej gdyby każda zajęła się swoim ogródkiem a nie srała w cudzej grządce :roll: Serio czy jeżeli kobieta kobiecie rzuca to musi być od razu wyczuwalny podstęp czy trzeba od razu banować ???? Tak oto zazdrość odjęła co poniektórym mozgi i zdolność myślenia???? Ja sama transmituje jestem bisexsualna i uwielbiam patrzeć na kobiety, rzucać im po tym co mnie tutaj spotyka przerzucę się na świerszczyk :lol: :lol: :lol: Serio zazdrość jest zgubna obudźcie się zanim same sobie nie będziecie mogły spojrzeć w lustrze.Amen:)

PS.Radze przeczytać jeszcze raz post ze zrozumieniem bo co poniektórzy piszą nie na temat i szukają sobie miejsca by wyrzucić frustracje i obrażać się na wzajem chore!!!!!!

SweetPussyforYou

Post autor: SweetPussyforYou » pn lut 03, 2020 4:04 pm

LenaDeWild32 pisze:
pn lut 03, 2020 3:55 pm
Żmija często od własnego jadu ginie i tak reasumując piękne kobiety, ale brzydkie i zgniłe od środka . Byłoby lepiej gdyby każda zajęła się swoim ogródkiem a nie srała w cudzej grządce :roll: Serio czy jeżeli kobieta kobiecie rzuca to musi być od razu wyczuwalny podstęp czy trzeba od razu banować ???? Tak oto zazdrość odjęła co poniektórym mozgi i zdolność myślenia???? Ja sama transmituje jestem bisexsualna i uwielbiam patrzeć na kobiety, rzucać im po tym co mnie tutaj spotyka przerzucę się na świerszczyk :lol: :lol: :lol: Serio zazdrość jest zgubna obudźcie się zanim same sobie nie będziecie mogły spojrzeć w lustrze.Amen:)

PS.Radze przeczytać jeszcze raz post ze zrozumieniem bo co poniektórzy piszą nie na temat i szukają sobie miejsca by wyrzucić frustracje i obrażać się na wzajem chore!!!!!!
kierownik_piwnicy pisze:
pn lut 03, 2020 12:55 pm
Banowanie innych dziewczyn dziewczyn i różne fochy i pretensje tzw. "księżniczek" jak dla mnie
i pewnie większości widzów wygląda bardzo słabo.
Rozumie jak się trafiają laski które wchodzą na transmisje tylko po to aby wyzywać albo reklamować
swoją transmisję ale jeśli się kulturalnie zachowują i nie robią dymów to nie wiem po co banować?
Może niektóre "księżniczki" nie czują się zbyt pewnie na portalu i banują każdą potencjalną konkurencję
albo boją się że dostaną mniej żetonów.
To tak nie działa niestety, raczej nikt nie lubi oglądać fochów na transmisji, takie akcje raczej zniechęcają
widzów.
Zgadzam sie w 1000 % co napisałś , ale czy ktos to zrozumie ? oto jest pytanie ...

bartek21

Post autor: bartek21 » wt lut 04, 2020 1:42 pm

Do tej listy dopiszcie tez ją daje bany za nic :mrgreen: Lady26

MajkelToronto

Post autor: MajkelToronto » wt lut 04, 2020 5:13 pm

Ci co maja najwiecej do powiedzenia tak naprawde nigdy na priv grosza nie wydali

ODPOWIEDZ