Największa oszustka na SU.
-
Największa oszustka na SU.
Myszka_20
Przestrzegam przed tą notoryczna oszustka która wyłudza żetony, we własnych kłamstwach placze się już na tyle że jeszcze w trakcie transmisji wszystko się wydaje, oszukuje i okrada w swoich zabawnych konkursach, kłamie o rzekomej babci oraz dziadku raz nieżyjących a następnym razem siedzą jakimś cudem za ścianą, od paru miesięcy nadaje z wielu różnych profili ciągle twierdząc i udając że jest tu nowa i się wstydzi.
Przestrzegam przed tą notoryczna oszustka która wyłudza żetony, we własnych kłamstwach placze się już na tyle że jeszcze w trakcie transmisji wszystko się wydaje, oszukuje i okrada w swoich zabawnych konkursach, kłamie o rzekomej babci oraz dziadku raz nieżyjących a następnym razem siedzą jakimś cudem za ścianą, od paru miesięcy nadaje z wielu różnych profili ciągle twierdząc i udając że jest tu nowa i się wstydzi.
-
Napisałam ale oni wolą tego nie dostrzegać pomimo konsekwencji jakimi są straty.
-
Jej zmyślone historie o dziadku, babci czy o tym że jest nowa to pół biedy. Za to nikt jej bana nie da.
Gorzej że wymyśla scenariusze na grupowe które z prawdą nie mają nic wspólnego.
Zapewnia że na grupowej będzie to i to i to, a potem kompletnie z tego się nie wywiązuje!!
Wymyśla różne scenariusze, balkony, plenery czy obiecuje że zawoła sąsiada.
No i tak ściąga żetony oszustka. ludzie wchodzą konkretnie dla tych obietnic.
Zaczyna się grupa i kabaret, nigdy nie ma tego co obiecała! Nie realizuje nawet wszystkich rzeczy z opisu.
To jest kurestwo
Jej
ale także Moderatorów którzy doskonale znają temat i nic z tym nie robią.
Ktoś by powiedział, że nic z nią nie robią bo mają z niej kasę? Owszem mają, ale co z tego skoro w ogromnym stopniu działa na szkodę Showup.tv. Myślicie że to nie są straty? Przez takie osoby jak ona portal traci wiarygodność.
Gorzej że wymyśla scenariusze na grupowe które z prawdą nie mają nic wspólnego.
Zapewnia że na grupowej będzie to i to i to, a potem kompletnie z tego się nie wywiązuje!!
Wymyśla różne scenariusze, balkony, plenery czy obiecuje że zawoła sąsiada.
No i tak ściąga żetony oszustka. ludzie wchodzą konkretnie dla tych obietnic.
Zaczyna się grupa i kabaret, nigdy nie ma tego co obiecała! Nie realizuje nawet wszystkich rzeczy z opisu.
To jest kurestwo

Ktoś by powiedział, że nic z nią nie robią bo mają z niej kasę? Owszem mają, ale co z tego skoro w ogromnym stopniu działa na szkodę Showup.tv. Myślicie że to nie są straty? Przez takie osoby jak ona portal traci wiarygodność.
-
Nie wierze znów nowe konto naszej gwiazdy
i znów te same teksty co to ludzie nie zrobią dla żetonów

-
-
Ja wiem że ne jestem super dupa i w dodatku jestem juz stara wedlug nie ktorych,ok. Ale ona jest po prostu obleśna. To wkladania palców w brudne cipsko i wachania,rzygac sie chce. Te usta w kreske,jak ktoś pisze ze jest oszustka i pierdolenie że wszyscy sa przeciwko niej bo nie chciala sie spotkac albi ze oceniła malego kutasa. Nie wierzę że te glupie chlopy sie, na to nabieraja. I to prawda,jak tu ktos napisal-nie chce mi sie wchodzic na swoje wlasne transmisje jak widze że mody nic z tyn nie robia.
-
Ale ona ciągle opowiada te same bajki jak ktos napisze cos negatywnego na nia a te lamusy to łykaja jak pelikany
a druga sprawa to naprawdę jest obleśna i jeszcze te brudne ciuchy brrrr